Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZoZy

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új építésű lakópark, ahol az építtető több év alatt, szép sorjában húzta fel az ingatlanokat. Az utolsók között értékesített lakásnál a mit sem sejtő első tulajt érte utol az időközben ki nem fizetett, és igencsak bepipult alvállalkozók bosszúja. Mint később…..
Kedd hajnalban lezajlott a világ legdrágább tengeri mentőakciója, a Costa Concordiát hosszú előkészítő munka után, egy 19 órás művelet során állították vízszintesbe. Egy újabb akcióval majd elvontatják és darabjaira szedik szét az egykori luxushajót, pedig egy nemzetközi…..
"Albérletbe nem megyek, mert akkor 25 évig fizetek és a végén még mindig nincs lakásom!" "Lakásra nem veszek fel hitelt, mert a teljes futamidő alatta a többszörösét kell visszafizetni!" Egy-egy érv a saját lakás és az albérlet mellett. A két tábor a vitában itt…..
ZoZy 2013.07.19 21:35:53
@zobod: "A lakás az ember vagyonának része"

Feltétlenül igaz, de ha csak ha már kifizetted és nincs rajta senki javára jelzálogjog, vagy bármiféle teher bejegyezve. Erről a tényről az utóbbi 5-10 évben sokan megfeledkeztek. Addig azért lehet parázni, hogy jajj, mi lesz ha az elkövetkező 10-15-20 évben súlyosan megbetegszem, kirúgnak és nem találok állást, megemelkednek a törlesztőrészletek és nem tudom fizetni stb. Aki előre látja az elkövetkező 10-15-20 évét, az csal.
ZoZy 2013.07.19 22:07:09
@A Tyne folyó déli partja: De kell fizetni, de ha nem megy, akkor nem bukok milliókat és mentálisan nem kerülök a padlóra, mint azok, akik elbukták a házukat. Legfeljebb átmenetileg meghúzom magamat egy barátnál, rokonnál.
ZoZy 2013.07.19 22:49:44
@Steve123: A 3-ik levél után kifújtam purhabbal a postaládát és ráírtam lakkfilccel, hogy "már 4-szer szólok". Semmi változás nem történt, folytatták tovább a műsort. Utána kifigyeltem, hogy mikor nincsenek otthon és a zárakba pillanatragasztós fogpiszkálokat törtem. Volt délután nagy hajcihő, mire egy lakatos kinyitotta nekik az ajtót. Az új postaládába ment a cetli, hogy "már 5-ször szólok az együttélés szabályai miatt". Egy ideig, 1hétig csend volt, de amikor éjjel arra ébredtem, hogy apuka részegen Jimmy-t és Dolly Roll-t bömből felváltva, az őt csitítani próbáló asszonnyal ordít, mint a sakál és ettől a gyerek visít, betelt a pohár. Felbaktattam és az ajtórésbe nyomtam 2 tubus pillanatragasztót. Fél óra múlva, amikor megkötött, felmentem és gumikalapáccsal leütöttem a folyosól lévő villanyórájánál a kismegszakítókat, majd hazamentem és hallgattuk a reakciókat. Először néma csend, sötét lett náluk és a zene is elhalgatott, Utána persze nem aludtunk, mert nem tudott kimenni a lakásról és ordított mint az ökör. Másnap kiszabadították, persze a cetli megint a postaládában volt, hogy "már 6-szor szólok az együttélés szabályai miatt, kezdek mérges lenni". Azóta megjavult, amikor esetleg félévente társaságot hív, akkor a faliújságom előre bejelenti és előre elnézést kér az esetleges kellemetlenségért. Van aki csak így ért a szóból.
A célegyenesbe értünk, megvan a négy finalista, nem nagy meglepetésre négy férfi, bár ha a tehetséget és a hangot nézzük, akkor Nádor Dávid helyett inkább Nikát kellett volna a döntőbe bevinni. Hiába, a lebonyolítási rend kegyetlenebb, mint a fröccsöntő kisiparosra vadázó…..
ZoZy 2013.01.19 17:49:32
Hál' istennek, már csak egy részt kell végig kínlódni. Az énekesek olyanok, amilyenek, semmivel sem jobb, mint a megasztár/csillagszületik/xfaktor mezőnye. Sőt ,ha azt nézzük, hogy nem rendes kaszting volt, hanem meghívott, be nem futott vagy régen elfelejtett félprofik is szerepeltek szép számmal, akkor a színvonal még szánalmasabb. Csak a hang számít! Aha, anyátokat. De a legroszabb maga a műsor képernyőn való megjelenése volt. Katasztrófális rendezés, hangmérnöki és operatőri munka. A rendezőt és a stábot szimplán agyon kellene verni. A két perces dalból 70 másodpercben nem az énekes volt a képernyőn. Egy élőben adott énekversenyen minden érdekesebb volt, mint az énekes. A zenekar, a közönség, a mesterek, a táncosok, a nagytotál képek, ahol olyan messziről mutatták a színpadot, hogy mindenki felismerhetetlen volt. Ja meg a színpadi fények, amik annyira erősek voltak és annyira vakították a kamerát, hogy élvezhetetlen lett az egész. A tegnapi kedvencem amikor valamelyik szám alatt csajok bohóckodtak a kötélen és volt olyan 5 másodperc, amikor csak az kötelet mutatták üresen és csak azután kúszott lejebb a kamera, hogy legalább az a szerencsétlen csaj is benne legyen a képben. Azt hittem a cirkuszban vagyok. Az xfaktor is szar volt, de legalább az rtl tud profin műsort készíteni. A tv2 pedig előre garantálhatóan gagyin csinál meg mindent, pedig most nagy lehetőségük volt, hogy konkurrens műsor nélkül fut az ő tehetségkutatójuk, de nyomorultak hozzá, hogy ezt a javukra fordítsák és nagy nézettséget érjenek el. Ők az örök vesztesek.
Levélcunamival próbálják befolyásolni az EU kerékpáros fejlesztésekkel kapcsolatos álláspontját. A Kerékpárosklub az egyik magyar képviselő, Bánki Erik bombázására bíztatja az elkötelezett bringásokat. Hétfőn szavaz az unió illetékes bizottsága a közlekedési…..
ZoZy 2012.12.14 18:47:39
@Közbiztonság Szilárd: ritka nagy hülye vagy, remélem büszke is vagy rá! Nyugi, nem főállású brigás aktivista vagyok, hivatásos soförként járom Büdipestet minden nap, de sajnos azt kell hogy mondjam, az autósnál nagyobb paraszt nem sok van a földkerekségen. Belőled is csak az irigység beszél, mert gubbasztasz a bádogdobozodban a dugóban amíg a bringás szabadon tud haladni és leszarja a benzinárat és az autó fentartásának a tetemes költségeit. Érdekes, nekem bringás még sohasem okozott balesetet, de autós jóval többet. Amíg naponta 80-100 autóst látok olyan szabálytalanságot elkövetni, amiért helyben agyon kellene verni, mert mások életét veszélyezteti, addig felesleges verni a nyáladat a bringásokra. Ja, és anyádba a lófaszt!
ZoZy 2012.12.14 21:08:57
@Közbiztonság Szilárd: seggfej papagáj, csak ismételgetni tudod a hülyeségeidet? Bizony paraszt vagy, csak nem esett le neked, hogy pont annyira általánosítottam az autósokkal kapcsolatban, mint te a bringásokkal. Csak túl ostoba vagy, hogy értsd is azt amit olvasol, te környezetpusztító piros zsigulis cigány.
15 éve még futárkodtam: pénzügyileg ínséges állapotom és a motorpiac miatt robogóval volt jó, elviselve annak kompromisszumait, de kiélvezve megbízhatóságát. Viszont nem mindegyik kis történet robogóval esett meg, hiszen próbáltam minél hamarabb kitörni a szintről, amely…..
Amikor vasárnap belefutottam a Gyalogoshíd épül a Dunán című hírbe, hatos fokozatú izgalmi állapotba kerültem: az elmúlt hetekben sokat tanulmányoztam Budapest városfejlesztési koncepcióit, és szinte mindegyiknek hangsúlyos eleme volt valamilyen belvárosi gyalogoshíd. A…..
     Nincs mentség, ha elüt egy jármű a zebrán egy gyalogost. Főleg, ha utána cserben hagyja. Ez tény, ez a szabály, ami jól is van így. Bűnhődjön csak, amit a társadalom ítél neki. És akkor most nézzük meg együtt a videót, és képzeljük bele magunkat…..
ZoZy 2011.01.05 22:38:01
@GYUSZI BACSl:
Te szorzol kettővel? Úgy nem ér!
A 2X2 haladósávval jól bebizonyítottad.:)
ZoZy 2011.01.05 22:54:24
@GYUSZI BACSl:
Akkor javaslom kattints rá egyet a nagyítóra, számolj és utána számolj be róla, hogy miért négyet számoltál, akár kanyarodik, akár nem. A középső kettőt ne számold, az előled el van zárva, azon villamos jár tudod, az a nagy sárga!
ZoZy 2011.01.05 22:56:53
@GYUSZI BACSl:
Akkor légy szíves nagyíts bele a linkelt térképbe és számolj!
Ha 4-nél többet számoltál, akkor a villamospályát is beleszámoltad, pedig az le van zárva előled.
Szerencséje volt a Mondeot vezető nőnek, akit András látott necces szituációba keveredni. Nem tudom, mit gondolt, mi van, ha ráfut a mixer kocsi? Behorpad a lökhárítója? Az egyirányú Török utcánál állok a kocsisorban, mennénk a Moszkva tér felé. Én a belső sávban,…..
ZoZy 2010.11.24 16:32:35
@ehja:
Ezek szerint a vizes beton lebeg a víz tetején?
Ezt gondold át újra, valamit nagyon benéztél!:)
Jó kis felelősséggel kapcsolatos helyzetet küldött be Balázs, ami persze számára kevéssé jó, mert neki át is kellett élnie. Szerintetek a lenti esetben ki a baleset okozója? Az alábbi eset szeptember 21-én délután történt meg velem Budaörsön. Egy Renault Espace 3-at vezettem,…..
ZoZy 2010.11.22 17:48:10
@nahát-nahát:
nahát-nahát 2010.11.15. 08:53:55
Én is több gyerekkel autózok. Nem vagyok hajlandó az ő épségüket kockáztatni, egy fölösleges divat eszetlen képviselői miatt. (A sajátomat már többször kénytelen voltam, hogy megmeneküljön néhány őrült kerekes!)
Válasz erre
nahát-nahát 2010.11.15. 08:59:40

Ritka nagy jószág vagy! Mint kiderült a bejegyzésből, sportolókat nevezel egy fölösleges divat esztelen képviselőjének. Ha leelőzöl egy biciklist, számítanod kell rá, hogy előbb-utóbb biztosan utolér. Szerinted, ha megáll a sor, akkor ők is álljanak meg? Vagy hogyan kéne nekik haladni? Frusztráltan, a hülye bádogdobozodból csak kívülállóként nézelődve könnyű ugatni olyanokra akik saját izomerejükből is képesek helyváltoztatásra. Az hogy szabálytalanok, egy dolog, ezekre az infrastruktúra és főleg a hozzád hasonló pudingseggűek kényszerítik őket. Ja, és nem vagyok bringás, hivatásos sofőr vagyok, akinek sokkal több baja van az ezrével flangáló úri sofőrökkel, akinek fogalmuk sincs a közlekedésről, és még akkor is anyázik, ha ő a hülye.