Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrbeat2beat

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan találkoztak azzal a problémával, hogy egy idő után nem tudott a telefonjuk usb kábellel a géphez csatlakozni Kies beállítások mellett. Factory resettel, és hasonlókkal próbálkoztak, ami egy időre működött, de a probléma újra fenn állt. Azért nem várható el senkitől,…..
mrbeat2beat 2010.11.28 23:03:29
@emerzee:
Na,egy bajom van még...most hogy van ez a backup izé? le lehetne menteni az egész op rendszert?aztán meg egybe vissza? nem rég kezdtem androidozni...bocs h hülye vagyok még..
mrbeat2beat 2010.12.01 19:11:00
Gondolom, Ti is szembesültök, majd hogy nem nap mint nap azzal a problémával, amivel én. Van egy szép méretű belső tároló helye a telefonnak, ami bizony hamar be tud telni, és megjelenik az a ronda piros memóriakártya jel. Szerintem, mind a színe, mind a formája szép, csak amit…..
Mint tudjuk, a telefonunk egy kicsit el lett „hanyagolva” gps ügyben. A-gps került bele. Ha egyfelől nézzük, az a-gps nem rossz dolog, hisz a mobilszolgáltatótól lekéri az adatokat, és gyorsabban talál műhódokat. Másfelől, nem igazán klassz, hisz a dolog akkor működik,…..
mrbeat2beat 2010.11.28 12:06:07
mrbeat2beat 2010.11.28 13:33:53
@emerzee: Köszi :) Az isten ágggyon meg :D
Egy ideje foglalkoztatott a live wallpaper. Ezek ugyebár mozgó, sőt, interaktív hátterek. Különféle behatásokra, különbözőként viselkednek, funkciójuk szerint. Van, amelyik csak kiírja a háttérre a dátumot, de van, amelyikkel kacsavadászatot rendezhetsz a háttérben, vagy ha…..