Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gino 1965

6 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vártunk pár napot, adtunk esélyt a köztévének, hogy oldja meg az olimpiai közvetítések alatt állandóan felbukkanó problémákat, hogy legyenek túl a pillanatnyi fennakadásokon meg előre nem bekalkulálható technikai zavarokon, de kénytelenek voltunk rájönni, hogy feleslegesen. Az…..
Hogyan vezet az út egy Steyr pisztolytól a varázslatos csengésű bukovinai Kirlibabáig? Tálosi Zoltán szekszárdi olvasónk évtizedes vágya teljesült, amikor szeptemberben ő is eljuthatott a pécsi honvédek harcainak egykori helyszínére. Az ő úti beszámolója…..
Nincs ekezetem, sorry... Ez itt egy Fricz Tamas interju. Fricz a kovetkezot talalta mondani. Tehát biztos, hogy úgy nem szabad, hogy járási hivatalokba bemenni meg ilyesmi, sőt még azt sem mondom, hogy a polgármesteri hivatalba, és ott aláírni egy papírt. Nem. Levelet kell kapni…..
A nagy világon e kivűlNincsen számodra hely;Áldjon vagy verjen sors keze:Itt élned, halnod kell. Hoffmann Rózsa nem tréfál. Hogy ez már a kereszténydemokrata oktatási szigor egyik első jele-e, azt nem tudom, de mindenesetre igencsak komolyan veszi és szó szerint értelmezi Vörösmarty…..
Kép:csepelinfo.huA kormány leszállítja a tankötelezettség korhatárát 16 évre. Titkos hatástanulmányuk szerint ez kallódó szakképzetlen fiatalok tízezreinek megjelenésével és több ezer pedagógus elbocsátásával fog járni!Találós kérdés: melyik kormány tesz olyan lépést,…..
Lehet, hogy Meggyes Tamás tönkretette Esztergomot, lehet, hogy közel két év alatt sem szólalt fel a parlamentben, lehet, hogy miatta nem volt tömegközlekedés, közvilágítás, iskolai étkeztetés a városban, lehet, hogy feketelistát vezetett ellenségeiről, lehet, hogy a következő…..
Az Európai Parlament plénumában a frontok szinte változatlanok. A Néppárt képviselői a három órás vitában továbbra is védték Orbán Viktor kurzusát és a Fidesz kottájából énekelve kettős mércével vádolták a baloldali frakciókat. Utóbbiak élesen visszautasították a…..
Mert tévedni emberi dolog mondhatnánk, de sajnos többről van szó. Tiszteltre méltó és becsülendő az a szándék amivel, OV. megpróbál a pénzügyi konglomerátumok mindent magukénak tudni akaró harácsoló pénzhajhász köreinek, parancsoló diktátumainak ellenállni. Kicsikarni…..
Ezt a levelet eljuttattuk több napilap szerkesztőségéhez, egyik sem közölte.Marad ez a lehetőség.Tisztelt Miniszterelnök Úr! Kedves Viktor!   Nagyon vártam az Önök győzelmét, ami hál' Isten, be is következett. Tudtuk, hogy nem sétamenet lesz a kormányzás, hiszen az elmúlt…..
A reklámról Egészséges nemzet a cél! Egészséges nemzet a cél? Akkor hogy is van az, hogy mind az írott mind az elektronikus sajtóban nagyon nagy számban olvashatunk, hallhatunk gyógyszer reklámokat. Néha gyerekeket is bevonnak a hirdetésbe! Nem inkább az egészséges életmódot…..
A kettős mércéről A 62. életévüket betöltött bírákat nyugdíjba küldik, nem törődve azzal, hogy így is rengeteg a megoldatlan ügy... Eddig 70 éves korukig dolgozhattak, aztán, kis túlzással, egyik napról a másikra szembesültek azzal, hogy ennek vége. Persze, vonatkozzon…..
A bürokráciáról   T. Miniszterelnök úr! Kedves Viktor! Egyik legjobb mondata az volt, mikor arról beszélt, hogy az adóbevallásnak egy söralátéten el kell férnie... Ez nagy csapás lenne a bürokráciára – gondoltuk örömmel. Sajnos, a "való világban" ez nem…..
A hatalom arroganciájáról   T. Miniszterelnök úr! Kedves Viktor!   Nagyon tetszett, mikor Ön és kormánya arról beszéltek, hogy ezentúl a döntésekbe bevonják az embereket, hogy meghallgatják az „istenadta nép” véleményét is, és végre nem a fejünk felett…..
Vastagbőr A főszervező 2011.01.16 13:24:00
Teljesen egyetértek Szekuriti kollégámmal, a biztosítás nagyon komoly feladat, és ez teljes mértékben az eseményt szervező feladata és felelőssége (egy rendezvényszerző a tegnap estéről). Tegnap a West Balkánban (Nyugati tér, a volt Skála Metró) tartott "Noise Night…..
A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság elődje, az ORTT is hozott érdekes határozatokat, szóval nem az az Ice-T szám a az első fecske, csak most kapott nagy figyelmet, az új médiatörvény keltette balhé miatt. Amúgy ebben az az egész történetben nem is az a legszomorúbb, hogy a…..
gino 1965 2011.01.05 11:45:14
Folyt. köv.: hvg.hu/itthon/20110104_ice_t_nmhh_lou_reed_
Szerintem az Esküdt ellenségek címmel vetített részekből is le kellene keverni Ice T hangját, ott bűnözőkkel csatázik, biztos gyakran eljár keze/szája! Pfujj! Hová jutunk így elvtársak!? Előre az orbáni úton!
Szervezetünk kiváló helyes-írással, széleskörű olvasotsággal bíró munkatársat keres, aki napi szinten képes különféle szövegek helyes-írásának megfelelő szin-vonalú elenőrzésére és javítására. A javítandó szövegek között beszédek, beszéd-leiratok,…..
Subba Szexi csevej a Villában 2010.12.08 02:17:00
Nem tudom, hogy máskor is ilyen erős tartalommal bír az egyelőre csak éjjel működő online adás a Való Villából, mindenesetre ha ezt mindig így tolják, rendszeres néző leszek! Alig tizenöt perc alatt megtudtam, hogy Béci szeret véres puncit nyalni, és dugott már seggbe úgy nőt,…..