Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyuccka

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostantól az eddig érvényben levő szigorítások mellett, nem lehet majd rágyújtani New York City parkjaiban, tengerparti strandjain, deszkázott sétányain és gyalogos övezeteiben. Ezzel a tilalommal a nyugati partot próbálják utolérni, ahol már régóta él ez a szigorítás. A…..
Köztudott, hogy a cigifüst és a nagyvárosi szmog belégzése nincs túl jó hatással az ember egészségére. A különböző légúti és érrendszeri betegségek mellett, okozhat például szürke hályogot is. Amerikai tudósok megcsípték a kis dögöt, amelyik nagy valószínűséggel…..
smoke story Trükkös görögök 2011.04.22 13:46:00
Ezt a napsütéses, szép országot nagyon agyafúrt emberkék lakják. Történt egyszer, hogy a nép nyugalmát megzavarva egy okos vezér, név szerint Jeórjiosz Papandreu bevezette a roppant szigorú dohányzásellenes törvényt. Ezzel igazából senki nem értett egyet, nem volt jó az…..
smoke story Illem vagy szabály 2011.03.22 11:54:00
Érdekes felsorolásra és egyben konklúzióra bukkantam egy cikk olvasása közben. Íme: Az etikett szerint például nem illik rágyújtani kis légterű helyiségekben, szórakozóhelyeken, tömegközlekedési eszközön, ruhatárban, liftben, olyan gépkocsiban, ahol gyermek, terhes nő vagy…..
Legalábbis Új-Zélandon az a terv, hogy addig leszámolnak vele. Tariana Turia, a maori kisebbségből származó egészségügyi miniszter elmondta: "Eljött a döntő pillanat, hogy felvegyük a harcot a dohány okozta betegségekkel és a halállal, amelyekben szinte mindegyik…..
Amint este ül a lámpánál betűt betűre vetve, vékony, éles csöngetést hall. Leteszi tollát, figyel. Valahol, csöngetnek. De nem kívül, hanem belül, őbenne. Csöng a füle. Meddig tart ez? Percek múlnak. A csöngetés nem szűnik: nem erősödik, nem gyöngül, mindig ugyanaz.…..
smoke story Spanyol bohózat 2011.02.21 11:16:00
Újabb zseniális húzással keltették fel a világ figyelmét a spanyolok, pontosabban a katalánok (legalábbis az enyémet biztos). Az történt ugyanis, hogy az egyik barcelonai színházat meg akarják vágni amiatt, mert a Hair című előadás közben rágyújtottak a szereplők (zárt…..
"Turn the quiet up, turn the noise down Let this ol' world just spin around I wanna feel it sway, wanna feel it sway And put some feel good in my soul Drink a little drink, smoke a little smoke..."www.youtube.com/watch..
smoke story Mától tilos... 2011.02.01 09:22:00
...dohányozni a BKV megállóiban. Figyeljünk oda, mert akár 50 000 forinttal is lehúzhatnak a szemfüles közterületfelügyelők! Persze ha ezt is olyan beleéléssel fogják ellenőrizni mint az aluljárókat, akkor úgy vélem nem igen van mitől tartani...
méhike blogja Tart-ÓÓÓ..... 2011.01.19 17:02:00
Visszaolvasgatva a korábbi bejegyzéseket, észrevettem, hogy sok érv és ellérv, kép, megállapítás stb. szól magáról a blázról. De mi újság varázspálcák tartójával? Lehet mintás vagy egyszerű fekete, nőies, férfias, exklúzív, fém, porcelán, leszokóban lévőknek,…..
smoke story Karmazúzó dohány 2011.01.14 14:02:00
A buddhista Bután elég bután áll hozzá a dohánykérdéshez. Szerintük a dohány ártalmas a karmára, ezért már 2005-ben betiltották az értékesítését. A dohányzást magát nem tiltja, csak szigorúan korlátozza. Személyenként maximum 200 szál a fejadag. Olyannyira…..
méhike blogja Kép-zelegjünk 2011.01.14 13:51:00
Bizonyos témák kreatív tevékenységre késztetnek minket. Egy-egy szólánc, játék a szavakkal. Másokat hosszabb lélegzetvételű iromány megalkotására ösztönöznek. Rigmusok, vicces versecskék sejlenek fel bennünk. Néhányan gépet ragadnak és kattogtatnak, remélve, hogy a végén…..
Spanyolországban bevezették a létező legszigorúbb dohányzás-ellenes törvényt. Ott ahol az egyik legnagyobb a kávéházi, dohányzási kultúra, betiltották az éttermekben, bárokban, kórházakban és környékükön, valamint játszótereken és azok közelében a füstölést. Ezen…..
smoke story Obama leszokott? 2010.12.20 10:46:29
Egy újabb dohányzó „top-celebről” derült ki, hogy abbahagyta a káros szenvedélyt. Ezúttal nem másnak mint mista Prezidentnek sikerült ez a bravúr. Persze nem kell nagyon előreszaladni, egyelőre csak a sajtósa Állít(gat)ja ezt. "Kilenc hónapja nem láttam semmi…..
Gondolom mindenki ismeri/emlékszik a Simpson családra. Ebben a sorozatban - Ropi bóhocot - leszámítva még ketten dohányoztak. Marge nővérei, Selma és Patty. Sok mesélnivaló nincs róluk, mert nem szerepelnek túl sokat. Viszont amikor igen, akkor elég nagyot dobnak az aktuális…..
Indiában a 2 legnagyobb dohánygyárnak le kellett állnia a termeléssel, mert félreértelmezhető utasítást kapott a kormánytól. Az állami vezetőség ugyanis azt találta parancsba adni, hogy december elsejétől "egyértelmű képeket kell elhelyezni a dohányzás ártalmairól a…..
smoke story Trendi vagy nem? 2010.11.29 15:51:00
 Mostanában sokat hallok arról, hogy mennyire le vagyunk maradva Amerikától, mert náluk már például tök ciki, ha valaki cigizik, és ott csak a lúzerek gyújtanak rá. Szerintem meg ők vannak lemaradva többek közt ebben is, mert náluk, mint sok minden, ez is csak egy felszínes…..
smoke story Putyin a minden6ó 2010.10.07 11:47:00
Vlagyimir Putyin orosz kormányfő megtiltotta 6 dohányzó miniszterének, hogy rágyújtson, vagy csak rágondoljon a cigarettára. A vezér rendelkezésének a hátterében, az egyre szigorodó törvények állnak, mely a fokozatosság elvét követve, először az állami vezetőket kötelezi…..