Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kozmamiki

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Racionális embernek tartom magam, az Astro Tévéből is csak a pénzmágiánál kezdek el tárcsázni, de nem hagyom magam palira venni a Szentivánéji dupla rontáslevétellel, haha, átlátok rajtatok, rohadt sarlatánok, nem is áldoztatok kecskét hozzá, így hogy veszed le a rontást, hm? Azzal is tisztában…..
kozmamiki 2016.07.30 07:45:56
@Palladrin: Kedves Palladrin barátom, se nem vagyok megvesztegetett, se nem megvezetett, mindössze csak utálom, ha az igazságot el akarják ferdíteni és ha hülyének néznek, és manipulációval félre akarnak vezetni, csak hogy a saját mondandójuknak, véleményüknek súlyt adjanak. Tekintettel arra, hogy a médiában dolgozom 22 éve, pontosan tudom, hogyan manipulálnak, és történetesen ezen a sajtótájékoztatón épp részt vettem 2011-ben, tehát az eredeti az, amit belinkeltem!

De ha jobban megnézed, kinagyítva a képet (jobb egérgomb, Kép megnyitása új lapon),akkor nem kell képszerkesztőnek lenned, hogy magad is lásd, nem sikerült tökéletesen az összeillesztés.

Nem az a gondom, ami ellen és ahogy vagyunk ebben a cikkben, de ha ez a valóság elferdítésével és az emberek manipulációjával történik, akkor ez számomra dühítő, mindegy melyik oldalon van.
kozmamiki 2016.07.30 08:00:27
@Palladrin: Kedves Palladrin barátom, köszönöm őszinte és együtt érző aggódásod, igazán szívet melengető, de szerencsére nyugalom van, nincs feszültség, csak hát a "TÉNYEK" ugyebár :-D :-D :-D
kozmamiki 2016.07.30 08:18:39
@Palladrin: Ki az a Mi? Na és mondja, mi az igazság? Mert ugye az egy nem mérhető, objektív fogalom, és mindenkinek megvan a maga igazsága ugyebár. Amúgy pedig én nem a nagy IGAZSÁGról beszélek, hanem arról, hogy megvezetnek bennünket, konkréten, most a kép manipulatív összeszerkesztéséről.

Én úgy látom, hogy intelligens vitát önnel a továbbiakban nem tudok folytatni, tekintettel arra, hogy személyes sértegetésekbe megy bele (megvesztegetett, fals bejegyzések, felületesen dolgozom), így elköszönök és találok sokkal értelmesebb elfoglaltságot magamnak. További jó szórakozást!