Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tibibá1

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hét elég pörgősre sikerült. Ahogy észrevehettétek kicsit átszerveztük a játékot. Mostantól kezdve külön raktárba kerülnek a betakarított javak és ami további újdonság, hogy feldolgozhatók.Az újításokkal együtt sajnos néhány új hiba is megjelent, ami csak akkor…..
Itt találod a játék eddig növényeinek gyűjteményét. Egy kis matematikával azt is megpróbáltuk kiszámolni, hogy mikor mit érdemes termeszteni, tenyészteni! Tanyavilág Táblázat(frissítve 2010.10.26.)  A gyűjtemény legjobb tudása szerint próbálja követni a legújabb…..
Tibibá1 2010.12.25 18:24:23
@mamba: Pont erröl szól atörténet,hogy én az 56.szinten vagyok és egy öl föld 10.000 tanya tallérba kerül és levontak egy öl földért 40.000 tallért.Ráadásul az előbb gyórsitott vásároltam ami 30db 230 tanya tallérba kerül és tőlem levontak 23 000 tanya tallért nem érdekes?
És még én kapok egy néhány embertől olyan sértő üzeneteket hogy azt még a nyomda festék sem tűri meg.Azért mer le merem írni az igazságot.
NS,mamba
ns nek a válasza az az elején normális hang nemben irodót és megis értené az ember ha nem arrol szolna,hogy egyfolytában eltünnek a tallérok ha te is igy jár nál az igazság érzeted neked sem hagyná szó nélkül.Én megértem,hogy sokk probléma volt és van a szerverrel de már bocsánat ennek a kárát nem a játékosoknak kellene meg fizetni.
Ha legalább anyit oda böknének a játékosnak akit kár ért,hogy cmbora bocsi egy kis türelmet kérünk amég redbe hozzuk a játékot és azután megnézzük,hogy hogyan tudjuk kompenzálni a károdat.ennyi és nem az a szöveg kellene,hogy nem kötelező itt játszani.ez igy igaz de ha még egy néhány hasonló üzenetet küldtök lehet,hogy nem lesz senki aki itt maradjon mert ha meg nézed láthatód hogy már hány játékos hagyta itt a játékot.Csak hogy tud én egy közösségi oldalon kifejezetten játák közösséget hoztam létre és nem három ezer játékos van hanem 25 000 és 70 ezer között mozog a játékosok létszáma és kb van vagy 15 000 online játék de ha bármelyikkel gond van a redszer gazdák egyből ki javítják a híbát.ide a lányom hívott és meg kedveltem mert az elején vagyis nekem az elején ami kb 1 hónapja volt és azóta jöttem fel az 56.szintre ami nem rosz teljesítmény ilyen körülmények között.
Tanyavilág Mi lesz a héten? 2010.10.04 20:14:00
Heti újdonságok Újdonság, hogy egyelőre nem lehet ajándékot küldeni. (Meg is kaptuk érte a magunkét :) ) Az ajándékküldést mindig is időszakos dolognak szántuk, de nem is ezért vettük le, hanem azért, mert helyet kell adnunk az új funkciónak, ami hamarosan elkészül. Ideje,…..
Tibibá1 2011.01.22 12:37:10
@borokabogyoka:
Ne haragudj hagy kérdezzem meg hogy te melyik játékkal játszol mert a tanyaVilágon kétlem nálunk négyen játszanánk a TanyaVilággal de bármit csinélounk egyből jön a kalapos Hiba
és mint olvashatód nekem a tanyám eltünt már két napja hjiába ír az ember nem is válaszolnak rá.És mindenki csak panaszkodik egyedül neked tökéletes a játék .
Tanyavilág Jelenlegi hibák 2010.11.09 16:16:21
Nem tudok belépni!Ha 0%-on áll a betöltés és onnan nem mozdul el, akkor próbáld meg Google Chrome böngészővel. A flash 10.0XX verziója hibákat tartalmazott, ezért azzal nem fog működni a mutatvány. A Google frissíti neked a flash-t ezért sokkal megbízhatóbban indul el onnan a…..
Naponta több. mint 100 levelet kapunk tőletek, amik főleg játékkal kapcsolatos kérdések javaslatok, hibák. A levelek többsége kedves hangvételű, de akadnak igazi... khm hogyismondjam... megmondó levelek is.Örömmel tölt el bennünket, hogy növekszik a játék rajongótábora, bár…..
Tanyavilág Vissza a múltba 2010.12.04 16:25:00
2010.12.04 17:23UPDATE:KARBANTARTÁS LEZÁRULT. TALLÉROKAT JÓVÁÍRTUK. TANYÁKAT VISSZAÁLLÍTOTTUK.2010.12.04 16:25Sziasztok:Mont észrevehettétek kb 30 perce elkezdtük karbantartani a játékot. A legutóbbi szerverbővítéskor olyan kihívással találkoztunk, amely…..
Sziasztok!Ezt a posztot nem Afrikananács írja, mert tegnap kicsit besokallt amikor fél óra alatt több, mint 700-an jelezték neki, hogy már megy az iwiw, miért nem megy még az alkalmazás. :) Jobb híján beugrom helyette.TegnapAkadozott az iwiw és ez szemlátomást nem kicsit hergellte a…..
Tanyavilág Mi tart ennyi ideig? 2010.11.29 14:38:27
Mi tart ennyi ideig??? Sokan feltettétek ezt a kérdést, a legjobb, ha bővebben is leírjuk, hogy mi áll a leállás hátterében. Néhány héttel ezelőtt sokkal jobb minőség és jobb szolgáltatásért cserébe mentünk át a korábbi szolgáltatónktól az újhoz. A szoftveres…..
Figyelem!Ne feledjétek, hogy ma éjféltől holnap reggelig nem lesz elérhető az iwiw. Ennek megfelelően tessék ültetni.Legutóbbi fejlesztésekA múlt héten számos új tárgy kekerült a játékba. Van köztük olyan is, amivel elég szépen dagad majd a buksza, úgyhogy remélem azok is…..
Tanyavilág UPDATE: SOS LEÁLLÁS! 2010.11.26 16:02:00
2010.11.27. 17:40 UPDATE:Sajnos nem sikerült még mindig kezelni a szerverhibát, csak hétfőn tud folytatódni a játék.Az idő megállt a játékban, senkit sem ér kár. Sőt, 10 aranytallért minden játékosnak jóváírunk az indulás pillanatában.Elnézést a…..
Azzal kezdeném, hogy köszönjük szépen a türelmet és a kitartást. Mi magunk sem gondoltuk, hogy a technikai hibákat ilyen sokáig tart és nehéz lesz megoldani. A játékban több funkcionalitást teljesen újraírtunk és ennek eredményeképpen sokkal megbízhatóbban működik minden…..
Tibibá1 2010.11.25 09:54:52