Regisztráció Blogot indítok
Adatok
..RégiMunkás..

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hello, Pár szóval szeretném ismét dicsérni Prekop Anikó cégét és munkatársait. Beosztottja ismét kitűnően teljesítette a "tartsuk a vonatot olcsó, gyors, hatékony módon tisztán" című feladatát. Szeretném a hatékony munkavégzésre való törekvését kiemelni.…..
..RégiMunkás.. 2010.12.16 00:38:55
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Te kis Aberált Senkiházi az anyádat szopatom éppen de holnap a ribanc nagy anyádat és annak az anyát és az ö anyát is meg fogom szopatni te kis homok búvár!! és utána a te kis kcsg segged is meg kúratom valami éces kcsg el és utána apádat le kell szopjad te kis fasz szopó nyaligátor kurva !!!!!!!!!!!
..RégiMunkás.. 2010.12.30 10:01:51
@PatóPál: Te semmire kellő kis kcsg mi az hogy nem bírom bizonyítani?? akkor találkozunk a Nyugati Pálya udvar mögött és majd ott leesik a pofád te kis semmire kellő..... !!!!! meg mutatok ott neked egy Raktárt ami tele van pakolva mindenféle veszélyes savakkal...és ezek savakért mint **Rácz József** Felel !! Ez a Dagadt Disznó malac pofájú azt hiszi hogy ö huu de nagy főnök és közbe sehol semmi