Regisztráció Blogot indítok
Adatok
snooze light (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai poszt írója kérte, hogy a névtelenség homályában maradhasson, mert annyira sokkolták a vele történtek, hogy nem szeretne újra találkozni a nagy sötét BMW-vel, aki egy időre megduplázta az egész család vérnyomását. Az látszik, hogy eddig nem olvasta a blogot, mert akkor…..
snooze light (törölt) 2010.11.30 18:34:11
@SickBoy: Tisztán látszik hogy a Szamarás nyomja neki miután a Landkrúzeres elkezdi előzni. Gondolom villogott is. Így járt rá is szolgált.

A poszthoz, vagy inkább a posztolóhoz. 7es bömcire kunhetesre ixötösre nem villogunk. Ez legalább olyan alapszabály, minthogy víz alatt nem próbálunk meg levegőt venni. Ha esetleg mégis,úgyis te jársz rosszul. Ezért járok kunhéttel, ti gecik.
A nyáron futott végig a magyar neten egy élelmes makói cég terméke, az extra olcsó, Válság szelet nevű csoki. A tréfás kedvű édesipariak számítása a jelek szerint bejött, olvasónk, BJudit a Békés Megyei Pándy Kálmán Kórház menüjében találkozott a cuccal.  ..
Régebben vitatkoztatok már arról, hogy ököllel be lehet-e törni egy autó ablakait. Sokan még abban is kételkedtek, hogy egy felhúzott oldalablakot be lehet ütni, nem is tudom, hogy felmerült-e ugyanez az első szélvédő kapcsán. Mert nagy sebességű gázolásnál persze, hogy…..
Belsőség Bazi nagy magyar lagzi 2010.11.24 06:40:00
Vagy inkább olasz teadélután? Egy biztos, jól esik néha szembesülnünk azzal, hogy a Totalcar nem a Seggen Ülő Némák Egyesülete, hanem egy ilyen folyamatosan pörgő izé. Ilyen óriási vitát eddig semmi se generált a szerkesztőségben. Ennél talán egy hosszabb levélváltás volt,…..