Regisztráció Blogot indítok
Adatok
skp

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnapi hírek:1. Egy pécsi munkanélküli szándékosan ellátatlanul hagyta beteg nagymamáját, csak hogy az asszony halála után néhány hónapig felvehesse annak nyugdíját.2. A budapesti kormány szándékosan ellátatlanul hagyja a következő generációkat, csak hogy néhány hónap…..
skp 2010.11.27 21:55:50
@ó jaj: "már nincs ennél nagyobb "szabad préda", vagyon, amit le lehetne nyúlni."
Hogyne lenne, a magán bankbetétek államosítása lehet a következő lépés, ha az mnyp-ből lenyúlt lóvé elfogy...
skp 2010.11.27 22:18:03
@ó jaj: A fülkeforradalmár plebsnek amúgy sincs sok megtakarítása, még igazságosnak is fogják érezni, ha a plebejus kormányuk államosítja a bankokat és mondjuk a milla feletti betéteket fülkeforradalmi békekölcsönné alakitja...
3 ezer mrd egy része elmegy majd adósságtörlesztésre a nagyobbik része pedig működési költségre.
Ezen kívül a befektetők sem kedvelik különösképp az ilyesféle állami önkényt és a pénzügyi bizonytalanságot, ha megindul a tőkekivonás, a Forint kezd bedőlni, akkor pillanatokon belül sorra kerül a magánbetétek államosítása.
Egyébként is, az argentin forgatókönyv, melyet Orbánék használnak a bankbetét államosítást jelöli következő beavatkozási pontként
Varánusz A nyugdíjbiznisz jutalma 2010.11.26 08:00:00
Ott állt némán és bámulta a várost. Az ő városát, amit maga nevezett újra a nemzet fővárosának alig néhány hete. Csalódott volt és morózus. Csalódott a zemberekben, csalódott a talpnyalókban, csalódott a minden hájjal megkent szakértőkben. Beszívta magába az ősz…..
skp 2010.11.26 14:25:26
@pandras11: Az önkormányzatok negyedét meg kellene szüntetni, az ott dolgozó herék harmadát felét meg kirúgni. Egy darabig kellene nekik munkanélküli segélyt fizetni, de még mindig olcsóbb, mint ha teljes fizetésért lopják a napot. Az állami hivatalnokokkal dettó ugyanez. A MÁV-VOLÁN-BKV apanázst szintúgy csökkenteni, még mindig jobb, ha ott spórolnak, minthogy 3 millió állampolgár magán megtakaritását lopkodják.
Már csak egy lépés, hogy a magán bankszámlákra is rátegye az állam a kezét, de kinézem ezekből a férgekből, hogy ez lesz a következő húzásuk.
Belsőség Bazi nagy magyar lagzi 2010.11.24 06:40:00
Vagy inkább olasz teadélután? Egy biztos, jól esik néha szembesülnünk azzal, hogy a Totalcar nem a Seggen Ülő Némák Egyesülete, hanem egy ilyen folyamatosan pörgő izé. Ilyen óriási vitát eddig semmi se generált a szerkesztőségben. Ennél talán egy hosszabb levélváltás volt,…..