Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cruel reality

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tamás megszólalni sem tudott első megdöbbenésében. Megnyitotta újra a csapot, de megint nem jött semmi, csak a vákuum halk pöfékelésének a hangjával kellett megelégednie. A telefonja után kapott egyből, majd a bejövő üzenetekre csúsztatva ujját elégedetten konstatálta:…..
Cruel reality 2010.11.24 20:44:47
@Vegyél Vissza!: én nem azt javasoltam, hogy zárjátok ki, hanem, hogy ne díjazzátok, kettő között van különbség. Ez csak vélemény és ahogy olvasom, vannak negatív véleményt alkotók,ami bizony minden pályázat velejárója (én is írtam már ki pályázatot, tisztában vagyok vele...).
Cruel reality 2010.11.25 11:46:17
@Vegyél Vissza!: ne legyetek már kiakadva...máskor hirdessetek rajzpályázatot óvodásoknak, ha nem viselitek el az ilyen kritikákat. A negativ hangvételt el kell viselni. A célotokat mindenki érti és szerintem el is ismeri, csak rontja a hitelét a pályázatnak néhány dolog. én egy 10essel fiatalabb vagyok Nálad és sajnos már tudom, hogy ha csinálok valamit teljes odaadással, akkor annak úgysem fog mindenki örülni...ez van, nem leszek mérges, ez ezzel jár.Mint pályázati kiirónak és VV tagnak, vagy amilyen poziciót betöltesz, nem lehordani kéne a kritika megfogalmazóit, hanem elfogadni, magadban mérgelõdni és ide egy kedves 'igen, értem a problémát, tanultunk belõle, 1000 bocsi azoktól, akik pontosan betartották a kiirást, máskor odafogyelünk'öt irni.Mennyivel egyszerûbb lenne? Amúgy általában a pályázatok inkább a rosszindulatról, reményvesztettségrõl tanúskodnak, nem a tenni akarásról, pozitiv pályamû nem sok született. De ez is csak szubjektiv vélemény.
Cruel reality 2010.11.29 22:08:38
@vicu313: a Földön nem ez lesz az első jégkorszak (egyáltalán mit nevezünk jégkorszaknak, mennyi jégnek kell borítania a Földet), ezt mindenki tudja, aki kicsit is művelt...jelenleg a 6. klímaváltozás előtt állunk és az előző 5 nem feltétlen antropogén hatástól volt. Tehát ma amúgy is lenne globális klímaváltozás (miért?? ez van, ez a Föld természete és most nem mennék bele semmilyen más, esetleg extraterresztrikus összefüggésbe és itt nyilván nem az ufokra gondolok. ;) Vagyis a legnagyobb probléma nem a klímaváltozás, hanem az, hogy ez a folyamat nagyon gyors, mivel mi, emberek olyan hűségesen eregetjük az üvegházhatású gázokat és az igényünk csak nő és nő és nő... Igen, erre kell megoldást találni úgy, hogy az igényekből ne kelljen sokat faragni, de ne is növeljük tovább. Ez nehéz kérdés! Ki az, aki visszamegy barlangba lakni, vagy bringával fog közlekedni, esetleg beruház egy lóra. :D Vagy ki nem fog telefonálni többet? Még a nyertes pályázatok is valami digitális kütyüt kaptak! Itt már rég nem a pályázatról van szó szerintem, hanem az egyéni véleményekről.
A kajára rátérve pedig: azt hiszed egészségesen táplálkozol? Néha én is, aztán felvettem egy féléves toxikológia kurzust és kiderült, hogy a salátában halmozódik fel a legtöbb nitrát (vagy nitrit, nem mindegy, de annyiból igen, hogy egyik sem egészséges), tehát lehet az ember vega, az se egészséges, ehetsz sok húst, az se, semmi sem...erről is lehet vitát nyitni, mi a jó nekünk és a Bolygónak. Hol lehet kompromisszumot kötni, mely ponton?? Na ez az, ami a pályázatokból nem derül ki.
Magyarországon pedig azért nem lesznek vízproblémák, mert medencejellegünkből adódóan rengeteg jó minőségű felszíni és felszín alatti vízzel rendelkezünk! Ennek örülni kell és nem vészmadárként jósolni mindenféle butaságot! Magyarország elképesztően jó helyen van a Földön, a természeti katasztrófák minimálisak (oké, árvíz minden évben van, végre meg kellene erősíteni azokat a rohadt gátakat!!, vagy szigorítani az ártéri területek beépítését, persze akkor már mindegy, mikor ott van egy város), de földrengések minimálisak, meteorológiai katasztrófáról nem feltétlen hallani (oké, sok hirtelen, nagy áztató eső - igen, ez is a klímaváltozást egyik jele), de kis hazánk 2020-ban sok országhoz képest virágzani fog és most nem a gazdaságra gondoltam, hanem természeti adottságaira.