Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feszítővas

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lány 1 éven át hülyíti a szerencsétlen udvarlóját, aki magából többszörösen majmot csinálva, hagyja, hogy az orránál fogva vezessék a semmibe. Biztatásul csak csókokat kap, de semmi többet. Levélírónk szerint a tétovázás egyik lehetséges oka, hogy a lánynak pasija van…..
feszítővas 2011.11.15 21:07:32
@gyvy: Valahogy úgy..:D
Rendes csajok bevetnek mindent a cél érdekében.
Ha felhív 24 órán belül, akkor nyert ügyem van?? :D
feszítővas 2011.11.15 22:05:08
@Dövan: Köszi.Bízom benne, mert nekem való a pasi.De mi van ha nem csak egyet akarok?Heti kettőt rendszeresen, mondjuk.:) Eléggé nekem való az ember, jók a paraméterek és lehet vele dumálni is. (előtte + utána)
feszítővas 2011.11.16 10:49:59
@Picicsibe: Ja, igen ebből is látszik a pasik sem egyformán működnek, hál'isten. :)
Nem kenyerem a taktikázás, ahhoz már "öreg" motoros vagyok, meg túl is pár elcseszett randin.Ezért is örülök, ha egy nekem való fickó kerül az utamba, ágyamba.
Nah, remélem ma azért rámcsörög!
Ja, és örülök, hogy megtudtam milyen kizáró tényezők jöhetnek szóba a második suna esetében. "harangozás, tetszőlegesen álló csöcsök és a szagok" :D
„Azt hittem, egy jó este kezdődik, de tévedtem: már félig az ágyban voltunk, majdnem pucéran, amikor egyszer csak kibontakozott és eltűnt a vécében” – egy felajzott férfinak nincs lankasztóbb, mint a szex közben távozni készülő hölgy. És ha utána levélben…..
feszítővas 2011.11.09 21:06:29
@Final Judgement: Imádom ahogy írsz.. Mondd, ha rendesen megfizetlek leszel a pszichomókusom? :)

@z: Köszönöm.. A gondolatmeneted megerősített abban, hogy vannak még férfiak akik betartják a "társasjáték" íratlan szabályait akkor is, ha a nők manapság már nem tudnak igazi nőként viselkedni. Sajnos.