Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fred Krueger

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sokat emlegetett és eredménytelenül kritizált, a választói jog gyakorlását lényegesen körülményesebbé tevő új választási törvényt végül elfogadta a FIDESZ-KDNP. Nem voltak illúzióim, a saját pitiáner érdekek láthatóan lényegesebbek, mint a sokat emlegetett demokrácia…..
Fred Krueger 2012.11.28 15:58:12
@Az ezredes: majd csörög a piros telefon, aztán el lesz intézve.
- Újabb településeken cserélik fideszes politikusok arcaira az óvodai jeleket, márciusra pedig nem marad olyan óvodai csoport az országban, ahol ne történne meg az átállás! - jelentette be sajtótájékoztatón Giró-Szász András kormányszóvivő, aki elmondta azt is, hogy ez ugyan…..
Fred Krueger 2012.11.22 14:16:00
A kényszerből történő kivándorlás, nemcsak a pénzről, pláne nem a hazafiatlanságról szól, hanem leginkább arról, hogy akik hazájuk elhagyása mellett döntenek, azok nem érzik úgy, hogy az ígéretekből valaha is lesz valami, hogy olyan jövő vár rájuk (a máról nem is…..
Fred Krueger 2012.11.17 16:02:59
Leáll a kolbászgyár, drágulnak a pékáruk, csökken a minőségi élelmiszerek iránti kereslet, egyre fontosabbá válik az ár, egyre kevésbé nézi az ember, hogy mi van a csomagolás hátuljára írva. És ez még csak az evésről szól, valójában az élet minden területén igyekszünk…..
Kedves honfitársak vallják be, mindig is sejtették!   Csatlakozz hozzánk a fészbukon! Klikk: az amerikai fiú a fészbukon Ha tetszett a bejegyzés, megköszönjük, ha ajánlod ismerőseidnek! Fontos: Ha van valami, amit szívesen megosztanátok velünk, akkor azt…..
Fred Krueger 2012.09.28 10:17:25
@Lasombra: Lehetséges, hogy Áder egy idegen faj képviselője, aki hasonmásaival a világon mindenütt felbukkan? Játékipar, filmipar, a végén még Ronald McDonald arcáról is lemossa a festéket az októberi eső.
Tragikus dolog, ha valaki saját identitását kizárólag saját felmenői genomja alapján tudja, szeretné meghatározni. Egyetlen dolog van, ami ennél borzasztóbb, ha vannak olyan emberek, akik más emberekkel teszik ugyanezt. Másokat nem cselekedeteik, hanem etnikai hátterük alapján…..
Egy neve elhallgatását kérő rendőrkutya, elárulta blogunk munkatársainak, hogy a hétvégi melegfelvonulás során az ellentüntetőkkel szemben valóban aránytalanul jártak el a Pride-ot biztosító rendőrök. A kutya-őrmester állítása szerint mindenki bátran elhiheti a kiszivárgott…..
Fred Krueger 2012.07.10 17:35:41
@tusuanzen: rámozdul??? ő ment oda a kutyához, ráadásul azon picsognak, hogy bizony önvédelem volt. azért ez tényleg több, mint szánalmas
Az utolsó példányt Pokorni Zoltán ejtette el a TV2 legnagyobb állóvizében, a Mokkában. Magyar bálnát ezentúl a balneológusok cetjeink közkedvelt élőhelyén, gyógyfürdőinkben se keressenek, legfeljebb a Babits-kutató irodalomtörténészek (de csak az önköltségen diplomát…..
Bár az ünnepek már elmúltak, a sütievés ideje sosem jár le azért. Kekszeket sütni továbbra is odaáll az ember lánya, és ha azt szeretné, hogy nagyobbacska fiúgyermeke - és még ráadásul apjuk is - örüljön nem csak és csupán a keksznek, akkor olyan sütidobozba teszi, ami nekik…..
Azt hiszem, nevezhetem pozitív történetnek, amit István írt, annak ellenére, hogy az egész bonyodalom egy balesettel kezdődött. Tanulságos sztori arról, hogy érdemes kiállni az igazatokért akkor is, ha több tanú állít teljesen mást. Szeretnék megosztani én is egy történetet…..
 Pályázati felhívás  A Fiatal Írók Szövetsége, a Hírcsárda betyárjai és Tacskó Muki, a parafenomén kutya ezennel meghirdetik az első pángalaktikus álhírpályázatot, melyben részt vehet minden értelmes vagy értelmesnek mondott lény (orvosi igazolás nem szükséges,…..
Fred Krueger 2010.11.24 17:27:45
@Palermo12: akkor ez végre egy valódi valóságshow? néha gondoltam már rá, hogy erről lehet szó itthon, de most már legalább biztosan tudom! ennek a végén is csak egy maradhat? az viszi a pénzt, a lakást a megmindent? :)