Regisztráció Blogot indítok
Adatok
legyenmeg

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legyen meg csend 2010.12.01 14:45:00
Megnéztem tegnap a Csend a világ közepén c. Eckhart Tolle köny második DVD mellékletét is. Birom a fickót, első látásra frankón ufónak néz ki, meg az is elég alien, amit mond. Nem embere a komplikált technikáknak, elég egyszerűen összefoglalható az amúgy erőteljes…..
Írt egy régi ismerős ma a faszbookon, hogy lesznek vizsgái, és szerinte nem éli túl, ha nem sajátítja el az agykontrollt, és hogy szerintem akkor mit tegyen...Hát én még soha nem használtam az agykontrollt tanulásra, de van ez a memóriafogas nevű technika, ha jól emlékszem, ami…..
Tegnap előtt este félálomban megírtam a blogot, de egyszer csak feladta valami, konkrétan az internet, és elszállt minden. Pedig talán már egy kicsit izgalmasabban és élvezhetőbben írtam. Furcsa ez az útinapló. Legyen benne minden, de minden persze nem lehet és nem is kell, hogy…..
Legyen meg álom kontroll 2010.11.24 15:05:00
Van ez az álom kontroll / lucid dreaming / álom jóga téma is. Kicsit más megközelítésben, de mindegyik ugyanarról beszél, elég hasonló technikákkal, de műfajonként, stílusban mindegyik különböző. A technika igen egyszerű, fejből nyomom, szóval lehet, hogy kimarad pár…..
Legyen meg auralátó csaj 2010.11.24 15:03:00
Van ez az auralátó csaj, aki szemben ült velem az asztalnál egy céges elvonuláson, gondoltam, kikérdezem és letesztelem, hogy mi merre. Auralátó csaj elmondta, hogy jellegzetes színe van minden emberi aurának, a színből pedig lehet következtetni az adott egyén energetikai…..