Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kollmar

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanulságos interjút adott a Momentum nevű formáció két vezetője az Indexnek. Ami nagyjából látszik: segítséget kérnek az ellenzéktől az olimpiaellenes aláírásgyűjtéshez, de amúgy húzzanak a francba. Továbbá: szerintük a Magyar Gárda ígéretesen indult. Aztán: ha bejutnak a Parlamentbe, és Orbán…..
Maffia módszerek Újbudán avagy mostantól egy bérlő sincs biztonságban? Az Indexen megjelent cikk szerint őrző védők foglalták el a Bikás parki sportcentrumot. Mivel tudom a dolog hátterét, gondoltam megvárom, hogy mi lesz az önkormányzat hivatalos közleménye. Nos, megérkezett…..
Amikor Gyurcsány kilépett a III/II-es  kémelhárító Medgyessy  könnyedén átléphető árnyékából, sok mindent nem tudtunk még. Nem tudtuk, hogy Medgyessy 100 napos rezsicsökkentő programja a pénzügyi-gazdasági világválsággal találkozva, a csőd szélére taszítja az…..
Azt terveztem nem írok a héten az LMP-ről semmit. Egyrészt a szakadni, vagy nem szakadni és a tárgyalni, vagy nem tárgyalni vonalon is elmondtam már mindent amit gondolok írásban és arcból arcba is. Kicsit - nagyon - unom is a meddő vitákat már, meg úgy voltam vele, döntsék el ők…..
Látszólag felálltak a szereplők a 2014-es választásra, és már csak a megállapodásokat kell aláírni, hogy megtörténjen Orbán leváltása. De ha kicsit mélyebben megnézzük a mostani politikai teret, akkor azt láthatjuk, hogy számtalan kérdés nyitva áll még egy ellenzéki…..
kollmar 2012.10.26 13:30:51
@félázsiai nemecsek ernő áruló: Nem tudom miért mindég ez a lopás meg bélyegzés. Még azt a pár mill. sem tudták a biroságon rájuk bizonyitani.
Viszont orbánék világosan zsebelnek be mindent, beszélnek össze-vissza hazudoznak, de rajtuk semmi rájuk ragasztott jelző. Érdekes ez a mi világunk
Csak akkor hazudok, ha úgy van, és általában úgy van, itt a Fidesz klubban. Mert nekem bejön ez a szitu,a sok kamu sztori rólam, hazudtam most olyat, amit megbánunk majd holnap.  Választó, ou, szia, helló! Az IMF egy rohadt szemét genyó! Na figyu már, mondom mi a…..
Két hónappal ezelőtt ugyan még nem volt teljesen tiszta a kép, de már akkor is világosan látszott: 2.8 millió megzsarolt manyup-tag szívhatja majd a fogát, illetve verheti fejét a falba, amiért hülyére vették. Mégis 100 százalékban megmarad a nyugdíjjogosultsága annak a…..
kollmar 2012.08.17 18:11:38
Budapest egyik külső kerületében vagyunk, helyszínünk egy elhagyott autószerelő műhely, ahova januárban 3 hajlék nélküli ember költözött be. Szerettek volna lakni, élni valahol. Az időpont kedd 23 óra 40 perc, amikor a ház elé szirénázva érkeznek a rendőrautók. A környék…..
kollmar 2012.05.12 17:54:17
ProgBlog Dahoam… 2012.03.23 23:09:00
„Oa’ stolz’a Schütz in seim bescht’n Joahr’nEr wuade w’ggeputzt von dea’m Erd…”(„Egy büszke vadász a legszebb éveibenEl lett takarítva erről a földről…”)Jennerwein, a vadorzó  - bajor népdal, 1860…..
Ha feldobjuk reform, köztársaság, lárifári, ha leesik "karakteres pasi", "konfliktusos csávó" de "nem szűzlány" - ki az? Gyurcsány Ferenc a mai eszével se mondana le 2006 őszén, a pártok körüli gyanús pénzügyek miatt tiszta a lelkiismerete,…..
 „Magyarországból »bűz árad« – írja valami Cohen névre hallgató, bűzlő végtermék valahonnét Angliából. Cohen, meg Cohn-Bendit meg Schiff. A Népszava pedig a nagy kalapácsos ember vörös figurájával jelentkezik, és sajtószabadságot követel. A…..