Regisztráció Blogot indítok
Adatok
danityu

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szavazás lezárult. Hamarosan eredményt hirdetünk. Miután kiosztották a GAB előszobájának is nevezett Oscar-díjakat, ideje rátérni az év legfontosabb díjára, a GOLDEN ACTION BOY-ra! Komolyra fordítva: szerkesztőségünk immáron hatodik alkalommal dugja össze kreatív buksiját…..
Szinkronkritika a napokban várható!..
danityu 2011.05.21 10:39:17
@Jango Fett: itt van a Heroes on Both Sides magyarul
www.megaupload.com/?d=VHKTXUU4

Egyébként én minden nap felnézek az oldalra, lassan vége az iskolának, hátha akkor megélénkül a dolog.
Sok új szereplőről most sem beszélhetünk, de talán sikerül valamivel tartalmasabb bejegyzést összeállítanom, mint ami az Assasin szinkronkritikájánál volt. Cad Bane és a droidja, Todo 360 visszatértek, és nyugtázhatjuk, hogy ugyanaz a szinkronhangjuk. Bár Cad Bane kapcsán sokszor…..
Clone Wars Blog Két év... 2011.04.15 09:49:00
Hát igen, két éve volt az, hogy ffixer kitette a blogra azt a bizonyos első bejegyzést. Azóta sok dolog történt, jók, és rosszak, de a blog valamennyire mindig kitartott, és senki nem mondta egyik nehéz pillanatban sem, hogy most akkor vége. Azóta új szerkesztők érkeztek, letelt…..
Bizony-bizony, végre eljött ez a perc! :D 17:15-kor kezdődik a harmadik évad a Cartoon Networkon! Senki ne hagyja ki, én személy szerint már nagyon várom :DNem mellesleg nyolc nap múlva lesz a blog születésnapja. Arra is ki kéne valamit találni... Várom az ötleteket!..
Clone Wars Blog Évadzáró videó! 2011.03.12 15:02:00
Ahogy tavaly is, most is kijött egy igen izgalmas trailer az utolsó két részről. Sok mindent nem tudnék hozzáfűzni - a lényeg, hogy igen mozgalmas évadzáró duológiának nézhetünk elébe. :D Íme:..
danityu 2011.03.17 16:42:39
@kukuc: Gondolom a reklámokkal együtt...
Most, hogy az oldal többé-kevésbé feltámadt, itt az ideje kissé feldobni a lassan két éves kinézetet. (Pontosan, a blog mindjárt két éves :D) De a szülinapi teendők azért még messze vannak, szóval koncentráljunk a jelenre.Hamarosan elérhetőek leszünk Facebookon, és új…..
danityu 2011.03.12 21:51:56
Találtam pár dátumot egy fórumon a harmadik évad utolsó részeinek  várható megjelenési idejéről:S03E20 • Citadel Rescue • Március 11 S03E21 • Padawan Lost • Március 19 S03E22 • Wookiee Hunt • Március 26Ezek szerint az utolsó részek a megszokott…..
danityu 2011.03.11 11:30:04
@baliviktor: @Wilde: Elméletileg a SKY Movies csatorna adja le március 19-én és 26-án az utolsó két részt. De ezekhez a részekhez nem lesz angol felirat, vagy valami ilyesmi (:D), ezt ollóztam össze. A Cartoon Network április 1-én adja le mindkét részt. Legalábbis a jelenlegi állás szerint.
Tölthető a következő rész:Videó letöltés: Katt IdeHD letöltés: Katt Ide..
danityu 2011.02.28 21:44:49
@Gree parancsnok: Ki-Adi-Mundi
Milyen arányt mond C-3PO egy aszteroida mezőben való sikeres navigációra?
danityu 2011.03.01 19:48:26
@kav12: Vaapad
Hogy hívják azt a neimoidit, akit Darth Sidious szánalmas féregnek nevez?
danityu 2011.03.02 17:00:59
@Ruppi a medve: Bonaparte Napoleon
Hogy hívják Cut Lawquane két gyerekét?
Szerintem senkit nem zavar, ha ezúttal a régi hagyományhoz visszatérve "egy darabban" értékelek, mivel ha egy ember írja meg a két bejegyzést, akkor tök fölösleges külön lenniük... Szóval. Overlords... Ez egy igen érdekes rész volt, és hamarosan ki is derül, miért…..
Én sokminden vagyok, de biztos nem a hosszú értékelések híve, mert azt úgyse fogja elolvasni senki. Nos, mivel ismét fel kell támasztani a blogot, és mivel már mindenki ég a vágytól, hogy értékelhesse a kimaradt részeket, megírom ezt a véleményt. Persze közben a kis netbook már…..
Úgytűnik, hogy a nagy misztikumnak még nincs vége, hiszen nem mással találkozhatunk majd a következő részben, mint Qui-Gonn Jin-nel... legalább is csak a szellemével. Jó kérdés persze, hogy mégis hogyan találkozhat Obi-Wan a mesterével, amikor a Sithek Bosszújában Yoda az, aki…..
danityu 2011.01.29 20:19:45
danityu 2011.01.30 16:50:11
@Ágki:
feliratok.rtx.com.br/index.php?keres=clone+wars
Ha így se jó akkor nem tudom, hogy mi a jó Neked.
A hosszupuska nem működik, ezt Ki-Adi-Mundi már írta.
Máshol nem találtam magyar feliratot a részhez. WEB-DL feliratra még várni kell.
Érdekes rész ez a Monster, mert az, hogy elnyeri-e a néző tetszését, nagyban függ attól is, hogy az hogy áll hozzá. Aki arra számít, hogy nyaktörő tempóban folytatódik a múltkor abbamaradt cselekmény, arra hogy hatalmas előrelépések lesznek a sztoriban...nos... annak vagy…..
 Összesen 117 szavazat érkezett a januári szavazásban, ezeknek majdnem felét az ehavi győztes, Ventress kapta.Na de kezdjük csak hátulról: Utsó lett az előbb emlitett Ventress két merénylőtársa, Na'leth és Karis. Mig előbbi csak 4, addig társa már 8 szavazattal…..
Hát, tegnapelőtt láttam azt a részt, de még mindig a hatása latt vagyok... Ah... Öhm... BAROMI JÓ! Merem megkockáztatni, hogy minden idők legjobb Clone Wars részéről beszélünk. (Na jó, talán addig nem kell elmenni, de a közelében van, ez a rész.) Szóval nekem nagyon…..
Elérkezett a Supply Lines értékelése. Szerintem ez egy remek előzményül szolgál a Rylothos és a Toydariás részekhez, jól sikerült, de nézzük, miért jutottam erre a véleményre.Szorult helyzet...A Rylothot megtámadták a Szeparatisták, és Ima Gun Di mester, valamint Cham…..
danityu 2011.01.11 16:28:49
@Nomis Fanboy: A részek kronológiai sorrendje: Supply Lines, Ambush, Storm Over Ryloth, Innocents of Ryloth, Liberty on Ryloth
Clone Wars Blog OFF! 2009.11.01 09:51:00
Az a helyzet, hogy vannak olyan kommentek, amik egyik bejegyzéssel sem kapcsolatosak. Ezeket a kommenteket mostanában a Children of the Force bejegyzéshez szoktuk írni, fene tudja hogy miért... Szóval mostantól, ha van valami olyan közölnivalód, ami nem kapcsolódik a blog egyik…..
Clone Wars Blog Nightsisters Infók 2011.01.06 19:01:00
Írta:Katie LucasRendezte: Giancarlo VolpeHelyszínek: Dathomir, SerennoRövid leírás: Darth Sidious-t zavarta Ventress növekvő bátorsága és a sötét oldal. Sidious parancsára Dooku gróf megszüntetésére neki. Ha életben marad Ventress Dooku gyilkosságot kísérel meg, az egykori…..
danityu 2011.01.09 16:23:20
@Ágki: Én is nézem, mert pl. az első évad részeit elég régen láttam. Viszont jó lenne, ha a filmet leadnák valamikor, mert azt még régebben láttam. Konkrétan 1x a moziban. Már megnézném újra, de lusta vagyok letölteni. Az utolsó pillanatig reméltem, hogy szombaton a film lesz terítéken, hisz 9:05-kor filmeket szoktak vetíteni hétvégenként, és gondoltam, hátha csak elírták a köv. műsor 9:55-ös kezdését. De sajna nem...Novemberben volt az amerikai CN-en, a közeljövőben eljöhetne ide is.
Clone Wars Blog BUÉK, '11! 2011.01.01 01:39:20
Azthiszem ha valamit, hát ezt nem igazán kell senkinek sem túlmagyaráznom. Boldog Új Évet Kívánok minden látogatónak, szerkesztőtársnak... egyszóval MINDENKINEK! Hatalmas öröm számomra - és remélem számotokra is-, hogy a már több mint másfél évet megélt blog nem csak egy új…..
danityu 2011.01.04 10:53:56
@kav12: Látszik, hogy Coruscant-on vannak a kérdéses jelenetben, így biztosan a Duchess of Mandalore-ból van
Megvallom volt bennem egy kis előítélet a Pursuit of peace iránt, már akkor amikor az sw.com-on az első screenshot-okra ránéztem. Mondtam magamban, hogy "na, megint egy Coruscant-on játszódó politizálós, Padmét főszerepbe helyező rész, nincs ezekből már egy kicsit túl…..
A cím is igen sokat sejtető, és az alapötlet is dicsérendő. Remek ötlet volt a szakadárok egy másik oldalról való bemutatása. Hiszen valljuk be a legtöbb CW rész megnézésekor mindenkinek az ugrik be, hogy vannak a jó köztársaságiak, és a gonosz szakadárok, holott ez nem ilyen…..
Tudjátok van ennek az epizódnak egy olyan tulajdonsága, ami kiemeli az "eddig megszokottak" közül, mégpedig az, hogy nem fél groteszk lenni. Nem fél a huttok világát úgy bemutatni, hogy egy-egy alkalommal maga a néző is meghökkent, vagy épp undorodó arcot vágjon. Aki…..