Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Snowmoon

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kisgyerekkel nem sétagalopp utazni, főleg, ha menet közben elhagyják a reptéren a babakocsit. FT-ék a harmadik napig bírták a várakozást, aztán vettek egy új kocsit 110 euróért. A negyedik napra meglett az eredeti jármű, közepesen lezúzva kapták vissza. A két káreseményt…..
Snowmoon 2011.09.19 22:35:04
@atpijkamo: nagyon szellemes vagy ! gratulálok...
Snowmoon 2011.09.19 22:50:48
@CatMother: annak alapján amiket ide írogatsz simán lecsukathatnálak mert valószínüleg egy pedofil köcsög vagy. A másik verzió hogy egy degenerált kretén. Egyébként meg a te jó kurva anyádat ! és örülj hogy nem tiltatlak le innen !
Snowmoon 2011.09.19 22:33:39
@CatMother: ilyen elvekkel nem is ajánlom hogy legyen... egyébként pedig majd ha lesz- ha lesz egyáltalán - megváltozol, vagy marad a másik lehetőség hogy azért írogatsz ilyen faszságokat mert eccerűen egy ostoba suttyó vagy.. bocs, de más verzió nincs...
Hosszú vita után ráálltam, de kijelentettem, hogy a gyerekek nem kerülnek a nevére, hanem az enyémre. Belement. Sziasztok! Rövid leszek és tagolt. :) Azért hagyott ott az élettársam, mert nem mentem hozzá, de kezdem az elején. Megismerkedtünk, egymásba szerettünk,…..
Tisztelt terror blog! Megalázásom történetét mesélném el önöknek. Kérem, a nevemet ne tegyék ki az oldalra. Irodai állásra jelentkeztem egy a szomszédos városban található munkahelyre. Egy kis faluban élek, sajnos itt nem igazán van munkalehetőség. Sajnos még gyermekkoromban…..
Sziasztok!   A legelején szeretném leszögezni - megelőzendő a sok támadást - nem az orvosokkal általánosságban van problémám, sőt, az egyik gyerekkori barátnőm maga is orvos. Egy bizonyos személyre haragudtam meg mérhetetlenül, mert úgy bánt a kisfiammal, ahogy az…..
Snowmoon 2011.03.25 23:10:36
@kirbor: így van !! de akkor is, az orvos minősíthetetlen !!! minimum feljelenteném !!
Ez a téma már többször előjött ezen a blogon, és valószínű egyre többen kerülnek ilyen helyzetbe. Ha a hagyatéki tárgyaláson kiderül, hogy magasabb a hitel mint az örökség értéke, érdemes visszautasítani az örökséget.Tisztelt Zugügyvéd! 2009. januárban volt a…..
Sziasztok!   Előrehozott Mikulás buli volt nálunk a múlt pénteken. Idén kerültem a céghez, ezért akkor is ott lettem volna, ha nem lett volna kötelező, bár utólag már azt kell mondjam, jobb lett volna otthon maradni. Minden azzal kezdődött, hogy délután 3 körül kollektíve…..
Snowmoon 2010.12.08 11:44:47
@admin1221:

szerintem is illene egy cégnevet kiírni, nem hiszem hogy ez hitelrontás lenne...
Meglesz a Csendes-óceáni magyar kultúrgyarmat! Szabi küldte el a linket arról, hogy két héttel ezelőtt magyar kürtőskalácsos bódé nyílt Hawaiin, Honoluluban. Kicsit utánanéztem, és kiderült, hogy a tulaj nem más, mint az a Szadovszki Zsolt kajakos, aki 1999-ben, a szegedi…..
Snowmoon 2010.11.24 15:21:59
@Dr Jozef Vengloš: az már nem újdonság... :-)