Regisztráció Blogot indítok
Adatok
japankakas

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, hogy elmozdul a holtpontról az Érdligeten, régóta húzódó Lidl ügye. Közel másfél évtizede került a cég birtokába a terület, amelyen hol a gazdasági helyzet, hol a Lidl és az önkormányzat közötti viszony miatt nem épült meg a régóta hiányolt üzlet. Friss fejlemény, hogy a jelen…..
Azt írja a helyi pártszócső, az Érdmost, hogy miután törvény írja elő, közmeghallgatás lesz. Ezek szerint nem azért, mert tényleg kíváncsiak lennének az érdi polgárok véleményére, hanem azért, mert a szabály, az szabály. Mondjuk nem csodálkozunk azon, hogy nem fűlik a foga a helyi potentátoknak a…..
japankakas 2018.11.10 18:20:36
Elég rémisztő poszt a honlapja alapján a tea mellett ezoteriában, szeretet- és harmóniabizniszben is utazó Fehér Holló Teaházról.  A lélekmunkás elbeszélgethetne a főnökkel. De nem jobb a helyzet akkor sem, ha a honlap csak úgy maradt, és már a Facebook szerinti…..
japankakas 2015.07.10 21:00:39
@Manyecska: Nem! El kellett volna fogadni a vendég által felajánlott későbbi fizetést, amit a munkahelyéről vitt volna be a teázóba. Alig hiszem, hogy 350 forintért a vendég a fogyasztás árát nem vitte volna be. Ezen kívül egy vendéglátó helynél alapvető az udvariasság és a bizalom.Ha a tulaj aggódott ezért az összegért, lehetett volna egy elismervényt írni---pl.
japankakas 2014.02.16 14:31:22
@panaszmuki: "Persze biztos én vagyok a szar szülő, meg sznob, meg kirekesztő."

IGEN, IGEN, IGEN
Lassan olyan képzete lesz az embernek, hogy az eladósodottság valami kegyelmi állapot Magyarországon. Vagyis az jó, az kell, mert valami kifacsart logika szerint előnyökkel járhat. Úgyhogy felhagyok a családi kassza beosztásával, és honfitársaim tömegéhez hasonlóan én is…..
japankakas 2011.11.03 16:11:04
@néma bárány: nem tudom milyen 10 %-ról beszélsz? Kinek, és mikor, és minek kell ez?
japankakas 2011.11.03 16:15:27
@néma bárány: nem muszáj a postánál kötni a kötelezőt. De ha az a legkedvezőbb, még akkor is, ha nincs lakáshiteled, biztos nem nézed, hogy ki a tulajdonosa a biztosítónak.