Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kopiati

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Slovensko, do toho! Hülyemagyarok 2014.08.25 11:58:22
Avagy, "mit szuszogtok, mint tót a pinában?" Itt az újabb magyar hiszti, villámgyorsan elterjedt a Facebookon Peter Oravec szlovák szlengszótára, amelyet idén adott ki a prágai Maxdorf kiadó. A hír hallatán egyrészt szomorúan vettem tudomásul, hogy már húsz év eltelt a Braňo…..
DopeManTV Örömködik a kuruc.info 2011.12.06 23:55:00
 A kurucok természetesen úsznak a boldogságban. Pedig én nem vagyok labanc. Sőt, talán én vagyok a modern kori Rúzsa Sándor.  Mindenesetre a tények elferdítésében és torzításában a kuruc.info sem rosszabb, mint médiabeli társai.  A tények: Kölcseyt nagyra tartom…..
1981 augusztus 1-én, 30 évvel ezelőtt kezdte meg adását az amerikai Music Television, és vetített le vagy hatszázmillió videoklipet addig, míg a YouTube és a reality tévézés közös erővel meg nem ölte. Az eredetileg 24 órán át válogatás nélküli videókat sugárzó adóban a…..
On the Spot Dél-Afrika, Orania 2010.07.03 15:22:00
Ma van az utolsó estém itt. A semmi közepén, egy Orania nevű településen, ahol csak fehér emberek lakhatnak. A helyszín amúgy Afrika. Dél-Afrika. Ez a negyedik éjszakám. Eléggé borzalmas. Ma estig nem bocsátkozhattam komolyabb vitába a rasszizmusról, többnyire szó nélkül…..
On the Spot Tokió, Japán 2011.03.13 11:46:00
 Vasárnap helyi idő szerint dél előtt valamivel leszálltunk Tokióban. Az egyik nagy hátizsákunk nincs meg, mint kiderült, Moszkvában ragadt, holnap küldik utánunk, reméljük legalábbis: a földrengés miatt a gyorsposta sem üzemel rendesen. Tokió nemzetközi reptere szerencsére…..
Kopiati 2011.03.13 19:45:34
@szorokin: Like gombot a blog.hu-ra:)

@F173: a Tájékoztatás pont a tunkolásról, szól, hogy az emberek okuljanak. Úgy tunkolnak, ahogy szeretnék, hogy te okulj, láttatás az egész. Okulni meg egy katasztrófából mit lehet? "Ráb*sztunk"...ennyi, majd legközelebb, még jobban felkészülünk, ahhoz, hogy beleérezd magad egy olyan embernek az életébe, aki mindenét elvesztette, elég egy kis empátia, nem kell újságírókkal, riporterekkel beutaztatni a világot. Repülés amúgy is igen környezetszennyező módja az utazásnak.

No offens (hölgyek, urak), de pár kommentelőnek tényleg igen is okkal van a véleménye, kritikája, és bizonyára nem ok nélküli az onthespot felkapottsága, bár tényleg van egy-két túlzó vélemény is mindkét oldalon. Személy szerint nem mennék Japánba, olyankor amikor csak hátráltatni tudom az ottaniak életét, a turizmusban legalább a GDP, stb. mutatók javulnak, de most 2 emberke, elrepül onthespotkodni egy katasztrófa sújtotta vidékre, erre annyi szükség van, mint egy újabb világháborúra. Iráni tudósításuk (Metropol) kimondottan tetszett, mert bemutatták a fiatalok (egy részének) életét, amit nem látni, de szökőár után a nyakukra járni, nem látom értelmét, szükségét. Ismétlem no offens:)
 Az io9 készített egy összeállítást a valaha volt tíz legmenőbb űrhajóról, ami scifikben szrepelt. Nézzük a listát, a kommentekben meg lehet vitatkozni, hogy melyik maradt ki és melyik került érdemtelenül előkelő helyre. A másik kérdés, hányat ismertek a felsorolt…..
Kopiati 2011.02.03 16:18:49
@Lion70: Sci-fi műfaji kritériuma, hogy valahol kapcsolódik a Földhöz, ez emberi (általunk is ismert) történelemhez, (Star Wars-ra ez ámblokk nem igaz) a fantasy pedig elképzelt korban játszódik szereplői emberek is lehetnek, de a kapcsolat a valósággal csak az emberi szereplők, míg mint ahogy írtam a Star Wars nem kapcsolódik más szálon az emberiséghez. Star Trek nyilvánvalóan sci-fi, Mass Effect szintén, Babylon 5, Battlestar Galactica amennyire ismerem sci-fi, sci-fi irodalom elsősorban lehetséges jövőképet vázol fel az emberiség elé, a Star Wars fantasy, egy mese, egy "űropera"...amit írtál a fantasy jellemzőinek az tökéletesen illik a Star Wars-ra:D taun-taun-jabbás-kardozós.

Én is szeretem a Sta Wars-t, nincs bajom vele, de nem sci-fi, számomra emiatt mondani valója sincs (szórakoztat...) Star Trek stb. rengeteg mondanivalóval, elgondolkodtató kérdéssel foglalkozik.
Kopiati 2011.02.04 09:12:31
@algi: Értsd, úgy hogy kell lennie valóságalapnak. A jelenben lehetetlen helyzeteket alakít ki a sci-fi. De mivel 100éve is volt sci-fi ezért írtam, hogy történelem...
Újabb médiatörténelmi pillanathoz érkeztünk, a Demokrata egykori munkatársa, akinek logikai hibáktól, véres szájú kommunistázástól és zsidózástól hemzsegő jegyzeteit az előző Orbán-kormány idején a Magyar Rádió is lehozta, ma újra visszatért a közmédiába. Lovas…..
Kopiati 2011.01.13 14:22:10
Éljen az állami gondoskodás! Éljen a nagy közös! Éljen a szocialistábbnál is szocialistább jobboldali (muhaha) kormány! De különösen soká éljen Matolcsy György elvtárs, és az ő virágzó gazdasága! Vége van. Mármint a kínzó bizonytalanságnak. A Nemzet Géniusza…..
Már régen az újságárusoknál volt a bulvárlap, amikor Észak-Korea hajnali hét körül ágyúval kezdte el lőni a Jonpjong-sziget. Az egyes források szerint már négy halálos áldozatot követelő akcióból reméljük, nem lesz világháború, de a Borsra most már mindenképp más…..
Kopiati 2010.11.23 15:58:03
@entééé: Hát vesztes emberiség, nyertes a Föld:)
Na, akasztják a hóhért, ráadásul több lába is van, mint kettő. Az RTL Klubon éppen most is zajló Való világ 4 műsorvezetője ugyanis az a Stohl András lett, akitől a csatorna korábban elhatárolódott, kihajította minden műsorából, ha lehetett volna, azt is letagadják, hogy…..
Voltak a közelmúltban azzal kapcsolatos találgatások, hogy milyen új technológiák kerülnek bele a rövidesen érkező új Macintoshokba, és a hármas USB elég gyakran szerepelt a vágylista élén. Hát van egy rossz hírem a számotokra, Jobs ugyanis személyesen cáfolta az ezzel…..
Eljött az önkormányzati választás ideje Dunakeszin is. A közelgő eseményről egy méltó infrastrukturális beruházással kívánt megemlékezni a városvezetés, még időben, néhány héttel a kitűzött dátum előtt. A választók számára jól látható infrastruktúra pedig nem…..
Csak lehetőséget kell teremteni a gyermeket amúgy is akaróknak, hogy a gyermekvállalást összeegyeztethessék a modern piaci Magyarország kihívásaival. Erre durván öt évünk van. Vendégszerzőnk, Tory írása A népességcsökkenés és az elöregedés nem teljesen új jelenség. A…..
  A kevésbé sikeres MMO-k terén mostanában nagy divat az ingyenessé tétel. A recept igen egyszerű. Az alapjáték ingyenes, viszont ha egy kis extrát is szeretnénk... na azért már fizetni kell. Sok kis apró 1-2 dolláros tranzakcióból is szépen meg lehet élni. A rendszer…..
A XII. század nem embernek való kor volt, a nőnél fontosabb volt a süldő malac, a gyereklányok 12 évesen már javában férjnél voltak, és így tovább, az alapvető higiéniás feltételek sem teljesültek, itt szülni vagy betegnek lenni tulajdonképpen egyenlő volt a…..
Kopiati 2010.07.26 18:17:16
:D
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. közvetlenül a választások második fordulója előtt írt ki ki pályázatot a budai várhegy városfejlesztési és építészeti koncepciójának elkészítésére. A tömör feladatleírás nem felesleges egyszerűsítés, a pályázóknak valóban a…..
Szavazz a forintért most!Szerettem volna elkerülni a politizálást a kóklerbróker blogon, de egyrészt a politika jelenlegi vezetői szóltak bele durván a gazdaságba, másrészt ilyen kókler politikusokat még nem sokat látott a világ (hacsak nem szándékosan shortolják a forintot és…..
Kérem szépen, 1612 megfejtés érkezett az HBO-val közös Pacific-játékunkra, amiből 1285 volt helyes és érvényes is, mert volt aki csak nem értette meg, hogy a telefonszáma megadása nélkül nem vehet részt a játékban. A szerencsés nyertesek neveit mi is megírjuk menten, de nem mi,…..
Hogy nekem is legyen Pandorum 2010.03.03 02:10:00
Na... na, na, na! Erre vártam. Igen, végre egy film, ami tetszett. Ami magával ragadott, aminek a 100 perce úgy elröpült, mintha nem is lett volna. Már a Moon is jó volt (arról most nem írok, majd talán egyszer összefoglalom az ilyen űrfilmes élményeimet), de ez tényleg mindent vitt.…..