Regisztráció Blogot indítok
Adatok
[stanley]

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lángoló Gitárok Eros Bukarestben 2013.05.09 08:47:30
Viszonylag későn veszi fel a kapcsolatot a közönséggel. Talán a harmadik szám után, amikor azt mondja, koszonom, majd kis hatásszünet után hozzáteszi, bukaresti. Aztán nézeget valamit a földön, és korrigál Budápesztre, ami egyébként a pólója hátuljára is fel van írva. A…..
Zagar - Light Leaks(CLS Music/Mole Listening Pearls) Yonderboi mellett hazánk egyik legjövedelmezőbb zenei exportcikke, a Zagar csaknem hat év szünet után most olyan audioélményekre berendezett DeLoreanként invitálja a gyermekkor ábrándokkal teli mesevilágába a hallgatót, mely…..
A Brains legújabb stúdióalbuma, a Full Range április 5-én, pénteken jelenik meg, most viszont akár itt a Lángoló Gitárokon is végig lehet hallgatni. A tizenegy dalt tartalmazó lemez gerincét továbbra is drum and bass alapú dalok teszik ki, de a zenekar szinte valamennyi jelenlegi…..
Március 22-én, a budapesti Gödör Klubban tarja lemezbemutató koncertjét a Korai Öröm. Ez ugye azt feltételezi, hogy új lemeze jelenik meg a csapatnak, amit most egy videóval harangoznak be itt a Lángoló Gitárokon. A Korai Öröm 2013 a soktagú zenekar tizenegyedik nagylemeze, és az…..
A YouTube ismét egy olyan újítást hozott ki, amely sokak számára nagy örömet fog okozni. Akik komolyabban foglalkoznak csatorna menedzsmenttel, azok biztosan sokat bosszankodtak rajta, hogy a videóink felületéről nem lehetett külső weboldalra mutató linket elhelyezni. Csupán annyi…..
[stanley] 2013.02.13 23:03:58
@Farkas Dániel - HD: szia Dani! Köszönöm szépen! Ki fogom próbálni. Üdv: stanley