Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Travian 4.0

11 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A mai napon megmutatjuk az új térkép néhány jellemzőjét, illetve, annak használatát.    A kép a térkép 4 szintjét mutatja meg   Elöljáróban Hogyan használjuk a térképet? Mit jelentenek a "lángoló falvak"? Piros nyilak mit jelentenek?…..
Sziasztok!Végre megértük azt a napot, hogy mostmár magyarul tudunk játszani a Travian 4.0-ával.Biztosan sokan csatlakoztunk az első szerverhez.Ezúton is sok sikert kívánok mindenkinek, és legyen egy jó játékunk az első és a további szervereken is.Biztosan láttátok, hogy kiraktam a…..
 Kedves Játékosok   Ma megosztunk veletek egy pár változást a felhasználói felületről és a Travian 4 zárt Béta szerverről egy pár információt.    Felhasználói felület javítások     Sok javaslatot kaptunk arról, hogyan tudnánk javítani a…..
Kedves Játékosok!   Mai napon az Arany Klubbal kapcsolatos változásokat osztjuk meg veletek, és egy pár kisebb változást is. A képek amik a blogban az újratervezett népekről vannak.   Arany Klub: Kitérés   A kitérés egy része az Arany Klubnak, de ahelyett, hogy 2…..
Travian 4.0 Hősrendszer 2. rész 2010.12.26 18:09:00
Kedves Játékosok!   Ma megosztjuk veletek, a Hős-rendszer második részét.   A blog tartalmazni fogja:   TárgyakPáncélok és fegyverekFelszerelés   Tárgyak:   A Hősről voltak képek az előző blogbejegyzésünkben, az aktuális képek jó áttekintést…..
Travian 4.0 Hősrendszer 3. rész 2010.12.30 16:14:00
Kedves Játékosok!   A mai frissítésben megmutatjuk az új Hősrendszer harmadik részét.   A blogban szereplő dolgok:   KalandokAukciókKérdések a nemzetközi fórumról   Néhányótok megilyedhet, hogy pénz kérünk a tárgyakért cserébe, amit mutattunk az előző…..
Travian 4.0 Hősrendszer 1. rész 2010.12.25 21:03:00
Kedves Játékosok!   Ma megosztjuk veletek az új Hős-rendszer első részét.   A blog tartalmazni fogja:   A Hős képességeinek beállításátSpeciális Hős képességek népenkéntHős kinézet   A Hősök elsőnek a Travian 3-as verziójában csatlakoztak, 2006…..
Travian 4.0 Önálló Natar falvak 2010.12.22 15:52:00
Kedves Játékosok!   Mai frissítéssel megosztunk veletek egy újdonságot a Travian 4-ből: az önálló natar falukat.   Egy Travian 3.6-beli újítás az "azonnali visszahívás" Travian 4-ben törlésre kerül. Lehet, hogy néhányotok játszott már ilyen szerverről, de…..
Kedves Játékosok!   Mai frissítésünkben megosztjuk veletek a jelentésrendszer változtatásait a Travian 4-ben. Ez magában foglalja a jelenlegi jelentéseket és bemutat egy egészen új környékjelentést.   Szintén bejelentjük, hogy a "fosztogatási bónuszt" a…..
Kedves Játékosok! Ma megmutatjuk az épületek újratervezése harmadik részét.   Bejelentjük, hogy a játékosok kezdővédelme amikor támad/fosztogat más játékost azonnal megszűnik. Ezt a jellemzőt a játékosok több fórumban javasolták. Ha a játékosok kezdő védelem alatt…..
Travian 4.0 Indulás 2010.12.01 00:00:00
Sziasztok!Végre sikerült.Régen tervezem már a blog beindítását, ha már a fejlesztők is indítottak egy oldalt, amelyben megtudhatjuk a Travian 4.0 újításait. Remélem sok mindenkinek tudok majd segíteni, akik nem értenek bizonyos dolgokat, illetve csak szeretnék nyomon követni a…..
 Drága Bloggerek!Ismét nyerhettek, ha kiteszitek blogotok oldaldobozába hirdető partnerünk felhívását, melyet Bet365 játék néven találtok meg a keltetőben.A doboznak 2010. november 15. és 28. között legalább négy napig kell pörögnie a blogodon, ebben az esetben részt veszel…..