Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Authentic Marathon Run

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
E-betűs adalékban nehéz lenyomni a jégkrémeket, de a Fornettinek ez is könnyedén sikerül. De nem is az a lényeg, hanemhogy az almás-pudingos termékük egyebek közt kén-dioxidot és halat is tartalmazhat. De hogyan? ..
Futóblog 42 km élvezet 2012.11.07 07:52:13
Jókuti András világevőt, egykori Café műsorvezetőt nem kell bemutatni a gasztronómia iránt érdeklődőknek. 110 kiló után eltávolodott egy picit a sportolástól, de soha nem teljesen: az egykori vízilabdázóval 2008-ban már futottam együtt a Nike Human Race-en, ő viszont az akkori…..
Authentic Marathon Run 2012.11.13 15:20:52
Először is gratulálok Andrásnak! Szép munka!

@BGy:
Sajnállak (komolyan), hogy nincs meg a "hű de nagyot tettem" érzés. Nekem minden olyan reggel megvan amikor 8-10 kilómétereket futok, csak úgy magamban a futópályán, vagy kirándulás alkalmával az erdőben, terepen. Sokkal jobb a napom ilyenkor, mert tudom, hogy én már aznap letettem valamit az asztalra!

Mindenkinek kívánom, hogy átélje egyszer ezt a flow élményt és boldogságot ami futás közben és után önti el az embert. Sőt, ne is egyszer, hanem folyamatosan, a "civil életben" is!

Arról nem is beszélve, hogy futás közben kikapcsol az agyam és megszabadulok minden gondomtól, gyakorlatilag meditálok, persze van még hova fejlődni, mert van, hogy kiesek a ritmusból és akkor jön a zihálás, meg a "sántítás" de ha koncentrálok, hogy semmi másra ne figyeljek csak magamra akkor újra visszajutok a flowba.

Üdv!
Futóblog Te hol futsz jövőre? 2012.10.25 13:49:08
Amikor elkezdtem futni, és főként, amikor már egy két versenyen részt vettem, valahogy elképzeltem a nagy eszemmel, hogy milyen kafa lesz, amikor majd bejárom Európát versenyről-versenyre. A félmaratonok és a maratonok remek kulisszát adnak majd az önfeledt utazgatásnak. Persze ez…..
Authentic Marathon Run 2012.11.01 09:44:58
@cindbl: te sem érted mi? nem az a célom, hogy 4 óra alatt lefussam és nem is az, hogy végigfussam, hanem az, hogy "rajthoz" álljak... Ha "reálisan" látnám a dolgokat akkor neki se állnék edzeni...

na mindegy, szasztok!
Authentic Marathon Run 2012.11.01 19:27:28
@VO2max: mithbusters jelleggel vizsgálom meg a sztorit, ehhez pedig autentikus páncél kell :)
Futóblog A fal egy hülyeség 2012.07.04 11:09:00
Megvolt az emberkísérlet: kipróbáltam, milyen, ha nem tűzünk ki magunk elé célt, csak futunk. Hosszabb távoknál ugyanis azt figyeltem meg, hogy az ember úgy a táv 80-90 %-ánál kezd elfáradni, és veszi kezdetét a szenvedés. Ha 10 kilométerre megyek, tuti, hogy valahol a 8. körül…..
Authentic Marathon Run 2012.10.25 16:32:14
Egy éve írtam a magyar magán-nyugdíjpéztárakról. És nagyon nem hízelgő módon. A magán-nyugdíjpénztári rendszer megvalósítása alapvetően katasztrófális volt. Lehet jó magán-nyugdíjpénztári rendszert csinálni, de itt nem sikerült. Most úgy tűnik, az állam kitereli a…..
Authentic Marathon Run 2010.11.22 09:37:19
szja?

www.kulcs-soft.hu/index.php?p=informaciok/berkalkulator#berkalkulator

írjad befele a bruttó béreket, meglátod, hogy 293.445 Ft bruttó ALATT jövőre rosszabbul járunk, FELETTE meg jobban.
Igazán igazságos, aki sokat keres az jövőre még többet fog, aki meg keveset az jövőre még kevesebbet.

Nembaj, lesz majd itt még sírás ha meglátják az emberek a januári fizetésük átutálásáról az értesítőt ...

Szaros 10ezer Ft kedvezményért cserébe meg nem hiszem, hogy nagyobb lenne a gyermekvállalási kedv, nekem biztosan nem lett nagyobb és egy darabig ez nem is fog változni részemről úgy érzem...

Szebb jövőt!