Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vérpisti

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Órarendem: "Néhanap elragad az érzés..."bűbáj-baby bemutatkozása pár szóban: Sziasztok! Huncutkodásra vágyom...Vipen vibris maszti (néha üveggel is), 3 ujj punciba és 3 ujj popóba (akár egyszerre is), golyók vagy bugyi feldugása punciba, perverz beszéd...Pisi nincs.…..
Órarendem: Hétfötöl péntekig délelött 9-10 től délután 4 ig hétvégén változó.Shila bemutatkozása pár szóban: Vidám és kedves csaj vagyok.Ami feldob: a kedves emberek és a szép bókok amiket tőletek kapok:DAmi lehangol: A bunkó oltogatós emberekSzex chat most Shilával ..
Vérpisti 2010.11.24 11:18:26
Órarendem: MINDEN NAP! Nézz be..nem bánod meg:P*BlackAngel* bemutatkozása pár szóban: Kedves,mosolygós flexy cica:)Ami feldob: A jó fej, kedves és vicces emberek...Imádom ha néznek:PAmi lehangol: A kretén,bunkó irigy emberek,legyen az nő vagy férfi...Szexchatelj most…..
Órarendem: Egész héten változó időpontokba,de többnyire délelött és este. Sexy Angel 22 bemutatkozása pár szóban: Hy ha szeretnétek egy angyalian szexi lányt megnézni,gyertek hozzám!Puszi Ami feldob: Szex :) Buli,izgalmas dolgok ..... Ami lehangol: Az unalom,egyedül…..
Órarendem: Amikor csak tudok...Általában esténként... :) Pén - Vas Sokat kifulladásig :) BBSheela bemutatkozása pár szóban: Sheela egy harcos istennő aki tudja mire vágysz! Nem szeretem a kisfiúkat, csakis egy igazi férfi tud lázba hozni!ja!és a korom 32:))még mielött…..