Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nana81

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A dunai teherhajózás nem is olyan régen a közép-európai áruszállítás egyik meghatározó szegmense volt. Ma is az – de ma már a magyarok nélkül. Miért csak mi vagyunk olyan ostobák, hogy nem aknázzuk ki a Dunában és a Tiszában rejlő lehetőségeket? Teherhajók a…..
Ma (tegnap) az EU Parlamentben Orbán Viktor bemutatta a magyar EU-elnökség programját. A programot magát nem sokan kritizálták, de Mindannyiunk Viktátora kemény támadásokat kapott a médiatörvény kapcsán. Az egyik leglátványosabb sortüzet Daniel Cohn-Bendit, az Európai Zöld…..
nana81 2011.01.20 11:45:38
Függelenül a magyar médiatörvény ügyétől, mégiscsak érdekes, hogy egy marxista-anarchista-pedofil múlttal rendelkező ember frakcióvezető lehet az Európai Parlamentben, és ezt senki nem kifogásolja. (Aki nem hiszi, annak ajánlom figyelmébe a Cohn-Benditről szóló szócikket az angol wikipédiában, vagy a saját írásából származó alábbi idézetet: "On several occasions certain kids would open my fly and start to stroke me. I reacted differently according to circumstances, but their desire posed a problem for me. I asked them: 'Why don't you play together? Why have you chosen me, and not the other kids?' But if they insisted, I caressed them still." Ezt DCB azóta sem tagadja, magyarázata szerint akkoriban "kollektív diskurzus keretében törekedtek egy új szexuális morál definiálására")
Érdekes, hogy ha egy katolikus pap simogat gyerekeket, akkor - nagyon helyesen - mindenki elemi erővel felháborodik, míg ha egy balliberális köröknek kedves egyén teszi ugyanezt, az valahogy nem gond... Mint ahogy az sem gond, ha Szlovákiában a magyarokat rákos daganatnak nevező politikus kerül kormányra és törvényben szankcionálják, ha valaki az anyanyelvén szólal meg; mint ahogy az sem gond, hogy ha azonosítószámot nem viselő rendőrök békés embereket vernek véresre. Mintha nem tisztán morális alapon dőlne el, hogy miből lesz ügy és miből nem... Lehet, hogy vannak problémák a magyar médiatörvénnyel, de hogy az európai politikusok és a sajtó finoman szólva kettős mércével mér, az biztos, márpedig amíg így van, addig nem sok alapjuk van erkölcsi magaslatról észt osztani.
Modorosblog Bacon szalonna 2010.11.23 06:00:00
-Ezt figyeld, mekkora gyökerek ezek. Ott, a következő oldalon: bacon szalonnával töltött pulykamell. Még jó, hogy nem turkey pulykával meg pommfritt-krumplival, mi?-Hihi, de gáz. Az. Meg sampinyongomba. Tehát: gombagomba. Aztán CD-lemez. Jamón Serrano-sonka.-Ez csak a jéghegy…..
nana81 2010.11.23 17:25:14
@Modor Tibi: a "szíriuszi bunkó"-nak igaza volt, ugyanis a Kocs községbeliek által kifejlesztett újfajta, kényelmes szekérfajtát egész Európa átvette. Aki nem hiszi, keressen rá.

A gyűjteményhez amúgy hozzátenném a 'legoptimálisabb" és az "inekció" szavakat, illetve én még nem mondtam le a "dajer" elleni küzdelemről sem. Ja és "Münkhen". Tudjátok, ott németbe :)