Regisztráció Blogot indítok
Adatok
invalid username

0 bejegyzést írt és 1520 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már régóta egyértelmű, hogy Orbán Viktor fügefalevélként használja a kereszténydemokrácia eszmeiségét annak érdekében, hogy minél több ideig élvezhesse az Európai Parlament legnagyobb frakciójának védelmét. Ha a jövő héten az uniós képviselők kétharmada megszavazza a holland képviselőnő által…..
invalid username 2018.09.13 12:21:20
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"Épp azért nem jönnek, mert ott a kerítés. De ezt te is jól tudod"

De én azt is jól tudom, hogy MINDEN perem országban töredékére esett vissza a bevándorlás. Kerítést csak mi építettünk.

(Nem szeretem az anekdotikus érvelést, de egy éve voltunk a családdal Dél-Olaszországban és Szicíliában, az otthoni rokonság sápítozott, hogy jaj-jaj megesznek titeket a fekák -- de már akkor sem voltak láthatóak a bevándorlók, még a kikötővárosokban sem.)
invalid username 2018.09.14 09:47:56
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

a frontex statisztikái szerint a szír háborús menekültek még a csúcsidőszakban is csak harmada voltak azoknak, akik menedékjogot kértek az Unióban. a gazdasági menekültek meg jönnek amerre tudnak. az elmúlt négy évben európába érkezett bevándorlók kb negyede haladt át magyarországon, és azok át is haladtak, a háromnegyedük más útvonalon ment. és a többi útvonalon is töredékére esett vissza a bevándorlás. NEM A KERÍTÉSÜNK MIATT. ez a kerítés egy kurva drága beruházás volt nekünk (de nyilván nagyon jól keresett rajta, akit a nemzet futballistája megbízott a kivitelezéssel).

------
a gazdasági menekültet azért nevezem menekültnek, mert aki több ezer kilométeres bizonytalan útra vállalkozik, annak nyomós oka kell legyen erre -- a nyugateurópábam sokkal rendezettebb körülmények között kiköltöző magyarok között is többségben vannak a kényszer-emigránsok, pl ex devizahitelesek. ettől még nem gondolom, hogy európa feladata megoldani az afgán gazdasági nehézségeket, csak a szóhasználatban kezdődő dehumanizálásnak vagyok ellenére.
invalid username 2018.09.14 14:06:11
@Kovacs Nocraft Jozsefne:

" senki nem állítja, hogy egyedül a kerítés állította meg őket." -- dehogynem, a teljes fidesz kampány ezt állítja (nem mintha 300 milliárd forint akkora összeg lenne, hogy bárkit érdekelne, fölöslegesen költötték-e el, másutt a dupláját szórják el értelmetlenül).

"az EU nem volt képes vagy hajlandó hatékony közös megoldásra." -- az EU bizony csúnyán elcsúszott a saját nyálán a menekültválság kezdetén, azóta viszont lehagyta Orbánt jól, akinek a nyakkendője beleakadta a kerítésbe és nem bír továbblépni. (ez mondjuk mindig hibája volt, hogy ha elindult egy úton, ami hibásnak bizonyul, nagyon sokszor nem tud korrigálni, hanem végigcsinálja a teljes pofáraesésig, ahol persze előtérbe tol valaki mást, 2002-ben szegény Pálinkásnak kellett a mikrofonba mondania hogy "a fidesz megnyerte a választást")

No mindegy, az utolsó szavaid rávilágítanak az egész beszélgetés meddő voltára. Csóközön :)
Az Európai Parlament elfogadta a Sargentini-jelentést, amivel immáron papírja is van Orbán kormányának arról, hogy Magyarországot levezette a demokratikus országok térképéről. A hazai közösségi médiában és az ellenzéki sajtó maradványain kialakult egyfajta hurrá hangulat, hogy na most aztán jól…..
invalid username 2018.09.13 22:47:27
@ZOH:

mennyien? kb 90%
invalid username 2018.09.13 22:48:11
@BaitHrunner:

szerintem késő.
invalid username 2018.09.13 22:48:47
@Alick:

...és hány évig vajúdtak...
Alimento A Csodaképlet 2018.09.10 08:29:48
A BMI egy sokat szidott, de nehezen megkerülhető és pótolható kalkuláció a tápláltsági állapot megítélése területén. Minden hibája ellenére a gyakorlatban jól bevált, közelítőleg elfogadható eredményt ad és egyszerűen nem tudtunk jobbat. Egészen eddig...
A párt, amely a múltkor egy Banksy-másolat Orbán-graffitit fújt fel a Rumbach Sebestyén utca egyik házfalára, ma megint a betonra fújt fel egy sajátságos zebrát. ..
invalid username 2018.08.23 07:40:50
Teljesen abszurdba fordul a NER. (Frissítve a Kutyapárt válaszával.)..
invalid username 2018.08.23 07:32:26
@zord íjász:

persze van egy csomó szabály hogy engedély kell. a kutyapárt sosem kér engedélyt. ott ez valami szabály. van benne logika egyébként.

teszt:
invalid username 2018.08.23 07:35:06
@czerka:

igen, kb, és még ezen is fanyalognak hogy ezt észrevetted.

a fideszfanok azon bosszankodnak, hogy ilyen simán nevetségessé lehet tenni a nert, a hagyományos ellenzék pedig azért, mert fogy a levegőjük. merülnek.
invalid username 2018.08.23 07:39:50
@6. Ienin:

a kutyapárt nem destruktív.
Ezúttal a 10 legveszélyesebb extrém sportról írunk nektek. Legalábbis szerintünk ezek azok. Kattints a listánkért!..
invalid username 2017.09.28 11:19:50
@spinat:

Igen, mászok, de csak nagyon amatőr szinten (IV+), a gyerekem VI+ falakat is megmászik.
invalid username 2017.09.28 15:02:43
@spinat:

Jégmászást még én is csak fényképen láttam.

Sziklán is (teremben csak edzésnek), de 4-es nehézségig szerintem (szabályosan mászva és biztosítva) nemigen van komoly sérülésveszély. Vagyis nem tudom, mire gondolsz. Persze, a sziklák kemények, lehetnek élesek is. Én sem szeretném kipróbálni milyen egy extrém esés :) jó sűrűn kell közteseket berakni.
Hetek óta Észak-Koreától hangos a nemzetközi és a hazai sajtó. Kim Dzsong Un rezsimjének nukleáris és rakétaprogramja az elmúlt időszakban sebesebben hasít, mint a kárpát-medencei gyorsnaszád. Különösen szembetűnő az elmúlt fél évben végrehajtott sikeres tesztek nagy mennyisége, ezzel együtt pedig…..
invalid username 2017.09.09 11:06:58
@Etniez:

"Ezért nem gondolom, hogy az oroszok adnának rakétát Kim-nek."

Direkt nem, de a legutóbbi rakétakisérleteik roncsai óvatlanul olyan helyen estek vízbe ahol amerikaiak kihalászták, és azok nagyon úgy néztek ki, mintha orosz rakétahajtóművek darabjai lettek volna.

Az egyezés nem 100%, az oroszok érthetően elzárkóznak az azonosítástól, és az amerikaiak sem azt mondják, hogy Putyin adta el: valószínűbb, hogy a fegyver-feketepiacon szerezték be az északkoreaiak. Az oroszok maximum követhették a tranzakciót és nem akadályozták meg -- azt még Putyin sem engedhetné meg magának, hogy pár évvel a maláj gép lelövése után megint rakétabotrányba keveredjen.
invalid username 2017.09.09 11:08:11
@Etniez:

Ja igen, ez (márminthogy orosz rakétahajtóműként azonosították a tengerből kihalászott darabokat és feketepiacról származhatnak) kb egy hónappal ezelőtti hír, szerintem ki lehet guglizni
invalid username 2017.09.09 12:43:56
@zsindex isis alkajda mind CIA projekt:

ez addig stimmel, hogy ukrajna területén -- csak épp pont olyan területen, ami több mint két éve orosz megszállás alatt van és pont két éve kezdte el vásárolni az orosz rakétatechnikát. Valószínűleg nem az oroszoktól, hanem a donyecki népköztársaságtól, akik ezzel is egy kis pénzt akartak keresni.
A tegnapi egyszerű ivásfigyelő után itt egy másik hihetetlenül egyszerű okos eszköz, amely segít megvédeni a dolgainkat. A GuardPeanut lehetővé teszi bárki számra, hogy nyomon tudjon követni minden tárgyat az otthonában vagy azon kívül, beleértve a pénztárcáját, bőröndjeit, ékszerdobozokat,…..
invalid username 2017.07.19 00:29:46
invalid username 2017.07.19 00:31:13
@BéLóg:

Szerintem az RFID csak nagyon korlátozottan alkalmas lopás elleni védelemre -- el kell vinni a lopandó tárgyat aza RFID vevő előt.
A 2013-as kampányfinanszírozási törvény új kiskapukat nyitott a leleményes állampolgárok előtt, így Magyarországon a 2014-es választások alkalmával szembe kellett nézni a kamupártok jelenségével, amelyek népszerűsége az előrejelzések szerint 2018-ban sem fog csökkenni. A…..
invalid username 2017.06.13 21:19:04
@nick papagiorgo:

Így van. Ez a rendszer maradjon meg. Legalább még egy évig.
Soha öbbet nem veszünk fel devizahitelt, ez biztos.
invalid username 2017.06.14 09:08:30
@kuki123:

Jó ez a szöveg a cigányokról, de nem elég jó (az indulataid kifejezésén túl nem jó semmire).

Az én cigányaim megdolgoznak azért 10 ezer forintért. Nekem is kétszer körbe kell majd járnom az egész országot, egy csomó választókerületben megkeresni azt az embert, aki hajlandó aláírni, hogy ő lesz a jelöltem, regisztrálunk a választási irodában stb. Legalább egy hónapom el fog menni ezzel, és a kampánytámogatásból több millió forintot fogok erre költeni. Még plakátokat is fogok készíten (nyomdai úton készült formaplakát a Nomentum párt nevében, és otthon lézerprinterrel rárakom a jelölt nevét). Nyilván sokat le fognak tépkedni, akkor majd a hozzád hasonló rasszistákra fogok hivatkozni, és az európai értékekre.

De számomra az egész történet egzisztenciális kérdés. Nem látok más kiutat az adósságcsapdából.
Császy Zsolt reagált az őt a Sukoró-ügyben letöltendő börtönre ítélő kúriai döntésre...
invalid username 2017.06.10 18:39:07
@morph on deer:

Szerintem ez nem Örkény volt. A sukoró sztoriban az értékaránytalanságon csúsztak el -- a káposztásmegyeri 79 m2 és a várnegyedbeli 79 m2 nem egyforma értéket képvisel.

Csórikáim (akik most évekre sittre kerülnek) csupán végrehajtották, mert a főnökök leszóltak. A mai hasonló végrehajtóknak, amikor megcsörren a telefon, és szívességet kérnek tőlük, a szervilis "igen persze hogyne államtitkár úr" helyett először végigfut a hátukon a hideg, majd izzadságcsöppek jelennek meg a homlokukon.
- Államtitkár úr, kérlek, mi sem természetesebb minthogy ön ilyen kéréssel fordulsz felém csak az utóbbi időben különösen sajnos bonyolulttá és sokszereplőssé vált ezeknek a tranzakcióknak a megszervezése, ami ugyan nem akadály, csak arra kérleg hogy a többi érintett hivatallal is te rendezd le a dolgot, mert érted ugye, mégis gördülékenyebb, ha te telefonálsz, mintha én az egyszerű köztisztviselő, szóval ha koordinálod kérlek alássan akkor semmi akadálya. ... hogyne, igen, jól van ... igen, a parittya utcai óvodába ... (adrenalinfröccs, penetráns szagú váladék jelenik meg a hónaljban, kéz remegni kezd) ... nagyon köszönöm, hogy hívtál, viszhall (katt) fenyegetsz, te geci?

Naszóval változnak az idők.
A médiaérdekeltségek elvétele volt a Spéder elleni támadás célja, de olyan intenzív és gátlástalan lett, hogy Orbán is megijedt tőle, és Mészáros Lőrinc megtudta, hogy neki médiabirodalma lesz...
invalid username 2017.05.13 23:28:52
@feketeesfeher:

"A fidesz társadalompolitikájának alapvető lényege, hogy arra kényszeríti az embereket, hogy álljanak ide vagy oda."

Teljesen jól látod.

És tudod, hogy miért kényszeríti erre az embereket? Mert az "ide" a fideszre szavaz, az "oda" pedig egy kicsi ketrec, akik oda bezárják MAGUKAT, csak egymástól tudnak szavazatokat szerezni.

Tökéletesen látszik is az "oda" csoporton belül ez a marakodás a pár tucat parlamenti mandátumért.

A fidesz számára valódi fenyegetést az jelentene, ha egy politikai erő gondolkodásában nem a fidesz lenne a középpontban, hanem mondjuk (ez persze csak elméleti lehetőség) Magyarország jövője, és ehhez igazítaná saját magát. Szerencsére ez még senkinek nem fordult meg a fejében, és aki mégis megpróbálná, azt az mszp meg gyurcsány gyorsan visszahúzza.
Orbán ellenfelei egy olyan focicsapatra hasonlítanak, akik a sokadik megalázó vereség után is ugyanazzal a vesztes taktikával futnak ki a pályára. Sőt, a borítékolható bukás előtt/közben még kifejezetten lelkesek is, aztán meg nem értik az eredményt. Nézem a CEU-ért menetelő tömeget, és magamban…..
invalid username 2017.04.12 15:36:36
@Kivlov:

a gyava miniszterelnokot az utca pillanatnyi hangulata vezeti
ehhez nem kell miniszterelnoki poszt egy csivava is megteszi
JogÁsz Állatkínzás 2017.04.01 21:35:31
„Az a balga hit, hogy az állatokkal szemben nincsenek kötelességeink, felháborító durvaság és barbárság” (Arthur Schopenhauer, német filozófus). Kép: mifil.hu Az elmúlt néhány hónap barbárságai: január 19. Láncra kötött kutyát hagytak halálra fagyni egy pesti társasház udvarán Január. 25.…..
invalid username 2017.04.02 17:28:09
@midnight coder:

Ez (táplálékszerzés, territórium védelme) ilyen hangsúlyosan legfeljebb az egyszerűbb, és magányosan élő fajokra jellemző. A fejlettebb, társas fajoknál sokkal több szempont alapján hoznak döntést az agresszióról vagy az agresszió elkerüléséről. Minél inakbb társas életmódot folytat egy állatfaj, (átlagosan) annál békésebb.
Alibanya jegyzetel Freedom Call 2015.05.14 21:06:24
Elérkezett az újabb koncertnap, remek. Már nagyon vártam. Reggel felkelt a nap és sütött, ez azért fontos, mert a koncert szabadtéri. Persze minden ismerősöm, aki tudta, hogy megyek én egy koncertre, az közölte, hogy jégvihar lesz és földrengés, de az is lehet, hogy még…..
invalid username 2015.05.26 08:37:19
@bigbaby:

Köszönöm.
invalid username 2015.05.26 09:51:01
@Alibanya1:

Inkább csak miattunk vívódott. Azt is ő döntötte el, hogy lemond olyan kezelésekről, amelyekkel talán nyerhetett volna még néhány hetet, de kevesebbet lehetett volna itthon, velünk.
invalid username 2015.05.28 07:41:39
@bigbaby:

Akut mieloid leukémia. Novemberben voltak az első panaszai, decemberben ment hematológiára, január elejére már azt is tudta, hogy mennyire súlyos. Nagyon szeretett élni, de nem félt a haláltól. Csak azt akarta, hogy adjuk tovább, amit kaptunk, mert a szeretet olyan, hogy minél többet adunk belőle, annál több lesz, és minél kevésbé érdemli meg valaki, annál nagyobb szüksége van rá. Ezek végtelenül banális frázisok, amelyeknek a kemény helyzet adott mégis súlyt. Holnap lesz négy hete.
Felháborító, hogy Magyarországon az orvosok nagy része egy felelőtlen pöffeszkedő IQ- nulla, aki emberek ezreit teszi tönkre a téves diagnózisaival! Kedves Praxis blog!   Édesanyám hamarabb halt meg, mint kellett volna, mert Dipankrint szedetett vele a helyi kardiológus. Ő ügyelt…..
invalid username 2015.04.02 09:44:47
@okina48:

A lányom nem idealista, viszont van egy nagyon fontos vonása, ami (szerintem) segíteni fog neki abban, hogy jó orvos váljék belőle. Sosem hibáztat. Senkit. Mert a hibáztatás semmit nem segít, viszont árt. Mindenkinek: betegnek, hozzátartozónak, orvosnak.

Nem tudom elmondani neked, hogy miért, de ÉRZEM, hogy ez a kulcs.

Itt a praxis blogon sokan gyászolják szeretteiket, és felelőst keresnek. Együttérzek velük, a fájdalmukban... de amit leírnak arról, hogy ki mit rontott el, azt kicsit sem érdemes komolyan venni.
invalid username 2015.04.02 12:55:57
@swiss blend:

Évente 15-20 millió háziorvos - beteg találkozás történik Magyarországon és háromszor ennyi szakorvos - beteg találkozás (ebbe beleértve a kórházakat is). Szerinted mennyire az, amikor ennyiből néhány tucat, esetleg valóban felháborító esetet kiemelnek a "bulvár" törvényei?
invalid username 2015.04.02 13:15:53
@okina48:

Rozália. Rózi. De nincs jelentősége :)

Persze, vannak emlékeim a "múlt rendszerről", és nagyon vigyázok, hogy a nosztalgia ne szépítse meg túlságosan, mert fiatal voltam és égett bennem az élet, és imádtam szerelmes lenni.

Nem, abban a rendszerben nem volt jobb az egészségügy. Nem csak azért, mert ma már sok mindenre van gyógyszer, amire akkor nem volt. A rendszer egésze volt sokkal rosszabb. Csak persze, gyerekként, fiatalként ritkán találkoztam vele.

Lepattant épületek, ócska felszerelés, elmaradott eszközök, sokágyas, huzatos kórtermek, hatalmas "Bel-III" osztályok, ahová meghalni rakták be az öregeket. Abban a rendszerben, igen, az ötvenes-hatvanas években vált általánossá az a hajmeresztő korrupció, amit végtelenül álszent módon HÁLA pénznek neveztek, miközben valójában az egész országot átszövő hiánygazdálkodás egyik tünete volt. Falun nőttem fel, felénk, aki az öregek közül kórházba került, elbúcsúzott a többitől és nem is jött már haza.

A kéthetes kivizsgálás városon igaz lehetett, de hát nem volt még ultrahang, amit mikroszkóp alatt meg tudtak nézni, azt megnézték, így aztán sokkal kevesebb részletből kellett kitalániuk, mi baja lehet a betegnek. A nagy tapasztalatú, sok empátiával bíró orvos akkor is, ma is jobban "ráérzett" a bajok okára, mint a tapasztalatlan, a felszínes, vagy a bizonytalan. Az orvosok tudása a "régi rendszerben" is tíz év alatt elavult, folyamatosan tanulniuk kellett, és nem az volt a jó orvos, aki ötösre vizsgázott annak idején patológiából, hanem az, aki munkája közben tapasztalatokat gyűjtött, elmondta kollégáinak és meghallgatta az ővékét, és folyamatosan tanult közben. Ma is ugyanez a helyzet.
A tegnapi kis kitérő miatt aggodalmat, tessék elfelejteni, haladunk tovább a megtervezett útvonalon. Kommunikációs triptichon újabb táblája a nőket idegesítő mondatok egy halmaza, nyugodtan lehet bővíteni, semmi gond. Előre figyelmeztetek lesz férfi bomlasztó mondat gyűjtemény…..
  Nézegettem ezeket a nőket, persze akármelyikkel összetudok futni itt a piacon, vagy az utcán, szóval minden fajtából van itt a környezetemben. Érdekes, hogy a világ épülése során milyen módon váltogatták magukat a random módon kiválasztott "szép" női alakok, vajon mi…..
invalid username 2015.02.03 11:09:27
@csepke:

A tóban szerintem sokan szexelnek, de legálisan csak a halak. Az embereknek valamiért nem szabad. Ha minket rajtakapnak, szerintem van olyan paragrafus, amire hivatkozva alaposan megbüntehetnek. Ezért aztán én nem lepődnék meg, de a biztonság kedvéért nem fogom a homlokomra írni, hogy én én vagyok és épp mit csinálok :)
Vajon mennyi feszültség keletkezik a világban attól, hogy ennyi magányos ember van? Egyedül alszunk, egyedül ébredünk, egyedül eszünk, egyedül gondolkozunk, magunkban beszélünk, egyedül ülünk a számítógép előtt, egyedül szexelünk, majd kimegyünk az utcára és elmegyünk…..
Szilárd Leó fizikus, az atombomba tervezője Neumannhoz hasonló polihisztor volt. Nem ösztöndíj okán távozott Magyarországról külföldre: úgy megverték a Műegyetemen hallgatók, hogy a lépcsőn is leesett. Megérzéseinek többször köszönhette életét és eredményeit. És a világ is: először szinte egymaga…..
invalid username 2015.02.13 15:00:33
@paráznabillegető:

A háború utáni Izrael nem az volt, amit ma láthatsz. Kalandvágyó földművesek, telepesek hazája. És érdemes még észrevenni, hogy ezek az emberek elsősorban kutatók, tudósok voltak, nem zsidók. A harmadik: Izrael és a holocaust az ötvenes években még nem volt ennyire a nyugati világ figyelmének középpontjában.
Sikerült már egy egyébként jó fotót elrontani azzal, hogy a rajta szereplő emberek szeme pirosan világít? Igen? Nos, ez valószínűleg mindannyiunkkal megtörtént már. A probléma azért is különösen idegesítő, mert a legtöbb ember nem ért annyira a képszerkesztő programokhoz,…..
Woddy Allen film, osztott képernyő. Mia Farrow a következőket mondja a pszichológusnál: A párom állandóan szexet akar - akár háromszor is hetente...párhuzamosan a másik képen Woddy Allen éppen ezt meséli: Nagyon nehezen jön össze a szex, mindössze háromszor egy…..
invalid username 2015.02.11 23:47:29
@Gour:

Vitasd, ha akarod, nálunk megy. De nem egy kisérlet valami elfuserált pózra, azon nevetni szoktunk, ha meg is próbáljuk némelyiket. Nem én pucsítok az uramnak, hanem ebben mindketten benne vagyunk.
invalid username 2015.02.13 08:13:05
@Alibanya1:

Azt nem tudom, hogy párkeresésben mi az optimális stratégia, de egyszer gondolkodtunk azon: ha két ember elveszíti egymást egy forgatagban, mi a jobb, ha mindketten bolyonganak és keresik a másikat, vagy ha az egyik állva marad, és várja, amíg a másik megtalálja?

Az jött ki, hogy jobb, ha az egyik vár, a másik keres (hozzá kell tenni, ez egy nőtársaság volt).

Persze, ha mindketten állnak és várnak, az a legrosszabb...
DOKU PORT Egy nő bántalmazása 2015.02.02 13:55:17
  Egy nő bántalmazása Kettős érzés van bennem a dologgal kapcsolatban.  Egyrészt, mert talán elmehetnék a dolog mellett, becsukva a szemem, magamnak megmagyarázva, hogy ugyan nem is ismerem, és nem is tudok azonosulni vele, és mondhatnám, hogy magánügy. Másrészt, mert ki tudja mivel hívta ki a…..
invalid username 2015.02.04 00:20:01
@Wrex:

"Szóval ha jól értem, egy negyvenéves (!) regénnyel (!) próbálod bizonyítani a férfi felsőbbrendűség létezését."

Nem jól érted. A regény egy eszközt ad a kezünkbe. A társadalom férfi-nő szerepeinek tükrözését. Használd. Érdemes elolvasni, Merle jó író.
invalid username 2015.02.04 04:07:03
@Mercel:

Mármint azt az elvet, hogy nem kell megverni a bántalmazót? Ez nem annyira elv - arról van szó, hogy értelmetlen. Nem okul belőle, legalábbis a szociopata nem. A borderline bántalmazó esetleg okulna, de ő nem tud megálljt parancsolni a kezének.
invalid username 2015.02.04 10:30:05
@Wrex:

Kedves, gondolkodtam, hogy válaszoljak, de nem érdemes.
Azt mondod, olvastad a Védett férfiakat. Én is olvastam. Tehát mindketten ismerjük a történetet. Kit akarsz becsapni? Szóval szerintem ez nem beszélgetés.

Puszi és jobbulást.
A fájdalom elkerülhetetlen az életben, de azt megválogathatjuk, hogy ki okoz fájdalmat. Csillagjainkban a hiba c. filmből Csalódni sok mindenben lehet, de minden csalódás gyökere önmagunkban keresendő. - mondom én. Azért tudok - most próbára tettem - ilyen veretes, emlékkönyvbe…..
Ha kiakarsz tűnni a tömegből, akkor valami nagyon eredetit kell kitalálnod. A szürke utcákon nehéz rátalálni a legjobb helyekre, azokra a kis boltocskákra, amiket utána imádni fogsz. Ha azt akarod, hogy észrevegyenek, legyél bátor! :) Mint például ők…..