Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsófi26

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt nem is értem: ti képesek lennétek kilépni azért egy kapcsolatból mert a másik meztelen nőkről nézeget képeket, vagy -úristen!- filmeket?A kép innenSziasztok!Egy tartósnak/tartalmasnak induló kapcsolatnak állítanék itt emléket. A szakítás még friss élmény, ezért…..
zsófi26 2010.11.23 16:30:39
@Franky4fingers:

Akkor már szóvá tettem. Nem értette meg, hogy engem miért zavar, hogy más nők képeit nézegeti. Úgy éreztem, nem vagyok elég jó neki. Megalázónak és méltatlannak éreztem ezt az egészet.
zsófi26 2010.11.23 16:45:24
@Patria stuck up oafish:

tudod én már elég sokszor engedtem...ő annál kevesebbszer.
Mellesleg nem lehet mindenki ennyire XXI. századi ,mint ti. Én jobban szeretem ,ha egy kapcsolat két emberről szól és nem 3,4,5...ről, legyen az kép, videó, egy stripper, akármi.
NE CSORGASSA A NYÁLÁT MÁS ŐKRE!!! és nem azért mert én azt mondom neki. ez egyáltalán nem erről szól , hogy én mit akarok. Igazad van.Egy kapcsolatban tudni kell kompromisszumot kötni.. Akkor fogadja el ,hogy engem ez zavar. Ne nekem kelljen minden álldott nap ,amikor nem vagyok otthon azon zsörtölődnöm ,hogy vajon most a pornót nézi és veri...
Nekem így már a sex sem menne. mert állandóan az járna a fejemben ,hogy vajon most melyik pornócsillagra gondol , és ettől eléggé elmenne a kedvem..