Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freeside

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régen láttam ennyire igényes játékot, mint a Sniper Team! A mesterlövészeket mindig is nagyra tartottam, annak ellenére, hogy befészkelik magukat, és "lesből" támadnak, mégis nem egyszerű munka az övék, bazinehéz fegyvereket kell cipelniük, szélsebességet és hőmérséklet kell…..
Ilyen egy összetett várvédős játék! A Balloon in a Wasteland története szerint léggömb-balesetet szenvedtünk a préri közepén, amerre persze gyakran járnak szörnyimörnyik és tápos autók. A szörnyeket nyilván irtani kell, először kis fospisztollyal, aztán folyamatos…..
Ha nem is szereted a point-n-click játékokat, ezt akkor is indítsd el, ugord át az introt, és hallgasd meg a zenéjét.  Szerintem zseniális, kicsit Neverhood-os. A Grand Banda egyébként - annak ellenére, hogy Pastel Games, és hogy vicces is - nem a legsikerültebb darab, kissé…..
freeside 2013.05.31 12:24:54
freeside 2013.05.31 14:29:36
A 40. születésnapját is megkeserítheti a miniszterelnöknek a baloldali lakájmédia és a külföldi szennylapok, miután következetesen 50 évesként aposztrofálják. A születésnapját pénteken ünneplő örökifjú kormányfő az aljas támadásokhoz már hozzászokott, ezért már…..
Imádom a Conceptis játékait, volt már pár a blogon, de ezúttal egy egészen új logikát kíván a megoldás - meg némi térlátást, ha a logika nem működik. A Skyscrapers-ben a négyzethálóba a hálónak megfelelően kell számokat beírni (szó szerint beírható, vagy…..
Péntekre levezetésképpen jöjjön egy könnyed platformjáték a Pretentious Game 2 képében. Meglehetősen minimalista a kinézete, de hálisten a "belső" már tartalmasabb. Egy kék négyzettel kell elugrálnunk a célig, kifejezetten kreatív módokon. Egyetlen apró negatívuma, hogy…..
Ilyen szép hosszú hétvége után kezdjük a hetet egy jó kis disztroj... helyett egy cukiságos point-n-click-kel. Egy boszorkány elrabolt, és ki kell szabadulnod a kunyhójából. Ehhez számtalan mese áll rendelkezésedre, amelyek segíthetnek abban, hogy összerakd a hozzávalókat a…..
Azt hiszem a Troll Cannon 2-ről nem kell sokat beszélni: a mémek ismert arcai kereszteződtek az ágyús-lövöldözős játékmechanizmussal. Az eredmény pedig nevéhez méltó módon nem veszi túl komolyan magát, ezzel talán némi üde színfoltot hozva a hétfőnkbe...
freeside 2013.04.22 10:18:46
A történelemről ritkán jut a villámgyors szó az ember eszébe, elvégre a fáról lemászás/leesés és eme poszt megírása között felfoghatatlanul sok idő telt el. Az ehhez méltóan nem túl rövid címet viselő A Short History of the World azonban megmutatja, hogy lehet ezt gyorsabban…..
freeside 2013.02.15 13:25:39
Már vagy húsz perce keresgetem ennek a játéknak az első részét, mármint hogy melyik blogon mikor posztoltuk, de nem találom. Aki rálel, az dobjon már egy linket, legyen szíves. Itt van viszont nekünk az alapdarab, amit még Stöki írt meg a kmk-n, aki nem tudná, mi a nonogram…..
Mekkora lehet a pánik a Fideszben, ha Orbánt már a saját szavazói sem érdeklik? Fénylő Csillagunk és az egyébként sem hallatlan logikájáról híres Habony Művek a GFG Századéggel karöltve úgy döntött, ők a fideszes szavazók nélkül fognak választást nyerni. Az megszoktuk,…..
1. Mondá az Úr Noénak: Menj be te, és egész házadnépe a bárkába: mert téged láttalak igaznak előttem ebben a nemzedékben.2. Minden tiszta baromból hetet-hetet vígy be, hímet és nőstényét; azokból a barmokból pedig, a melyek nem tiszták, kettőt-kettőt, hímet és…..
Nem fantáziátlan vagyok, hogy ilyen címet adok, hanem egyszerűen tisztelgek a nagyság előtt. Ennek a játéknak az első részét ugyanis Stöki posztolta, és ezért a címért már anno is teljesen oda voltam. Éppen ezért örültem, mikor megláttam a második részét. Egyébként is…..
Egyszerűen szórakoztató. Ez járt az eszemben végig, míg a Nude Hunterrel játszottam. Adva van egy ruhátlan ember, aki egy szál íjjal öldösi a környék összes állatát. Eleinte csak kanárikat, majd repülő halakat, majmokat, végül kerekeken gurulászó teheneket és érdekes…..
  Kezd azért egyre kényelmetlenebb lenni Gyurcsánynak a szakdogaügy: a volt miniszterelnöknek csak nem kerülnek elő a dolgozatai, miközben ő próbálja kényelmesen elsunnyogni az ügyet.   A pécsi egyetem azt állítja, hogy az 1984-ben végzett technika, illetve biológia…..
Új év, új hivatalosnak tűnő telefonkönyv. Ezúttal 34 ezer forintot számláznak utólag a benne megjelenteknek: A Telefonkönyv Magyarország kft. elkezdte küldözgetni a cégeknek a 34000 ft-os "számlát" a telefonkönyvben való megjelenésről. A számla formátuma, kialakítása, a…..
Varánusz Rabszolgasors 2011.06.24 06:06:00
Örvendezzünk kedves honpolgárok, megszületett a mű. Akarom mondani a MŰ, a Magyar Munka Terv. Ha most a nyájas olvasó ajkán kaján vigyorral azt kérdezi, tán'csak nem azt tervezik odafent a Nagy Büdösben, hogy dolgozni fognak, akkor válasz: nem, ez még terv szinten sem fordult meg…..
freeside 2011.06.24 10:29:25
@Link Elek:

Milyen CAT munkagépről beszélsz??

"A gátépítés, a csatornatisztítás, a víztározó-építés nem 21. századi technológiával fog történni Magyarországon, hanem közmunkában" - mondta Viktorunk.

Ásó, lapát, kapa, talicska, tíz köröm. Ennyi.
"Egyes szakszervezetek, szakszervezeti vezetők számára saját politikai ambíciójuk kielégítése sokkal fontosabb, mint az emberek érdekeinek képviselete. Vannak olyan vezetők, akik attól sem riadnak vissza, hogy megnehezítsék az emberek életét." Ezt mondta a szájával…..
Kicsivel több mint egy éve beleállt a görcs a homloklebenyembe: kell egy W126. Nem akármilyen, szigorúan V8-as. Hisz' a napi hatkilométeres városi ingázásra nincs jobb egy (velem együtt) kéttonnás 500-asnál. Állítólag az ADAC is ezt hozta ki egyszer győztesnek a városi tesztjén.…..