Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Julcsika72

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bepánikolt ügyfél leveléből ki kellett szedni a rengeteg felkiáltójelet és nagybetűt, mert különben úgymaradunk, de így sem sokkal derűsebb a helyzet. A szokásos mobilinternetes trükk, azzal a csavarral, hogy ugyan nyár óta a T-Mobile új ügyfeleknél már nem aktiválja…..
Julcsika72 2011.07.27 18:37:28
@igazságos: Szia!homarbox1@gmail.com
Julcsika72 2011.07.27 21:15:09
@asdf: Sziasztok! SAM waveII/sl érintő képernyős! mindig ilyesfélére vágyott ezelőttig!A gond ott volt hogy a régi kártyát rakta be ami előfizetéses ECO csomagú a mai napig.Tehát csomagot semmit nem váltottunk csak TELEFONT Netet nem kértünk hozzá.Hát egy bizti én ki nem tudom fizetni.Így nem tudom mi lesz.Az ismerősöm is ilyet vett Egy hónapja Wifizik rengeteget neki nem történt ilyesmi .Szépen kijött a havi számla.
Még csak évek óta gyűjti a Homár a történeteket, amelyekben naiv ügyfelek első okostelefonos internetszámlájukon megdöbbenve veszik észre a kilobájtonként fizetett súlyos ezreket. Az NMHH elsőként a T-Mobile-ra csapott le, de várható, hogy a Telenor és a Vodafone hasonló…..
Julcsika72 2011.07.26 07:02:01
@SALE Kálmán: Julcsika72 2011.07.26. 06:59:27
Sajna mi is így jártunk ,és az ügy még mindig folyamatban van!Kihoztuk az új telót a t-mobiltól!A régi tönkre ment régi kártyát megtartottuk ,csak a teló volt új, ez pénteki nap történt!Már hétfőn zárolták 50 ezres net számlával!!!!Pedig mi direkt nem kértünk a régi számlához semmit!Ez az ECO csomag!!!
Julcsika72 2011.07.26 09:49:15
@SALE Kálmán: Szia!Nem tudom mennyire hazugságok vagy kamuk! Mi például ugy jártunk!!!!Folyamatban van az ügy!!!Férjem évek óta szeretett volna egy jó modern telefont!!Spóroltunk is rá!ECO csomag!
Elment megvette!Ez pénteki nap volt!Nézegette figyeltük mi mire való!!Hétfőn lekapcsolták a telefont írva TÚL LÉPTÜK A KERETET a net 50 ezer áfával együtt!!!
Pedig csak a teló volt új! Régi szám semmi + szolgáltatással!!!
És még mindig szenvedünk tőle! Magyarázat mért nem kért netes csomagot !Frissített stb ... ez van!! címmel!Sógorom hasonló képen járt az invitellel!Egy irányúsította mégis rakatot kértek rá egy évre havi díjnak!!Jé és ezen oldal segítségével sikerült tisztázni és nem is kell neki fizetni!!!