Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jimitudeszki

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lázár János egy utolsó senki. Erről nem e poszt magasságos szerzője döntött, hanem maga Lázár János. Persze Orbán Viktor is besegített, amikor snájdig famulusát tárcsázta, és ellenállhatatlan hangon belebúgta a telefonba: – „Neked, a Nemzeti Együttműködés…..
Jimitudeszki 2010.11.24 19:39:58
Sziasztok!

Csak néhány gondolat munka közben, a teljesség igénye nélkül:

1. alkotmánybíróság jogköreinek megcsonkítása=jogállamiság kuka=önkény
2. II. nyugdíjpillér megszűntetése = államosítás
példa: Rásosi Mátyás és vidám kis csapata, persze nagyapám akinek a földjét és a házát elvették az nem volt vidám
3. ügyvédi törvény módosítása = ügyvédi kasztrendszer kialakítása. Mindezt úgy, hogy néhány korlátolt kisstílű ügyvéd(kisdr. Vitányi Istvány, kisdr. Rubovszky György, kisdr hogykapta Gaudi-jobbikosjogvédő-Nagy Tamás, kisdr. Vas István) öteleteléséből születik olyna törvény, ami azt mondja, hogy 2 év ügyvédjelölti gyakorlat többet ér mint 20 év bírói, ügyészi v. jogtanácsosi tapasztalat. Ez meg a józan ész kidobása az ablakon(meg még pár alkotmányos alapjog és elv lábbal tiprása).(Én csak 5 éve vagyok jogtanácsos, de ha végleg elegem lesz pestből, meg a multikból, akkor haza akarok menni békésbe ügyvédnek, na ennek most annyi, igaz ez már csak hab azon a tortán, hogy államosítják a nyugdíjamat).

Itt szeretném egyébként megköszönni Dr. Schiffer Andrásnak, hogy a törvény bizottsági vitájában egyedül próbált értelmes módosítási javaslatokat átvinni...persze nem sikerült ezeket elfogadtatni, de ez nem az ő hibája...

Összegezve a mai magyar jogalkotás színvonala - az utóbbi évek rendkívül alacsony színvonala után- meglepő módon olyanná vált mintha valaki - egy igazi hülye valaki (és itt nem a minden tiszteletet megérdemlő fogyatékkal élőkre gondolok)- a budin gondolkodna reggel és nap közben nem a gondolatait vetné papírra, hanem a reggeli végterméket...s ezt követően a t. képviselők törvénybe iktatják eme nevén nem nevezett dolgot… majd pár nap elteltével a köztársaság elnöke boldogan aláfirkantja(mert hisz tud írni:)....a jogban jártas honpolgár meg csak értetlenül néz, hogy ugyan mi lehet ez a sz..r?

Azért szeretném megköszönni a legalja MSZP-nek és pincsikutyályának az SZDSZ-nek is, hogy sikeresen 2/3-os pártot csináltak a FIDESZ-ből...hogy a jogállam egy rakás pénzéhes hülye után egy rakás igazi hülyének a játékszere legyen.
Üdv!