Regisztráció Blogot indítok
Adatok
manu_2

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Infographics 20 éves a Linux 2011.10.06 16:58:00
20 éves a népszerű nyílt forráskódú operációs rendszer, a Linux. A hobbiprojektként indított megoldás nagy utat járt be, mára számos különféle változata és felhasználási területe létezik. Ma 20 éve tette közzé Linus Torvalds a Linux operációs rendszer első hivatalos…..
manu_2 2011.10.07 11:27:48
@max val, a bircaman:

Kb. 1 éve még én is így voltam a dologgal, mert korábban párszor tényleg befaragtam a használjon-minden-családtag-és-barát ubuntut filozófiával. Tehát mindenkinek win7-et telepítettem, kényszerűségből.
Aztán hetente jártam mindenhova (legfőképpen anyósomhoz, apósomhoz, szüleimhez) piszlicsáré hibák miatt, hibaüzenetek, lassulás, beakadt szoftverfrissítés, nem megy a net, ilyesmi... Win 7-től is besokaltam, gondoltam nagy merészet - 11.04 sokat szidott Unityvel!!!
B*szki, azóta semmi gond, a fentebb említett átlag userek csodásan elvannak, böngészgetnek, képet szerkesztgetnek, e-maileznek, officeoznak, videohívások stb. Jah, és még maguktól telepítgetnek, frissítgenek is. Magam sem akarom elhinni, de így van.
Bírósági vezetők 1990 óta még soha nem fogalmaztak olyan keményen, mint a napokban nyilvánosságra hozott, a nyugdíjazási szabályaikat az alkotmányban megváltoztatni szándékozó kormányzati döntés ellen tiltakozó nyilatkozatukban. Érdemes elolvasni a teljes szöveget, mert ilyen…..
DélkeleT Közlekedés Kínában 2010.11.22 10:59:00
Kínaiakkal, kínaiak közt utazni olyan, mintha egy több ezer fős óvodáscsoporttal próbálnál közlekedni - rengeteg türelem és figyelem kell hozzá. Majd' három hónap tapasztalata azt mutatja, hogy a világ legnépesebb nemzetének tagjai szinte kivétel nélkül a négyéves gyerekekre…..