Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apátok faszát!

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hiszem bátran kijelenthetjük, eljött az a pillanat, amire mindenki várt, játékosok, szerkesztők, hogyvolt-olvasók és Pinokkina, no meg én magam is: eldől, ki kapja a nagy lóvét, kiderül, akad-e olyan játékos, aki az utolsó pillanatban képes úgy átbaszni a párját, mint…..
Pénzkérdés Cash is the king! 2012.04.18 12:48:00
Vannak szinte készpénz nélküli országok, mint Svédország, s van Magyarország, ahol hiába lapul csaknem 9 millió bankkártya a zsebünkben, még mindig négyszer annyi forintot veszünk ki velük az ATM-ekből, mint amennyit elköltünk kártyás fizetéssel. A tervezett tranzakciós adó…..
Proszektúra Pancserek 2011.12.07 18:14:00
Nagyon felhígult a szakma. Egyre többen vállalkoznak súlyos bűncselekmények elkövetésére, egyre kevesebb  tudással. Azon még csak mosolyogtunk, amikor Stadler Leonardo da Vinci Utolsó vacsorájával követett el áfacsalást. De aztán sorra jöttek az ostobábbnál ostobább…..
A budai rakparton rengeteg hely van, de amikor ezt a trafót megcsinálták, az alkotóknak nem tűnt fel, hogy a gyalogos-biciklis közös járdára helyezték. Keresztbe, úgy, hogy legalább a háromnegyedét elfoglalja. Ideiglenesen, még minimum egy évig. Nehéz magyarázni egy olyan…..
Az Aranypart ma esti adásában Levi, az Éden hotelből átmentett jászkarajenői futballkapus a trash televíziózás legendás alakjai közé emelkedik majd egy olyan hányásos mutatvánnyal, amihez hasonlót nem nagyon tudunk felidézni hirtelen, pedig nekünk is volt már kalandunk…..
 Kedd délután 247 felett járt az árfolyam, ami már elviselhetetlen feszültségeket okoz a svájci frank alapú hitellel rendelkezők számára. A probléma ugyanakkor régen túlmutat az egyénen, rendszerszintűvé nőtte ki magát, ami gazdasági és társadalmi katasztrófával…..
apátok faszát! 2011.08.05 09:49:45
@porthosz: a hitelesek bedőlnek, az ingatlanok olcsók lesznek. aki pénzben van most az bagóért vehet majd pecót, ahogy ámerikában is.
apátok faszát! 2011.08.05 10:33:18
@porthosz: És ki vesz lakást? Pont abból van a válság, hogy az elmúlt pár évben minden boldog-boldogtalan lakást vett hitelre.

Igen, ezzel felhajtották az árakat nem reális szintre. Ami most jön az a korrekció.

Ráadásul 10 lakásból 2-re lesz vevő, a maradék 8-al mi lesz?

A maradék 8-ra is lesz vevő, ha el akarják, vagy kell adni, max alacsonyabb lesz az ára még jobban. Így megy ez.
apátok faszát! 2011.08.05 10:42:37
@porthosz: Kinek érné meg hitelre lakást venni, amikor szarásig lesz a lakáspiac nyomott árú lakásokkal...

akinek kp-ja.
Mérni kell. A marketingben ezt tudja mindenki, akinek fontos az eredmény. Az interneten ráadásul mérni kötelező. Sőt, nemcsak kötelező, de ki sem szabad hagyni, mert akkor kb. be is csukhatjuk a boltot. De az online marketingben a mérés sokszor nem jut tovább annál, hogy mit…..
Két hetes túránk végére értünk, a legjobb budapesti gyros nyomában ezalatt 14 gyrost, dönert, shawarmát ettünk, én még a húsmentességemet is megszakítottam, hogy megtaláljuk nektek a legjobb helyeket. A hamburgeres sorozatban már megismert módszert alkalmaztuk, először az…..
Krisztinek nem teljesen világos, bankkártyás fizetéskor miért kell felfele kerekíteni 1-2 forintot. Nyilván semmi értelme, de ha szólnak előre, igazából kerekíthetnek. Sok kicsi, sokra megy:Örömködve, hogy a benzin lényegesen olcsóbb Bp határain kívül, megtankoltam a kocsim…..
apátok faszát! 2011.04.06 23:19:44
Most már tényleg itt az ideje, hogy egy külön listára gyűjtsük össze a legkeményebb politikai performanszokat, alibiakciókat a Societas-tól a Fidelitas-ig. Tényleg csak pár felejthetetlen pillanat, ami bevillan az elmúlt évekből: A Fidelitas vízgereblyézése. A Munkáspárt…..
apátok faszát! 2011.04.05 23:42:41
Nem nagyon értettem miért ugrál összevissza az egész klippben ez az elbaszott operaház fantomja, de ameddig bírtam nézni, addig egész szórakoztató volt!..
apátok faszát! 2011.02.22 23:24:56
A Family Guy Blog kellemes karácsonyi ünnepeket, zabálásban, szeretetben és ajándékokban gazdag Szentestét kíván minden kedves látogatónak. Na meg ugyanezt persze a következő napokra!Family Guy-t szigorúan csak családdal szabad nézni az ünnepnapokon, ha már kiégtetek a bejgliből…..
Azt gondolom, még napokig, sőt, hetekig hatása lesz a szakmai közbeszédre a Superseo konferenciának. Részben a jó előadások miatt, részben amiatt, hogy a szakma krémje majdnem teljesen ott volt, és az ott elindult gondolatmenetet érdemes végigvinni. Vagyis kaptunk egy jó nagy adag…..
apátok faszát! 2011.01.23 14:59:41
@exonka: értem. csak a tartalom is így tőtődik és sztem ennek sok értelme nincsen, azon kívül, hogy de faszán néz ki.
apátok faszát! 2011.01.24 00:25:26
@exonka: hát ez biztos paraszt: de link a fejlécbe, ami popup ablakba nyit egy lejátszót, azt annyi meg egy bambi. mint pl az egyik nagy kedvencemnél, itt: blog.madness.co.uk/

így nem kell átírni az eddigi oldalt egyátalán. aki szeretne aláfestő zenét a böngészéshez, az úgyis keresni fogja.
 Hajtási: Gépjárművezetői engedély. A szlengben: jogsi. (Magyar eredetű szó, északnyugati nyelvjárás.)   Ez a szó valami zseniális a maga egyszerűségében. Bár talán többször találkozunk vele az origami könyvekben, Szlovákia magyar lakta területein, a jogsi…..
apátok faszát! 2011.01.24 09:29:16
Noked-Lee (akitől az MSN-es modorosságok gyűjteményét kaptuk egy éve) csinált nekünk egy ilyet. Köszönjük szépen. A csöves, aki igazából nem is csöves- Jó napot, fiatalember!- Jó napot!- Elnézést a zavarásért, hadd mutatkozzam be, Grastyáni Timóteuszné vagyok, és én…..
  Gyomorforgató, nyugtalanító tragédia. – Már korán reggel szétvetett az ideg, amikor lassan tisztult a kép, hogy nagyjából mi történhetett. Persze a legtöbb súlyos megállapítás és ítélet előtt nem megkerülhető, hogy várjunk bizonyos részletekre. Ám érdemes…..
apátok faszát! 2011.01.17 08:32:13
@KelekótyaP: olyan édi, hogy szerinted egy ilyen bulin nem tolnak semmit a fiatalok :D
Egy igazi példakép!! via..
apátok faszát! 2011.01.12 00:03:11
Durva Nem értem a rinyát 2011.01.07 21:16:00
Mindenféle állampolgárok könnyei fürdetik Magyarország utcáit, tereit, amióta a Fideszes többségű kormány bejelentette, ráteszi a kezét a magánnyugdíj-pénztárakban felhalmozott zsetonra. Nézzük sorba, hogy az isten adta nép miket pityereg..."A Fidesz ellopja…..
apátok faszát! 2011.01.09 02:00:06
@ambrusqkac: a kifosztó-szétosztó rendszerben az egyéni nyugdíjszámla virtuális bohóckodás, mivel nem képződik a járulékbefizetésedkor tőkefedezet a te nyugdíjkifezietésedre. rávezethetnek papíron egycsillió forintot is havonta a számládra, de attól még, a havi kiflirevalót 30 év múlva bizony az akkori (lényegesen kisebb, várhatóan "agyoniskolázott") járulékbefizető populáció fogja előtúrni neked a gdp kapálásából. ja azt elfelejtettem mondani, hogy 30 év múlva nem ennyi sok nyugdíjas lesz ám, mint most van, hanem hát... több. innen már egyszerű a matek, haddne vezessem má le.
apátok faszát! 2011.01.09 10:41:59
@Joooe: a kurvamagas nyugdíjak forrása nem csak kőcsön lehet ám, bár a kúrmányzati propaganda hajlamos elfelejteni a zállami működést rencer szinten kezelni! a virtuál számla meg lehet igazságos, de attól még nem lesz több nyugdíj.
apátok faszát! 2011.01.09 10:49:34
@Nincs reálhozam: kurvamagasak a költségek?! akkor mi a faszomért nem csökkentik le azokat egy törvénnyel a csicskák a parlamentbe??
  Jelentősen szigorodhat az újságírók országgyűlési munkájának szabályozása. Kövér László házelnök már többször beszélt róla, hogy nem tetszik neki a plenáris üléseknek otthont adó alsóházi terem folyosóin bóklászó, a képviselőket kérdésekkel…..
A The Oatmeal bemutatja a kilenc "legveszélyesebb" Facebook felhasználót. A Játékos, aki megállás nélkül játszik, üzenőfalán naprakész információkkal a legújabb játék hírekkel.  Ismerőseit is folyamatosan elárasztja  játék meghívókkal, ajándékokkal…..
A BKV körüli korrupciós botrányok sem tudják elterelni a figyelmet arról, hogy a vállalat, amelyik mozgásba hozza a várost, szolgáltatásainak minőségét tekintve sem áll éppen rózsásan. Az EuroTest 23 európai városéval vetette össze Budapest tömegközlekedésének minőségét.…..
Varánusz A pánik lehetősége 2010.12.22 14:42:20
Az országgyűlési választások óta most először van indoka a kormánynak, hogy komolyabb homlokráncolásba kezdjen. Az táborvesztést számszerűsítették a közvéleménykutatók, amikből lassan az is világos, hogy a jobboldali szavazók sem támogatják ovációval a magánnyugdíj…..
Régen látott össztűz zúdult ma az Európai Unió országaiból az Orbán-kormányra. A német lapok többek között vezérelvű országról értekeztek, a luxemburgi külügyminiszter a belarusz diktátorhoz hasonlította a magyar kormányfőt, Angela Merkel pedig az egyik szóvivőjével…..
Még novemberben dobta piacra a MIC Gadget az élethű Steve Jobs-figurát. Ahogy kell, fekete garbóban, farmerben, futócipőben, levehető szemüveggel és felcsatolható szövegbuborékkal árulták a kis kópét. Az eredeti ára 80 dollár, 16 ezer forint volt. Lehet, hogy az évszázad üzlete…..
apátok faszát! 2010.12.18 19:13:08
@LongJohnHolmes: azé ezt a szarcsimbók műanyagdarabot nem kéne egy Picasso műalkotáshoz hasonlítani. az öreg csíkos pólóban járt és kurvasok nője volt. plusz ez egy fos giccs.

annyi a jó a szoborban, hogy a 10 éves kambodzsai vak árvák szépen kidolgozták a séróját, így steve feje tökéletesen belesimul az idegességtől izzadó user tenyerébe. emiatt, amikor majd meglátom az almásdizájner gyerek asztalán a szobrocskát, sokkal nagyobb kezdősebességgel lehet majd elindítani parabolikus röppályáján az iroda 10. emeletéről, mint a tincsnélküli változatot lehetne.
köszönet érte a kambodzsai árváknak!
Bella Italia Tanulj olaszul! 2010.12.18 07:24:00
Ne tudsz olaszul? Sebaj, az Illy reklámjában már megcsodálhattad Don Salvatore csodálatos gesztusrendszerét. Valami hasonló elsajátítására táblázatunk bebiflázásával te is kísérletet tehetsz. ..
apátok faszát! 2010.12.18 13:25:24