Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vzo

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem jó - mondta Batgirl, és a negyedéért javíttatta a tabletjét. Sokadszorra derül ki, hogy érdemes gyanúsan drága vagy fura megoldás esetén máshol is megnézetni az elromlott kütyüket. Bár amíg garanciális, én nem vinném nem szakszervizbe.  Kedves Homár! 2014.05.12-én…..
Beköltözni egy albérletbe 2 hónapra szerződés nélkül, ahol már az első telefon után változnak a feltételek, szexmasszázzsal nyomaszt a főbérlő rokona és nem kapsz kulcsot a szobádhoz??? Ember!!! (Ne nagyon bántsuk a posztert azért, nyilvánvalóan van elég baja.) És igen,…..
Béci nem szeretne semmilyen formában érintkezni a semmiféle konkrétumot nem tartalmazó állítólagos követelését sárga csekken követelő Cessio Zrt.-vel, minthogy nincs semmilyen tartozásuk: Levelemet azért írom, mert az utóbbi időben egy Cessio Zrt. nevű cég kezdett el…..
Péter nem követte a Homáron a Wizzair kézipoggyász-áremelést, úgyhogy meglepődött, amikor 42 ezer forintra ledhúzták a repülőtéren már kiutazásnál: Augusztusban néhány napot Rómában töltöttem két nagykorú, egyetemista gyerekemmel, akik tanulmányi eredményükért…..
Rohamtempóban fejlődik a Budapest Airport technikai felszereltsége, egy hete üzembe állítottak 300 új poggyászkocsit. Ennek azonban ára van, menetenként 300 ft/1 euro. Az utasok értetlenkedve rángatják a kocsikat, mert ezek szerint mind olyan fejletlen környékről származnak, ahol…..
vzo 2013.05.22 18:42:37
@kutato525: "Ha én veszek egy jegyet, akkor teljes árú jogom van kultúráltann és főleg ZAVARTALANUL utazni!"

Ez így van! Múltkor is úgy kellett végigülnöm a 10 órás repülőutat, hogy a gép szárnya alatt levő 4 hengeres izé folyamatosan zúgott! Amikor szóltam, hogy kapcsolják le, mert nem tudok aludni, nem voltak hajlandóak ezt megtenni! Hát ezért adtam ki többszázezer forintot egy repülőjegyre?
vzo 2013.05.22 19:02:35
@igazságos: "neked sem volt szerencséd egy 2 éves, bombolo, hisztiző, földhöz vágó, utasokat dobáló gyerekkel utazni, vagy komfortálódni a való életben"

De igen. Otthon vár. Bár földhöz még nem vágja magát, de fejlődőképes:)
Egyébként én sem vinném magammal repülőútra, de nem azért mert ezzel másokat zavarna, hanem mert egyszerűen végigszenvedné az utat. Majd ha nagyobb lesz, ráérünk repülős nyaralásra menni, az úticél nem szalad el.