Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SZaSZ

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mi kis falunk elkészültét kitörő örömmel fogadhatja mindenki, aki szeretné, hogy magasabb fokozatba kapcsoljon a hazai sorozatgyártás, illetve ne csak drámasorozatok készüljenek. A mi kis falunkat ugyanis a Content Lab Factory készítette, akik teljesen új szemlélettel igyekeznek…..
Kissé elkapott a hév, a múlt héten a Klasszban kóstolt rendkívül olcsó, de gazdag menü után nem bírtam magammal, és most egy igazi gasztroszentélybe látogattam el: az Olimpiába. Csak hogy előre tudjátok: ebben az étteremben egészen más minőségben mozog az étkeztetés, mint az…..
SZaSZ 2011.02.07 14:05:31
Meglepődtem a negatív kritikákon... Én - gasztronómiában képzett, de mindenképpen amatőr, szenvedélyes étterem-látogatónként - 4-5 alkalommal voltam már az étteremben és szinte mindig kifogástalan vacsorában volt részem. Szerintem ár-érték arányban Budapest egyik legjobb étterme az Olimpia.

Tény, hogy innovatív konyháról van szó, tehát aki a "hagyományosan" elkészített magyar ételeket keresi, esetleg degeszre szeretné enni magát, az ne ezt az éttermet keresse. (Ha egy jó nagy kolbit kívánok, nagy puha fehér kenyérrel, én sem ide megyek.) Aki viszont a kiváló alapanyagokért, érdekes ízharmóniákért, párosításokért, a kitűnő látványért jár étterembe és szívesen próbál ki akár 5-6 fogást, plusz még a bort is szereti, az nem fog csalódni.

Én mondjuk nyáron soha nem mentem, valahogy az ilyen pincehelyiség-étterembe a forró melegben nem kívánkozik az ember. Azt semmiképp nem lehet mondani, hogy rabul ejtene a hely hangulata, ide tényleg az ízek élvezetéért kötelező elmenni minden ínyencnek szerintem.

Érdekes, amit a főpincérről írtak... valóban egy bor-rajongó az illető, aki tényleg nem mulasztja el a megfelelő bor-ajánlást mindegyik fogáshoz, én nem tapasztaltam részéről erőszakos nyomulást... tény, hogy van egy sajátos stílusa, humora, amire esetleg nem mindenki vevő...

Azt meg nem értem, hogy miért baj egyes kommentelőknek, hogy pozitív kritika jelent meg egy étteremről... miért mániájuk egyeseknek az összeesüvés-elméletek, és miért gyanús az, ha valamiről/valakiről jót írnak... Egy vélemény jelent meg egy egyszeri éttermi élményről, ennyi.