Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sltsz (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, miért alakult így, de az utóbbi időben a világ különböző pontjain működő ateista szervezetek úgy próbáltak meg vitát generálni a vallási kérdésekről, hogy a buszok oldalán vett hirdetési felületeken helyeztek el provokatív üzeneteket. Itt az addicton is volt már…..
sltsz (törölt) 2010.12.04 14:45:13
@szemet: Nem érzem magam felsőbbrendűnek, csak egyáltalán nem hiszek abban, hogy valakit racionális érvekkel le lehet beszélni a hitéről. Ha igen, akkor sosem hitt igazán. Gondolom.
sltsz (törölt) 2010.12.04 16:22:43
@Hegyi: Tapasztalatom szerint a hívők bizonyos hányada szarik a tudásra. Nem érdekli. Immunis az érvekre. De nem azért mert sötét, és ostoba, mint a középkorban. Csak már elege van. Mert hiába az évezredes tudás, a világ ugyan kényelmesebb hely lett, de nem lett jobb. Tartozni valahova, túlélni, ép ésszel, ez a céljuk. A tudás egyébként is nagyon képlékeny. Eddig azt hittük, hogy a Földön kizárólag szénalapú életformák vannak, néhány napja tudjuk, hogy ez nem igaz.
sltsz (törölt) 2010.12.04 17:48:37
@Krumplicukor1987: mint ahogyan az ateisták között is vannak ostoba fajankók, akik kizárólag arra képesek, hogy mások gondolatait szajkózzák. A bacikkal kapcsolatban teljesen igazad van, trehány módon foglaltam össze a lényeget, de tudom, hogy tudod,hogy mit akartam vele mondani. :)
Lázár és Rogán javaslata szerint büntetlenül haza lehetne hozni a külföldi és offshore-pénzeket. Pedig éppen a kormány tevékenysége emlékeztet mindenkit arra a régi tapasztalatra, hogy ebben az országban a vagyonok nincsenek biztonságban. A hét elején Lázár János és Rogán…..