Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ave 89

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Csepel újság értesülése szerint embertelen körülmények között kezdődött és úgy is folytatódott május 24-én csütörtökön a XXI. kerületi önkormányzat képviselő-testületének ülése a polgármesteri hivatalban. Aggódó szülők, pedagógusok rekedtek a tanácsterem…..
ave 89 2012.05.25 23:29:43
@Ajtony: Nekem meg az tűnt fel, hogy a választások óta Németh Szilárd át akarja játszani a 70 éves zeneiskolát Balogh úréknak. Ahhoz nem volt bátorsága a polgármesternek, hogy a szülők elé álljon 2010-ben vagy 2011-ben, és érveljen. Mindent csak erőből, erőszakkal képes kezelni. A zeneiskola megakadt a torkán. Decemberben megrémült a fideszes vezérkar a szülők ellenállásától, és sunyi módon meghátrált. Várták a bosszú alkalmas pillanatát. Már akkor lehetett tudni, hogy pillanatokon belül ráuszítják a renitens intézményre a jól bevált gazdasági vizsgálgatást. Ilyen előzmények után a vizsgálat végét is tudni lehetett. A másik felet, az igazgató asszonyt meg sem kérdezték. Három évtizedes munkáját, tisztességét akarják elvenni tőle csak azért, mert - például a Csepp TV-vel, a mai Városkép Kft-vel ellentétben - nem járult kézcsókra Németh Szilárdhoz, és védi a tanítványok, a zeneiskola érdekeit. Minden tiszteletem Miskolcinéé.
A megszüntetett Csepp TV munkatársainak riportja itt látható a megszüntetett, most 67 éves Csepel újság újjászületett internetes változatában:..
ave 89 2012.03.18 18:49:43
@sóhegy049: Teljesen igazad van! Nekem, persze hiányzik a Csepp TV adása, mert kicsi volt, de a miénk, csepelieké. Emlékét kegyelettel megőrzöm...(talán más is), esetleg még lehet feltámadás...
Az  időszámítás előtti, akarom mondani a fülkeforradalom előtti időkben gyakran hiányolták az ünneplők Csepelen az önkormányzati  megemlékezésekről (március 15., október 23.)  a Fidesz felkent vezéreit. Németh Szilárd és társai többször nem voltak hajlandók…..
ave 89 2012.03.18 18:44:19
@sóhegy049: Nem vagyok a védőügyvédje a DK-nak, de ők meg is tették a magukét. Egy órával később koszorúztak, miként azt itt a CSÚ-n is láthatod minden kommentár nélkül. NSZ-ék azt nem engedélyezték, hogy az önkormányzati ünnepség keretében koszorúzzanak a DK-sok. Szerintem ez minősíthetetlen csak úgy mint a szocik és a DK-sok kizárása az össze bizottsági tagságból. Ezt a fideszesekkel soha nem tették meg a szocik.
Miként beszámoltunk róla veszélybe került Csepelen a Tamariska-domb természeti védettsége. Németh Szilárd, a fideszes polgármester hozta rá a veszedelmet, ő vetetné le a védelmet.A botrány dagad. Most a Népszabadság ír arról, hogy a zöldállamtitkár közreműködésével…..
ave 89 2012.03.02 20:28:00
@Énisvoltam: Tűz, tűz, tűz..., de még mennyire!
A Tizedes meg a többiek című legendás filmből, személyesen a tizedestől (zseniális megformálójától, Sinkovits Imrétől) tudjuk, hogy ha „az oroszok már a spájzban vannak”, akkor csak napok kérdése és a befőttek között rejtőzködő Grísa után az oroszok hamarosan a…..
ave 89 2012.02.28 14:49:27
@Énisvoltam: Ami jön, az már itt van. Úgy hívják, hogy AGYRÉM! Ennek a fokozódása várható a közeli napokban, hetekben. Bevallom: nagyon örülnék, ha tévednék.
Ma délután öt órai kezdettel Csepelen, a Szent Imre téri polgármesteri hivatalban ülés tart a csepeli önkormányzat képviselőtestülete. A megtárgyalásra, döntésre javasolt témákat, feladatokat a meghívó-tervezet tartalmazza. Szerény szerkesztőségünknek természetesen…..
ave 89 2012.02.24 09:36:36
@Imádkozó sáska: Szerintem téged nem bántott a CSÚ. Folytasd tovább! Engem érdekel, amit írsz, úgy látom, mások is kíváncsiak a gondolataidra. Hadd szóljon...
Önmagát leplezte le a hét végén Németh Szilárd. A XXI. kerület fideszes polgármestere még januárban az önkormányzat honlapján Orbán Viktorért szóló imára buzdította a csepelieket. Az eredmény frenetikus volt: Németh Szilárdon röhögött az ország, és a derűből még a…..
ave 89 2012.02.23 12:43:13
@Behajtó70: Bizony, bizony, a keresztényi elveit a kirakatban hordó Németh Szilárdnak a nyilatkozata időpontjában halvány derengése sem volt arról, hogy mikor lesz húshagyókedd. Újabb túlkompenzálással ezt akarta jóvá tenni a csepel.hu - n a hamvazószerdai ájtatosságával. Ez Ő. Jól beszélt a CSÚ.

A blogolvasáshoz elég volna két osztály is az általánosban. Próbáld ki. Nagy élményekben lesz részed: megérted, hogy mit írnak mások!
 Olvasónk, tiger 21, kemény véleményt fűzött Segítsetek..! című cikkünkhöz. Szerkesztőségünk tagjainak meggyőződése, hogy a jó szándékú, felhívás tiger21-nek csupán apropó vagyis egy lehetőség volt arra, hogy néhány helyi közéleti jelenségről elmondja…..
 Az önkormányzat hivatalos portálja, a csepel.hu nyilvánosságra hozta a XXI. kerület választott városvezetőinek és képviselőinek vagyonnyilatkozatait. Az önkormányzati gazdasági társaságok vezetőinek vagyonnyilatkozatát nem tették közzé. A megismerhető…..
 A Csepp TV felvétele a megemlékezésről. Kommentár nélkül..
Maró hideg volt 2009. január 7-én, szerdán. Aznap este azonban már nem a hideg, hanem a fájdalom mart bele a csepeliekbe. Két évvel ezelőtt, ezen a napon este hét óra körül dördültek el azok a halálos lövések, amelyek kioltották két tiszteletre méltó csepeli ember, két…..
ave 89 2011.01.08 21:00:13
@ökoizé: Elképesztő! Tájékoztatás Csepelen jelenleg nincs! Teljesen igazad van! Elképesztő, hogy erről a megemlékezésről ELŐZETESEN egy szót sem szólt senki. Nem értem, hogy miért kellett ezt az eseményt titokban tartani.
Túl sok kétségünk eddig sem volt, de most már bizonyos: a csepeliek azt a kevés információt is, amit a fideszes városvezetés cenzúrázva eléjük szór, valójában nem a polgármesteri hivatal illetékeseitől, hanem a Handa Bandától, vagyis a Fidesz helyi szócsövétől, a…..
A csepel.hu információja szerint"Csepeli Hírmondó néven jelent meg a XXI. Kerületi Önkormányzat lapja. A 32.000 példányban megjelent kerületi újság a hétvégén kerül a csepeli olvasókhoz."Bár az új lapot még nem láttuk, reméljük, hogy a Csepeli Hírmondó…..
avagy: az ördög és a tömjénfüst esete egy fideszes átverésselÚjra a sorok között olvasva találhatjuk meg az igazságot. Sajnos, ezt a kiveszettnek hitt módszert újra alkalmazni kell Csepelen is, hogy megismerjük a valóságot. Itt van például ez az izgalmas című hír a fideszes…..