Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szalámi No1

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Atlasz. Pados 2009.10.01 13:04:53
          Bizony, Padosnál is megbuktam, magyarból. Ez azért számított!         Idézetek egy világhálós iskolai fórumról:         „Volt egy Pados Pálunk, aki mindig pityókás volt, a folyosó végéről már ordított egy nagy ááááá-t, majd a kötelezően nyitott ajtóból az asztalra hajította a…..
Szalámi No1 2018.02.08 17:58:36
Vastag keretes szemüveg, boka fölött libbenő gatyaszár és kötött sapka vs. csokornyakkendő és kisestélyi - nagyjából erről szólt A Dal döntője, amiben eldőlt, hogy Bye Alex képviseli a magyar színeket a malmői Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntéssel lehet vitatkozni, de az…..
Többször jött már elő, hogy hazánkban sok dolog nehezíti a mozgáskorlátozottak amúgy sem könnyű helyzetét. Dzsim sajnos egyből két ilyen problémával is szembesült, miután megpróbált a reptéren leparkolni. Ez a hely is megér egy "misét", mert tényleg nem semmi pénzeket…..
Szalámi No1 2012.11.28 10:11:04
@xaba99: Te egy nagy bunkó vagy! Egy pillanatig sem vitatta a büntetés jogosságát,hanem azt kifogásolta, hogy ő miért nem dolgozhatja le, mint más egészséges társa. Ez a hátrányos megkülönböztetés, pont az ilyen érzéketlen tuskók miatt van, mint Te.
Franciázás, japánkodás és csikágózás - mind a múlté, ha az oktatási államtitkár végigviszi az egynyelvű oktatásra vonatkozó terveit. Interjú Hoffmann Rózsa oktatási államtitkárral. Mit jelent konkrétan az a kijelentés, hogy államilag kellene szabályozni a kéttannyelvű…..