Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lipidus_essensis

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hunfield Nembaj (org) 2018.05.27 20:01:52
  Semmi értelme keseregni. Nyilván szar érzés. Szóval nem kell úgy tenni, mintha nem fájna ez a vereség. Viszont én arra buzdítanám az összes - igazi - szurkolótársamat, hogy ne sajnáltassuk magunkat, ne küldözgessünk halálos fenyegetéseket Kariusnak, hanem használjuk ezt a szar érzést extra…..
lipidus_essensis 2018.05.30 11:33:31
@gabesz7004: Ugyanezt gondolom. Ha mindenki játszik tőlünk, és mindenki a tudása legjavát adja, és így is kikapunk, akkor oké. Győzzön a jobbik!
De ez így nem fair!
A szombat esti Madridot egy egészséges Salah-val és egy jó napot kifogó kapussal simán vertük volna.
A Reál nem volt jó szombaton. Szerencséjük volt. Meg a többi, amit kár leírni..
Laci nem bírja kivárni azt a néhány hetet, amíg a horvát autókölcsönző feloldja a zárolt 36 ezer forintját:Én a horvátországi "kellemetlenségünket" szeretném megosztani Veletek. Makarskán töltöttünk egy hetet a barátnőmmel, ahová busszal mentünk, mert gondoltuk…..
lipidus_essensis 2011.07.24 22:09:51
@Nanemá: Nem az utolsó pénzét áldozta rá, és nem is az a lényeg, hogy mennyibe kerül, meg mire költi, hanem, hogy a cég nem szólt neki, hogy ezt nem kapja vissza azonnal.
Mi van, ha tényleg egy olyan valaki bérel, akinek ez az utolsó fillérje, de ha már ott van, nem akar lemaradni valamiről: Bérel, majd zárolják az utolsó 36000 forintját, és nem kapja vissza, csak hetekkel később..
Igen, tudom, akkor hülye, de ha foglalásnál azt mondták neki, hogy viszzakapja, amikor leteszi az autót. akkor miért kételkedett volna?
lipidus_essensis 2011.07.25 08:48:37
@Nanemá: Ebben igazad van. Valószínüleg nem gyakorlott autóbérlő, mint ahogy én sem. Plusz itthon is félre lehet érteni, hogy mikor kapja vissza a pénzt, külföldön meg aztán főleg (azt nem írta, hogy milyen nyelven kommunikáltak).
"Szerencsére volt még tartalék." Tehát volt pénzük elvileg.
Még sosem béreltem autót, de ezek után tuti, hogy minden részletet megkérdezek, nehogy meglepés érjen. De ahogy látom, akkor a több hetes zárolás az normális.
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Azzurri Gattuso, én így szeretlek 2011.02.16 09:20:00
 Bár a Milan a pályán tegnap este kínos vereséget szenvedett a Tottenham ellen, a pályán kívül azonban Gattuso révén egyszemélyben megmutatta igazi erejét. A rossoneri középpályása egymaga leszabályozta a komplett vendég kispadot Joe Jordantől kezdve a tartalékokon át. A…..