Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Klementina

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elöljáróban, orvos vagyok több mint 30 éves kórházi gyakorlattal,karácsonyi és minden elképzelhető más ügyeletekkel a hátam mögött, tehát nagyjából tudom mikor miért és mire mennyit kell várni, sokszor mi miért történik egy kórházban úgy, ahogy történik, ami talán egy…..
Klementina 2011.01.03 00:18:31
@Irise:
Irise, nem mondta még neked senki, hogy szociopata vagy?
Praxis Zéró a libidóm 2010.11.24 06:00:00
Az egész töténet 2006 karácsonyán kezdődött, nagyon sokat ettem-ITTAM egy bulin... és nagyon nagy gyomorrontást csináltam. Hánytam még akkor éjjel, másnap meg olyan rosszul voltam, hogy még a szemem sem állt jól. Nem tudom, milyen folyamat ment bennem végbe akkor, de nagyon…..
Klementina 2010.11.24 19:27:53
Leírtam, azután olvastam egy-két kissé hasonló tanácsot. Bocs ott, ahol pici ismétlés van.

Alex, kétkedő vagyok a biorezonanciával szemben is, ismereteim szerint ez csak a pénztárcának árt, úgyhogy csináld, ha hiszel benne.

Fontosabb lenne most pontos napirend készítése és annak a betartása. Kicsi feladatokkal kezdve, majd fokozatosan emelni, bővíteni a teendőket. A tevékenységek közül kizárnám a problémáddal foglalkozó lelkizős fórumokat és inkább nagyon gyakorlatias, fizikai tevékenységekre helyezném a hangsúlyt. Kezdve a napi bevásárlással, akármilyen házimunkával, alkalmi hobbyval, majd később a karácsonyra készülődéssel. A lényeg, hogy tereld el a gondolataidat a bajodról.

Nem baj, ha az apró feladatok most nem okoznak felhőtlen örömet, mert ezen nincs mit csodálkozni. Az antidepik egyformák, mind válogatás nélkül eltompítják az érzelmeket, így a pozitívakat is, de az agy csodás dolog, képes ilyen esetben az önregenerációra, csak hagyj neki egy kis időt.

A félelmek azért vannak, hogy szembe nézzünk velük, tanuljunk és oldjuk meg a problémát és nem azért vannak, hogy elfojtsuk őket és szomatizálni kezdjünk a megoldás keresése helyett.
Felnőtté akkor válik valaki, ha képes szembe nézni a szülei jó és kevésbé jó tulajdonságaival is és megpróbál tanulni mindebből, hogy ő még jobb lehessen.
Szükség van hitre, de a vakhit egészségtelen. Lelki problémát megoldó bogyók márpedig nincsenek - ez most Neked a tanulság. Higgy és bízz a saját képességeidben és a következetes munkában, amit Neked kell elvégezned, mert azt senki sem tudja helyetted megcsinálni.
Klementina 2010.11.24 21:01:53
@Leroi: Csak nagyon messziről vagyok Kéri Szabolcs tisztelője és a „Hatástalan antidepresszívumok?” cikkét tudom itt, mint aktuálist ajánlani mindenkinek.
A kis bevezetővel a nem vájt fülűek számára is érthető válik a nagyon kultúrált fogalmazása
www.antidepresszans.tenyek-tevhitek.hu/reform-pszichiater-beismerte-hatastalanok-az-antidepresszansok.htm
(Forrás: Neuropsychophrmacologia Hungarica 2008, X/3, 117-118)