Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szekelyk

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vége a hétnek, meleg is van, egy jó kis habkönnyű disztroj a megfelelő levezetés. Ezt a Gunball Reloaded nyújtja nekünk, mely a szokásos sémát követi: egy arénában özönlenek ránk az ellenfelek, mi aprítjuk őket, az ezért kapott pénzből pedig fejlesztjük magunkat. És nem is…..
szekelyk 2015.09.03 21:15:20
@bioLarzen: Azt hát gonb, meg gonba. :)
Erőszak. Vér. Disztroj. Nem is kell más ahhoz, hogy túllendüljünk a hét közepén és újult erővel vágjunk bele a maradék teendőnkbe. A napi betevő pusztítást pedig a Creative Kill Cahmber szolgáltatja. A sztori nincs agyonbonyolítva: bedobnak minket egy laborba, ahol a jövő…..
Leonardo da Vinci 1469-ben lépett be Andrea del Verrocchio festő műtermébe gyakornoknak. A Painters Guild-ben pedig mi ekkor (na jó, pár évvel korábban) lépünk be da Vinci és mestere életébe, hogy az ifjú művészt minél több tudással és gyakorlattal ruházzuk fel - és nem…..
Ironikus fordulat lehet, hogy éppen a mostanában dúló amerikai megfigyelési botrány adhat lökést a felhő alapú adattárolás terjedésének, miközben korábban éppen miatta nőtt a bizalmatlanság a külső adatbázisokkal szemben a cégek részéről. Most viszont több szakember…..
szekelyk 2013.11.11 17:09:07
@OkoskaTo:rp: Ott a pont. Mintha a cikk nem is az elmúlt hónapokban kiderült tények után íródott volna. Kezdve Snowdentől, az RSA algoritmus tudatos gyengítéséig.
Sziasztok!Egy barátom ezt a doboz LEGO-t készítette a testvérének Karácsonyra. Megkértem és engedte, hogy elküldjem nektek a blogra a képeket.Szerintem magukért beszélnek...Üdvözlettel:Zsuga Zsolt edit: az ajandek cimzettje nem fiu, hanem a noverem, o szerepel a keszletben.…..
A régi olvasók tudják, rettenetesen elégedetlen vagyok a kábelszolgáltatóval. A viszály  a digitális tv körüli mizériával kezdődött, és aztán pedig a drága programcsomag felhígításával folytatódott.A 2011-es év beköszöntével újabb mélységet sikerült elérni. Ez…..
szekelyk 2011.01.06 16:37:39
@márnyuszi.:
2. Van akinek még analóg előfizetése van. A váltás + 5000Ft!
3. Analóg Családi csomagból miért kell kivenni? Valami hasonlót kellett volna elszedni, nem egy teljesen más adót.
5. Pontosabban csak elmondhatod, írásban kell ,de a weboldal jó. Mindenkinek ezt ajánlom.

Mondjuk úgy lett volna elegáns, ha a digitálisra váltásnak nincs költsége, ha valaki továbbra is nézni akarja. Mivel kényszerítve vagy.
Drága Olvasóink!Nem vagyok az a fiú, aki az örömünkre szolgál bejelenteni fordulatot nyugodt szívvel használja, de amit most mondok el, tényleg örömünkre szolgál.A helyzet a következő: a blogunk részese lett a LEGO Ambassador programnak, jómagam pedig LEGO Ambassador lettem.…..
Drága Olvasók! Régóta sejtettük már, talán kicsit készültünk is rá, mostanra pedig eljutottunk arra a pontra, hogy meg kell tennünk: eleget téve a LEGO Fair Play szabályainak hamarosan megváltoztatjuk a blog nevét. Mivel pontosan tudjuk, hogy a sok-sok olvasó nélkül…..
szekelyk 2010.11.24 11:27:02
@Dregnarr1: Szerintem a kockazunk lenne a legjobb, benne van maga a cselekvés.
A cselesek között az ogel tetszik.
szekelyk 2010.11.24 15:54:32
@tutuka: Szerintem a kockazunk.blog.hu (kockázunk) névről nekem inkább valamilyen játék, építőkocka ugrik be.