Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fetomy

2 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Menők”, vagy „Majmok”?   Ma erről a képről szeretnék egy kicsit beszélni. Ugye manapság mi a "menő"? Manapság az a "menő", ha az egésznapod bent töltöd a WestEndben, eszel egy sajtburger menüt a mekiben, bemész a wc-be ellőni 5 képet, miközben vicsorogva feszítesz a…..
fetomy 2013.07.22 22:58:01
@LaVey: Még emlékszem, általános iskolában (pedig már volt egy jó 15 éve) a nagymenők, laza csávók ismérve volt, hogy állandóan köpködnek. Dohányzástól függetlenül. Volt is egy csaj, aki mikor kérdezte tőlem, hogy szoktam-e én is, külön megjegyezte, hogy végre valaki aki nem... Talán onnan ered, hogy főleg régebben, mikor még a focisták/sportolók voltak a példaképek/menők, akkor ugye ők állandóan köpködtek (meg ugye filmeken baseballosok a dohányt), és talán őket próbálták utánozni, hiszen olyan lazának tűntek ezek a sportolók.
- feladni egy levelet postán, levelezőlapot kapni- kézzel írni egy házi dolgozatot- fölvenni valamit videóra- ceruzával pörgetni a magnószalagot- nem tudni, hogy ki hívott telefonon- nem tudni, hogy mit csinálnak és gondolnak éppen a barátaid- fölkelni a fotelból és csatornát…..
fetomy 2011.10.01 23:48:10
@bioLarzen: Létezik igen. Ahogy írták Coop és Aro esélyes, illetve esetleg az ilyen 100 forintos boltokban is lehet.

Ezen kívül nekünk pár éve volt egy kisboltunk, és a nagykerben volt ilyen. Egyszer haverral betoltunk 1-1 10dbos csíkkal. Másnap alig bírtam mozgatni az arcom/számat :D
Mindjárt az elején helyénvalónak érzem arról írni, hogy ugyan miért is ne remélhetnénk csapatunk idei "feltámadását". Jóó, a 17.5 meccses hátrány az elsőhöz képest iszonyú sok, de én bizony nem vagyok hajlandó feladni! No de lássuk - amellett, hogy egyébként sem…..
Úgy érzem eljött az ideje, hogy blogba vessem gondolataimat, melyeket a Seattle Mariners baseball csapatának mérkőzései közben szül meg az agyam. Merthogy azért van bőven. Emellett angolul sem árt gyakorolni ezért más agyából kipattant gondolatokat is fogok itt közölni, csak ugye…..
Tamás megszólalni sem tudott első megdöbbenésében. Megnyitotta újra a csapot, de megint nem jött semmi, csak a vákuum halk pöfékelésének a hangjával kellett megelégednie. A telefonja után kapott egyből, majd a bejövő üzenetekre csúsztatva ujját elégedetten konstatálta:…..