Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Béla tata (törölt)

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor elhangzik, hogy az önéletrajzokat testre kell szabni, csak éppen nem nagyon írjuk meg, hogyan, mert annyira egyedi, hogy nem is lehet általánosságban foglalkozni vele. Aki hozzám fordul egy konkrét álláspályázatában kérve segítséget, egyedileg kap erre tanácsokat, hiszen…..
Béla tata (törölt) 2013.03.26 10:57:33
Időtlen idők óta munka nélkül (közben beiktatva pár "jó hírű" call center, ahonnan próbaidő után dobnak ki mint macskát sz.rni). Több száz CV elküldve, van tapasztalat is többéves, mellécsatolva a motivációs levél aminek azért nem látom értelmét, mert a mai helyzetben mindenkit az motivál, hogy tudjon rezsit fizetni és kenyeret venni...nyilván a drága HR-esnek ilyen problémája nincs,hogy miből vesz kaját a családjának, és könnyen dobálja félre a CV-ket.

Csak már rohadtul elegem van, hogy annak van esélye itthon munkát találni, akinek az ismerőse HR-es vagy a cég vezetője,amúgy meg a "szimpla" munkakereső megrohadhat,mire talál valamit.

Több ismerősöm is jelezte,hogy ne jelentkezzek a munkaközvetítők adatbázisába, mert soha nem fognak keresni, és így is lett. Kb. az összes nagyobb közvetítőnél beregisztráltam, rá se f.stak az önéletrajzomra, gondolom egyből ment a kukába, aztán reszelte tovább a körmét a hölgy. Aztán egy behívott személyes találkozóra, ahol 420 percet vártam egy aulában, majd közölték, hogy nincs itt ilyen nevű ügyintéző (?).

Ami a lényeg: érettségivel, két nyelvtudással, 8 éves munkatapasztalattal SEHOVA nem kellek, takarítani túlképzett vagyok, diáknak nem vagyok diák,megváltozott munkaképességű nem vagyok, és nincsen diplomám. Akkor nekem nem jár tisztességes munka?!

Szóval kicsit baromira felhúz, ha olyat olvasok, hogy igazítsd a munkához a CV-d, meg mitől jó mitől nem jó a motivációs levél. Felháborítónak tartom, hogy emberi sorsok felett ilyen emberek rendelkeznek és döntik el, ki felel meg egy adott munkára ( ráadásul úgy, hogy egy rohadt személyes találkozójuk nem volt, amiből elszűrhették volna a rátermettségét).

Szóval levonom a következtetést, kis emberrel ott b.sznak ki,ahol csak akarnak, és nyomoroghat ameddig bírja.
  Kis szünet után újra itt van Top 10-es rovatunk. Szép számmal jönnek a horror bemutatók októberben (A dolog, Paranormal Activity 3, Fertőzés). Ennek apropóján összeszedtem a 10 legjobb horrorfilmet. A lista összeállításánál nem csak azt vettem figyelembe, hogy mennyire…..
Béla tata (törölt) 2011.10.15 15:50:27
A legfélelmetesebb film, amit valaha láttam, és szerintem lehet horror kategóriába sorolni, az az Égi tűz -
www.imdb.com/title/tt0106912/
a film maga nem para, addig míg nem mutatják, hogyan rabolták el az ufók a favágót. (besírtam,bef@stam). Én még idesorolnám a Kör-t is,az Evil Dead-et is.