Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-gbr-

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elon Musk az a fickó, akire oda kell figyelni. Amikor halvány elképzelése sem volt senkinek arról, mégis hogyan is lehetne biztonságosan fizetni interneten keresztül, akkor megcsinálta a PayPalt, amit később az eBay-nek továbbadva kapásból dollármilliárdossá is tette. Ahelyett, hogy…..
testmódosítás Bocsánat 2012.02.28 09:59:53
Több mint egy hete nem frissítettem, ezért elnézéseteket kell kérnem! Nem halt meg a blog, csak pihen, mert sok dolgom és tennivalóm volt és van! Hamarosan új tartalom!Ja, és ha kedvetek van ezt magatokra varratni, szóljatok nyugodtan:)..
testmódosítás Good bye Hungary! 2011.07.06 17:15:00
Nehéz dolog lehet elköszönni a szülőhazától. Van aki azt hiszi örökre itt fogja hagyni az otthont, van aki tudja, hogy csak egy kisebb-nagyobb időszakra költözik el, és persze mindig volt és lesz olyan is, aki örökre távozik. A búcsú azonban mindig jelen van amikor arra…..
Irigy vagyok a csehekre. Jobb a sörük, kisebb az államadósságuk és több szupermodelljük van, mint nekünk - bár ez utóbbi legalább már nem olyan egyértelmű. Luxusszállodában viszont biztosan jobbak. Igaz, nemcsak a budapesti hoteleknél, hanem az összes többinél is a világon,…..
Holnap a reggeli kávé után a munkába/iskolába menet senki ne felejtsen el betérni kedvenc újságosához. Ha minden igaz, akkor már ott lesz a polcon a Toplista Luxus nevű kiadvány, amiben garantáltan több burzsujságot találtok, mint a magyar sajtó összes többi termékében…..