Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mattone111

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom másnál hogy van, de az én házamba akármikor megyek haza, mindig van rántott hús, savanyú káposzta meg egy kis süti. Mármint az illatuk. Így, mire elérek az ajtómig, már kétszer jóllaktam, mert a földszinti nő mindig a lépcsőházba szellőztet. Na. Ilona (nem így hívják) is hasonlót él át,…..
Medveládában landolt egy levél Szilvesztertől (nevezzük így). Szilvesztert senki sem fogja irigyelni, ugyanis a felső szomszédja miatt mindig nála ömlik ki a WC-ből a minden, de halljuk őt: Kedves Házmestermedve! Szeretném megkérdezni, mit tennél a helyemben. Társasházban lakom, és a fölöttem…..
mattone111 2017.02.19 20:12:33
@mattone111: okosan. Manapság az emberek nem szeretnek és nem is akarnak komunikalni..
Mióta az emberek nagy része online intézi a bankügyeit és az adóügyeit, joggal merül föl a kérdés, hogy a társasházi kommunikáció miért papaír alapú. Miért nem lehet online tájékozódni a közös költség tartozásról vagy túlfizetésről? Lehet, hogy eljött az idő, amikor ezen változtatni kellene. A…..
mattone111 2016.07.10 16:10:50
@StanLee: Nem kell elfelejteni befizetni.. Ilyen egyszerű. Nem hiszem, hogy olyan bonyolult elektronikus levelet írni a képviselónek, ha már valaki nagyon elveszítette a befizetés fonalát.
mattone111 2016.07.10 16:13:41
@Bambano: Nálad a pont. Aztan meg ha emiatt emelkedne a közös költség, lenne felháborodás a leterhelt lakó részéről. Érdekes, hogy mindenhol vannak ilyen elszálltak...
Mert sikerült: keresztülverték a társadalmon nem csak a saját, új alkotmányukat, de a központosított média, közoktatás, művészetpolitika, autópályaépítészet és egyéb nyilvánosvécé-direktíva (tudniillik sok pénzért szart termel) minden komolyabban vehető szegmensét úgy,…..
  Tűzoltók tüntettek pénteken a brüsszeli utcákon. Az ok: a kormány szigorítani akarja nyugdíjazási feltételeiket, így megszűnne az eddigi korkedvezményes, 58 éves nyugdíjkorhatáruk. A tűzoltók nem kímélték a velük szemben kivezényelt rohamrendőröket, a meglehetősen…..
Tisztelt Praxis blog!   Jó másfél év után sikerült magamban annyira "lerendeznem" nagymamám elveszítését, hogy most már meg tudom írni az ő történetét. Hozzá kell tennem, hogy a fájdalom még ennyi idő után sem múlt el, hiánya pedig minden nap éget. Igyekszem…..
mattone111 2012.01.09 16:51:17
Nem is tudom, hogy mi a botrányosabb: hogy Stohl Andrásnak egy karambol és egy elvonókúra után, de a jogerős bírósági ítélet előtt még van pofája dolgozni, vagy, hogy Benkő Dániel főállású faszpengető a Való világban az első adandó alkalommal megmutatta, hogy miért is…..