Regisztráció Blogot indítok
Adatok
black_man

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár már hallott olyanról, amikor a rendőrség egy néhány hónappal korábban befizetett bírságot próbált börtönnel fenyegtve újra behajtani (fogalmuk sincs, mi van), de ez azért viccesebb. Helgához ugyanis reggel 5-kor csengetett be két kolléga, hogy akkor most mehet letölteni…..
black_man 2007.12.23 16:24:58
black_man 2007.12.23 18:49:44
Mi történik, ha a rendőrök a várakozni tilos tábla és a zebra közé parkolnak, amíg beugranak a Mekibe kajálni, a túlbuzgó polgár pedig rápörög és "intézkedni" próbál. MG sztorija: Alább látható a levél, amit a rendőrségnek küldtem egy tegnap éjszakai…..
black_man 2007.08.19 09:26:57
Lerágott csont, de nem tudtam megállni,hogy ne szóljak hozzá.
Ez az MG gyerek egy lúzer
v@kbuzi, aki kiszabadult a kocka fejével a számítógép elől, lehet, hogy épp egy rendőrgázolós-autós-gengszteres játék után, és úgy érezte, hogy most ő lesz a helyi vagány, és beszól a rendőröknek. Micsoda igazságérzet. Remélem, hogy ha legközelebb arra jár, akkor kigyúrt kopasz magyar/orosz/ukrán/stb honfitársaink
üljenek a mekiben, félig a zebrán parkolva, úgy, hogy drága MGnk arca nem fér át a zebrán. És szóljon nekik is. Kíváncsi lennék, hogy mi lenne a sztori vége..valszeg sportszelet a gatyiban, fület farkat behúz, és átmegy a burgerkingba. Gyűlölöm az ilyen kis kötekedő buzikat. Merek fogadni, hogy az elmúlt x hétben nőt 20 cm-ről csak monitoron keresztül látott...Legközelebb inkább menjen a Soroksárira, ott még láthat nőket is - élőben.
A Zsanettes beszólás meg tipikusan a megalúzer módszer. Megérdemelte volna, ha az arcában landol a bigmac..bár kár lett volna rá pazarolni a drága, egészséges mekis hambit.
Na ennyi.-