Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jorge W. Arbusto (törölt)

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 – Gyerekek, mit is ígértünk a kampányban?  – Semmit, Miniszterelnök Úr.  – Azért valamit csak mondunk!?  – Hát azt tényleg mondtuk, hogy „munkahelyteremtés”.  – Hmm, munkahelyteremtés. Ez jó. Munkahelyteremtés. Az…..
Kína mint az új világrend központja nemcsak Sarkozy francia elnök és a magyar kormányfő agyában jelent meg.  Soros György egy éve már bejelentette ugyanezt. Soros, úgy látszik, kényszeresen azt gondolja, hogy mondanivalója van a világ számára, s mivel sok pénze van, meg az…..
Jorge W. Arbusto (törölt) 2010.11.22 13:31:48
@Rodeo36: Te biztos, hogy nem kínai vagy? Mert ismerek néhány itt élő kínait és nekik a szófordulatuk az, hogy a "Nyugat irígykedik" rájuk.

Egyégként sokan irrigyek Kínára. Arra a néhány dollár milliomosra és milliárdosra mindenképpen. De hogy azokra a szerencsétlen százmilliókra irigy lenne valaki, akik napi 14-16 órát dolgoznak fillérekért, azt nem hiszem. Kína addig versenyképes, amíg olcsó. Tehát muszáj a tömegeket nyomorban tartani, különben a kisebbség nem élhet jól. Ebbe semmi csoda nincs, úgy hívják kapitalizmus.