Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nicky77

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki már valaha részt vett castingon (meghallgatáson) akár mint statiszta, vagy mint színész, tudja jól, hogy mennyire fontos tényező az adott casting ügynökség hitelessége és megbízhatósága. Főként akkor - ha az ügynökségek nagyobb részénél manapság már szinte…..
Az Egyesült Államok népszámlálással foglalkozó hivatala tett közzé pár éve egy tanulmányt, mely szerint az elmúlt közel negyven évben 2,7 százalékról 9,6 százalékra emelkedett a férfi ápolók aránya az országban. A statisztikai adatok arra is kitértek, hogy nem csak a kisegítők, hanem a szakképzett…..
2007 áprilisban Édesanyámról kiderült a Szent László kórházban, hogy Epehólyag daganatban szenved.Ott az orvos kíméletlenül, minden emberség nélkül a szemünkbe vágta, hogy vagy műtét és nyerünk 3 hónapot max, vagy nem műtik, és 2 hét,de biztosított minket róla, hogy az…..
nicky77 2017.03.22 10:33:01
@Leroi: Mondjuk "az" helyett mondhatott volna mást vigyorgás nélkül! Jól tette , hogy leordította mert egy orvosnak nincs joga így beszélni egy betegről és ilyen módon . Sajnos a kommunikáció nem az erősségük!
Nem várt hatást váltott ki a szeptemberi fizetések megérkezése kerületünk iskoláiban. A technikai dolgozók közül sokan jelentősen kevesebb fizetést kaptak, mint egy hónappal korábban. "Ilyet még nem láttam!" Nyilatkozta szerkesztőségünknek az egyik döbbent szülő. "Zokogó…..