Regisztráció Blogot indítok
Adatok
köcsögmacska

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL Klub sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a nyár végén rajtoló X-Faktor-évadot ezúttal nem Istenes Bence, hanem Kiss Ramóna vezeti majd. Nem leváltásról vagy kirúgásról van szó, Istenes most éppen a Survivort forgatja a Fülöp-szigeteken, utána pedig megy vissza Kölnbe, ahol egy német…..
köcsögmacska 2017.05.17 08:18:08
8ker Rend.. 2011.07.05 16:02:00
.. lett a Mátyás téren. Végre! Eddig csak a baj volt, állandóan odamentek a gyerekek a játszótérre, labdáztak, visítoztak, a szüleikkel kiabáltak és viszont...Ennek vége. Marcona őr vigyázza a bekerített részt, egyetlen kapu van nyitva a hatból, ki itt belépsz, hagyj fel minden…..
Barbarának nem sikerült bejutnia pénteken a Múzeumok Éjszakáján a Sziklakórházba, hiába utazott emiatt Veszprémből. Bár elvileg hajnali fél 3-ig tartott a heppening, a személyzet 1 órakor elálmosodott és bezárt. UPDATE 16:00 A többi múzeummal szemben, ahol fél 3-ig tartott…..
Kell néhány hét "Együtt-lét" éjjel nappal. - ez akár a Kossuth tériek jelmondata is lehetett volna őszödi beszéd idején, letehették volna vele az azóta népszokássá nemesült tüntetések alapkövét. Visszaköszön a múlt, felidéződnek emlékek, és bizony felröhög…..
Hogy is fogalmazott anno Lázár János? A Fidesz a magánnyugdíj-pénztári szabályok változtatásával, az állami nyugdíjpénztárba való belépés lehetőségével megteremti az önrendelkezést a nyugdíjpénztári rendszerben.  A Hírszerző és az Index információi szerint: A…..
köcsögmacska 2010.11.24 20:52:31
@bgp: ezentúl is fogsz kapni elszámolást!ezután is örökölheti a házastárs
el kéne olvasni a híreket!!
köcsögmacska 2010.11.25 14:52:56
@csodalámpa: 30 éves nő létedre,elég paraszt vagy
amúgy az ideit majd jővőre kapod meg!
ja és szállj le rólam!