Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tojastyuk

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt években a közautózás komoly ütemben fejlődött. Az Avalon Caresharing szárnypróbálgatásai után a GreenGo, majd a MOL Limo tette egyértelművé, hogy Budapesten igenis van igény a közösségi autóbérlésre. Ahogy a zöld színű BuBi bringákat, úgy a benzines-elektromos Up-pokat és a közösségi…..
Ha nincs kedved szexelni, nincs kedved és kész... Épp elég, ha erre hivatkozol, és jó esetben már békén is hagynak. Persze ez azért mégsem ilyen egyszerű. Ha a szex elvárás, ha állandó partnered van, akivel együtt élsz, mitöbb, aki még a férjed/feleséged is, akkor valamilyen magyarázattal csak elő…..
tojastyuk 2016.01.26 14:09:00
@Kulics: Az előadó hölgy pedig belga.
tojastyuk 2016.01.26 14:06:22
@Kulics: A bevezetőben elég jól összefoglalják a lényeget:
"Akik hosszútávú kapcsolatban élnek, gyakran várják el szerelmüktől, hogy az illető egyszerre legyen a legjobb barátjuk és erotikus partnerük. Esther Perel úgy tartja, hogy a jó és elkötelezett szex két, egymásnak ellentmondó szükséglethez kötődik: a biztonság és a meglepetés igényére. Akkor hát hogyan tartható fent a vágy? Perel színes előadása szellemes bevezető az erotikus intelligencia rejtelmeibe. "
Ez a kilenc géniusz hihetetlen ötletekkel és találmányokkal változtatta meg a világot. Mindenki hallott róluk, de kevesen tudnak különös szokásaikról. Leonardo Da Vinci Da Vinci két órát aludt csupán naponta. Ezt az úgynevezett polifázisos alvást egy roppant szigorú…..
Ha azzal jönne haza a gyerek, hogy idén nem kilencből bukott, hanem csak hatból, lehet hogy megdicséred, de biztosan nem lesz őszinte a mosolyod. Tegnap a szabad szoftver konferencián a kormányzat előadóját hallgatva valami ilyesmit éreztem. Előre kell bocsájtani, hogy valóban…..
Elég rendszeresen járok Budapesten, és néha masszázsra is elcsábulok. A mienknél egy szabadabb és fejlettebb országban voltam egy hosszabb trainingen, kíváncsiságból elmentem ott is. Hát Ég és Föld. Ahova mentem nem csak masszázs, hanem rendszeres workshopok, szemináriumok voltak tantráról meg…..
Mátyássy Áron az egyik legtehetségesebb fiatal filmrendezőnk. Elsőfilmesként megnyerte a 40. Filmszemle fődíját, az Utolsó Idők c. alkotásával, de ő jegyzi az Átok című sorozatot is. Közéleti megszólalásai eleddig nem voltak, a Geréb Ágnes ügy kapcsán mégis úgy érezte,…..
A drogtörvény módosításának múlt héten nyilvánosságra került tervezete alapján újabb ideológiai iszapbirkózásba keveredhet, és ismét szembe mehet a világgal a kormány. Miközben ma már szakmai közhely, hogy büntetőtörvényekkel a kábítószer-fogyasztást nem lehet…..
tojastyuk 2012.02.17 14:49:03
@Bobby Newmark:

"...kinek érheti meg, ha a kockázatra hivatkozva felverheti az árakat, és egy gyomnövény piaci árát az aranyé fölé tolja?"

Igen, ez nyomós érv. Azt meg jó lenne tudni, milyen formában vannak ebben a biniszben a törvényhozók.
Az érzéki masszásra keresve találtam a blogotokra. Engedjétek meg hogy megosszam veletek a nyári élményemet. Magamról annyit, hogy 26 éves nő vagyok, egy nyugat-dunántúli városban élek, humán területen tevékenykedek, jelenleg operátorként. Három éve éltem kapcsolatban a…..
világevő Dől a lé. Sajnos. 2011.02.24 07:30:00
Nem volt egyszerű lemondani a legfontosabb hobbimról, a "szakmámról" és egy nagyon fontos örömforrásról: az evésről. Alapvetően mindenevő vagyok, de főleg húsra és egészségtelen finomságokra specializálódtam. Emiatt aztán még viccesebb ötletnek tűnt a megkeresés…..
tojastyuk 2011.02.24 14:08:52
@stikasz_1: Sajnos ezt nem tudom igazán érvekkel alátámasztani. Gondolom a sok folyadék átmossa a vesét májat, a káros anyagok a zsírsejtekkel együtt is távoznak. Azt tudom, hogy a német orvosok egymással háborúznak az ügyben. Saját tapasztalatról tudok beszélni: egy ilyen "kúra" után könnyebnek és jobban érzem magam, mint elötte. Persze az igazi művészet a böjt helyes befelyezése. G.B. Shaw mondott valami olyasmit, hogy minden idióta tud böjtölni, de csak kevesen tudják jól abbahagyni (lassan, könnyü ételekkel, gyümölcsökkel az első héten). Ez a része nekem se megy jól.
 Zoli levele, avagy hogyan segített neki egy sereg cigány 2000-es évek eleje. Nővérem biológusként végzős egyetemista, jómagam még hallgató máshol. Fejér megyében, a Sárvíz területén kutattuk a békákat egy langyos nyári napon. Trabanttal mentünk, erre futotta anno az…..