Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emhaef

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, egyszerűbb keresni ötszáz afrikait, aki eljön egy bicikliért Budapestre, és lábon hazaviszi, mert az adománynak szánt kerékpárok elszállítása nagy kihívás, legalább akkora, mint a kitartó adománygyűjtés. A 1000 bringa Afrikának projekt küzd a feladattal.…..
emhaef 2010.12.14 18:02:02
A Margit híd lezárásával kapcsolatos kérdőív a spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dFF1RGJmSUI2Nm9LMlJ1NW4tYzVFbWc6MQ linken található. A kérdőív kitöltése mindössze 1-2 percet vesz igénybe. A kitöltésért előre is köszönet!
Ha már ilyen ráhúzós levelet kaptam, bevezetésképpen elmesélem egy saját, pénteki történetemet. Egy ügyféltől mentem a másikhoz a Hegyalja út belső sávjában a Duna felé, összefüggő kocsisor volt mindkét sávban, de rendesen haladtunk. Mivel a híd előtt jobbra kellett…..
emhaef 2010.12.14 17:56:23
A Margit híd lezárásával kapcsolatos kérdőív a spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dFF1RGJmSUI2Nm9LMlJ1NW4tYzVFbWc6MQ linken található. A kérdőív kitöltése mindössze 1-2 percet vesz igénybe. Előre is köszönjük!
Jól a délután végére csúszott a mai poszt megjelenése, de ha minden jól megy, akkor megéri, hogy most várnotok kellett egy kicsit, többet egyelőre nem árulok el... De akkor jöjjön is a lényeg: Lionking olyat élt meg, ami itt a blogon is visszatérő probléma és sajnos számos…..
Moszkva téri peticiónk alig több mint 90 támogatóval máris célt kezd érni! Mi leszünk a legkevesebb tagot számláló, ám leghatékonyabb petició-lista. Vita nyista :)Az infót köszönjük P.A.-nak, a hírcsokrot pedig az Index-nek! Beindult a fideszes lobbiharc a…..
autózz! Megbízható szemtanú 2010.11.22 08:33:00
Korábban már többen is kérdeztétek, hogy mi az a kamera, amivel készítettem azokat a felvételeket, amik a blog youtube csatornájára vannak feltöltve sárga feliratokkal a sarkaiban, Most jutottam el odáig, hogy van egy kis időm írni nektek egy kis élménybeszámolót, meg úgy…..