Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adamkatz

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Meghalt Andy Whitfield 2011.09.12 06:29:00
39 éves korában meghalt a Spartacus: Blood and Sand (Vér és homok) című sorozat főszereplője, Andy Whitfield. A színész Walesben született 1972-ben, 1999-ben költözött Ausztráliába, ahol ezt követően élt. A Spartacus előtt ausztrál sorozatokban szerepelt, egy kisebb szerepe a…..
Ezért is örültem meg annyira ennek a fiúnak, aki első látásra (aztán még sokadikra is) szelídnek és érzékenynek tűnt, és mivel se humora, se jó csajozós dumája nem volt. Az én történetem sajnos se nem szép, se nem jó, de legalább tipikus, és arról szól, hogy…..
Egy hónap szenvedés, egy igazán szar utolsó hétvégével - a téli házinyúlhoz is felmentünk melegedni, akivel tisztára jól kijöttem, hogy emeljük a helyzet elbaszottság-faktorát. Szervusztok szakítósok! Gumicsizmában nem voltunk, gumi sose voltam, teszkót használtunk. Aki…..
Orbán Viktor minden forradalmi lózungja ellenére sem mert nekimenni a mindenkori magyar kormányt fogva tartó, egyre csak hízó inaktív népességnek. A Fidesz, akárcsak szocialista elődjei, az aktívakat sarcolja és az inaktívak kegyeit keresi. A Véleményvezér évértékelése.…..
adamkatz 2010.12.30 20:12:31
@immortalis: Arra nem lesz szükség, mert az EON előbb kiköti az áramot. A legnagyobb probléma a kompromisszum hiány minden téren és ez lesz a vesztünk, mert ez a vérünkben van. A kilátástalanságból az arrogancia mentsvárába menekülnek. A saját klientúrájából is szépen lassan tűnnek el a régi társak és előbb-utóbb a vállalhatatlanság szintjére fognak süllyedni, az üldözési mánia és a paranoia felemészti őket és elfognak fogyni a mumusok végtelenségig nem lehet fenntartani a ezt az ideológiai masszát.
„Szerintetek giccses dolog a leánykérést karácsonyra időzíteni?” – kérdi következő versenyzőnk, aki már csak barátnője anyját látja a boldogság útjában állni. Mit lehet tenni egy olyan – régebben még nem házasságpárti – fiatalembernek, aki…..
Amíg Orbán Viktor a közélettől elvonulva kedvenc koponyájával beszélget, Gyurcsány Ferenc egyre inkább elemében érzi magát. Teheti, a Nemzeti Einstandolás kormánya szépen lassan rendbe teszi elveszett renoméját. Szerintem ő maga sem hitte, hogy az új kormány első évében a…..
adamkatz 2010.11.28 13:46:01
@Gábor217:
Abszolút egyet értek veled, ezért tudod ekkorát nyerni, mert valami ellen szavaztak most és nem volt alternatíva vagy ami volt, azt nem nevezhetjük annak.
Ez a szomorú valóság. Most ismét a homlokunkra csapunk időszak következik csak már nem tudunk rá különösebb hatással lenni.
 Tegnap nézegettem a használtautók hirdetéseit. El kéne passzolni a verdám, ennek okán próbáltam kideríteni, mennyit is kóstál a piacon. Nagyjából egy gurigát ér. Pont ennyi van a magánnyugdíj-számlámon. Elviszi az Orbán az autómat? El, baszd meg.Persze, még mindig jobb,…..
adamkatz 2010.11.25 19:54:31
@Darkcomet: Olcsó munkaerő vagy ki lett zsákmányolva szegény Pilu.:)