Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elanor (törölt)

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eredetileg még karácsony környékén akartam bejegyzést írni pontosan ezzel a címmel. Herczeg Ágnes akkortájt egyrészt a Borok a konyhában című könyvével, másrészt a mainstream sajtónak-televíziónak – például a Díványnak vagy a Tv2-s Borkultusznak – adott…..
Elanor (törölt) 2011.03.18 23:55:11
Most bukkantam a cikkre, bár egy ideje mindgi felbukkan az éltemeben Herczeg Ágnes. Egy dolgot mindig megállapítok, valami oka csak van annak, hogy amig nem szerezte meg az eilsmerő címét, (pár próbálkozás után végül összejött) miért is folyt mindenhonnan ő mint szakértő a médiából? Miközben előtte ( ő lett a 18. borakadémikusunk ha valaki még nem tudná ugye..) előtte tehát volt szép számú hazafi aki elvégezte és megszerezte e szép kis szakmai elismerést. Nem vitatom tanulmányait, és eltökéltségét a hölgynek! CSak számomra már fura volt, mintha egy medikus nyilatkozna a napi rutinként egyedül elvégzett agyműtétek soráről.Miközben mentorai mélyen hallgatnak..Nos, azt hiszem nem előszőr én jöttem rá a megoldásra! SOha nem foglalkoztam azzal kinek ki a férje, apja,stb. De ebben az esetben számomra furcsa, hogy mint tudjuk a hölgy férje Dr. Balázs László a Volksbank vezérigazgatója. A média és borászbál Volksbank támogatása még elmegy, nyilván vannak kapcsolatok, ismeretségek, amelyekkel teret kap könnyebben annak ellenére, hogy voltak nála képzetebbek is. NEm is gond ez, hiszen sokan kihasználják amit csak lehet..
Igen ám, de mostm, hogy vezérigazgató lett Herczeg Ágnes ismét érdekes összefüggésre lettem figyelmes. Mint már ismeretes a Gróf Buttler Kovács Gábor a bankár holding alapítójának tulajdonában áll.Bankár,és tudomásom szerint baráti és üzleti kapcsolatban áll Herczeg Ágnes szakmabeli férjével..

Jelen esetben azt gondolom, hogy itt tényleg igaz a mondás jó helyre ment férjhez:-) Nem irigylem tőle, elhiszem, hogy ért hozzá! Nem vitatom a tanulmányait, de azt azért kétlem, hogy mindezt elérte volna önálló erővel és tőkével. Hol van az 17 szakmabeli aki nem érdemel ennyi nyilvánosságot és pozíciót mint HErczeg Ágnes? Remélem róluk is lehet majd hallani:-)

Milyen érdekes összefüggés nem?